Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Γυρνάω ξανα με μια βραδυνή απο Μπολόνια (γουστάρω, είναι λίγο free Jazz η φάση του τζαμ)
Και μια και πας να μου τη βγεις στο πολύ "αρτιστίκ", αναρχοαυτόνομο, μοντέρνο και δεν συμμαζεύεται, κάνω κι εγώ μια κυκλωτική κίνηση και βάζω αυτήν την άκρως αμφιλεγόμενη φωτογραφία, για να μην μας πουν συντηρητικούς, παλιομοδίτικους και φυσιολάτρες....
8
![]()
Και δηλώνω, ευθέως αμέσως, ότι, όταν την τράβηξα, σκέφτηκα πολύ σοβαρά να φτιάξω συγκρότημα ώστε να την κάνω εξώφυλο στον πρώτο μας δίσκο... τέτοιο ψώνιο είμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Και μια και πας να μου τη βγεις στο πολύ "αρτιστίκ", αναρχοαυτόνομο, μοντέρνο και δεν συμμαζεύεται, κάνω κι εγώ μια κυκλωτική κίνηση και βάζω αυτήν την άκρως αμφιλεγόμενη φωτογραφία, για να μην μας πουν συντηρητικούς, παλιομοδίτικους και φυσιολάτρες....
Πολύ καλό παράδειγμα ότι μια φωτογραφία δεν χρειάζεται, ντε και καλά, να έχει θέμα, αρκεί να έχει ατμόσφαιρα και κάποια γεωμετρία...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Γυρνάω ξανα με μια βραδυνή απο Μπολόνια (γουστάρω, είναι λίγο free Jazz η φάση του τζαμ)
ΑΜΑ εχει προοπτικη....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πολύ καλό παράδειγμα ότι μια φωτογραφία δεν χρειάζεται, ντε και καλά, να έχει θέμα, αρκεί να έχει ατμόσφαιρα και κάποια γεωμετρία...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
8
με προκαλείς... απόσπασμα από ένα project που είχα σκεφτεί κάποια στιγμή, με μια σειρά από "τυχαίες" φωτό που τράβαγα την ώρα που οδηγούσα...
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
tits n teethΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Και πως θα το έλεγαν το γκρουπάκι ?![]()
![]()
α... και κόκκινο μόνο στα χείλια παρακαλώ!
![]()
![]()