An foras kranos exeis pleonekthma. me to pou se plhsiasei, koutoulia me olh th dunamh (siga mh katalabeis tipota). epishs, an paei na bgei apo to ama3i, apla klotsas thn porta me olh th dunamh otan paei na bgei kai 'o,ti parei o xaros
An foras kranos exeis pleonekthma. me to pou se plhsiasei, koutoulia me olh th dunamh (siga mh katalabeis tipota). epishs, an paei na bgei apo to ama3i, apla klotsas thn porta me olh th dunamh otan paei na bgei kai 'o,ti parei o xaros
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
xaxaxaxaxa:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
καλο! Θα το θυμαμαι αυτο! Και οπως παει μπορει και να το εφαρμοσω! :rotflmao::rotflmao:
![]()
koydoynai to kefali soy. kalhtera bgalto kai xthpa ton me aytoΑρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
An foras kranos exeis pleonekthma. me to pou se plhsiasei, koutoulia me olh th dunamh (siga mh katalabeis tipota).![]()
![]()
η μαγκια ειναι να του κλωτσησεις την πορτα οπως βγαινει και να χτυπησει το χερι του καθως βρονταει η πορτα πανω του, οταν ξαναβγει απο το κουτι βγαζεις το κρανος και του παιζεις μια με αυτο, και οταν πια ειναι αποτελειωμενος σηκωνεις μια σουζα και ανεβαινεις στο πορτ παγκαζ και μετα στην οροφη του αμαξιου και κανεις fireburnout! :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Μετα θα ειναι σαν να εχει πεσει κομητης στο αμαξι του. και μην ξεχασεις να του σπασεις τα τζαμια και τα φωτα και να του κοψεις και την βενζινη στο αμαξι!
:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
και ολα αυτα τα συνδυαζουμε με συνεπιβατη ο οποιος εχει καμερα και τα βιντεοσκοπει ολα αυτα για να τα δημοσιευσεις στο ιντερνετ!:rotflmao:
![]()
![]()
ξεχασες την μολοτοφ![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
και μην ψεχνας να σκασεις τα λαστιχα να μπουκωσεις την εχατμιση να διαλυσεις τον προφυλακτηρα τους καθρεφτες, να σκισεις το δερματινο σαλονι να βαλεις κοκα κολα στο κοκπιτ και στο ερ κοντιτιον να σπασεις το cd player και μετα να γδυσεις τον τυπο και να του αφησεις το σωβρακο μονο και να τον κρεμασεις σε ενα δεντρο με μια πινακιδα διπλα του που λεει
<--------μαλακας
και να του ζωγραφισεις στη μουρη με ανεξιτηλο διαφορες βρισιες μπινελικια και προστυχα.
Μετα να ξαναδουμε αν τολμησει καποιος να σε ξαναενοχλησει!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την μολότοφ την μολότοφ.
πάλι την ξέχασες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:hypnotize![]()
Καλα..το εχετε χασει εντελως ετσι δεν ειναι;
..Ακους εκει...μολοτωφ..παιξτε κανα Carmageddon να στανιαρετε λεω γω.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγώ λέω πίσα και πούπουλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:hypnotize![]()
Καλα..το εχετε χασει εντελως ετσι δεν ειναι;
..Ακους εκει...μολοτωφ..παιξτε κανα Carmageddon να στανιαρετε λεω γω.
και η ζωή συνεχίζεται...
καλα καλα θα βαλουμε και τη μολοτοφ καπου...Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
την μολότοφ την μολότοφ.
πάλι την ξέχασες
Θα την χωσουμε στον κ@λ@ του!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
Παρατηρώ μια συμπάθεια στα πούπουλα, η μου φαίνεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
εγώ λέω πίσα και πούπουλα....
![]()
![]()
![]()
![]()
και στη ράγα πάνω!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
εγώ λέω πίσα και πούπουλα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
TI SKEFTIKA!!!![]()
DEN KSERO AN DOULEVI ALA 8A TO DOKIMASO
KALODIO EXTRA STO KALODIO TOU MPOUZI ME ENA KORKODILAKI STIN AKRI
PAS DIPLA TOU SVINIS KOTSARIS TO KORKODILAKI SE KAPIO METALIKO SIMIO STO AFTOKINITO
VAZIS MPROSTA KE TOU KANIS ILEKTROSOK
ME 6000 VOLT
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Μέχρι να μείνεις από μπαταρία?![]()
![]()
it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms
Ρε παιδια ,ετσι πολλοι που ειμαστε,(γιατι μονος μου ειμαι κοτα) μπορουμε να απαγαγουμε οδηγους κουτιων να τους κλινουμε σε υπογεια και να τους βασανιζουμε.
Ξερεται...να μιλαμε με το κινητο τους,μπροστα τους ,
να τους διχνουμε τι αγορασαμε με την πιστωτικη τους καρτα,
να τους διχνουμε φωτογραφιες με το καινουργιο look του κουτιου τους μετα το grafiti που του καναμε,
Να τους βαζουμε να ακουνε Νταλαρα με τις ωρες στη διαπασων
Να ξεδινουμε και να περναει και η ωρα.
Ειχα σκεφτει να τους βιαζουμε με τα κινητα τους ,αλλα ετσι μικρα που τα χουν φτιαξει τωρα πια ,δεν θα ειναι και τοσο βασανιστικο
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not