Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Ktm 950 Adventure

950 και ξερό ψωμί. Άσε το 990 να το πάρει άλλος. Εσύ είσαι πολύ κ@υλ@μένος....
    Σιγά- σιγά στην αρχή. Μην μπείς για enduro με την μία σε κλειστά μονοπάτια προτίμησε φλαταδούρες στην αρχή. Επίσης παίξε με τις αναρτήσεις σε άσφαλτο ειδικά στα πολλά χλμ γιατί αν τις αφήσεις μαλακές είναι επικίνδυνο. Και εγώ όπως σε κόβω....άντε και καλοτάξειδη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από figo-migo
    Μην μπείς για enduro με την μία σε κλειστά μονοπάτια προτίμησε φλαταδούρες στην αρχή.
    για αστειο το ειπες αυτο ή το εννοεις??

Re: Έχω διαφορετική εμπειρία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Η κατανάλωσή μου χωρίς να έχω βγάλει το σύστημα για τους ρύπους, αλλά με Wings εξατμίσεις ...
    εισαι ευχαριστημενος με τις Wings? Οταν λες "το σύστημα για τους ρύπους" εννοεις τον καταλυτικο μετατροπεα? Δεν ειναι στα τελικα αυτο?

εκτός από τον καταλύτη...

μετατροπέα, υπάρχει και ένα σύστημα που εμπλουτίζει με οξυγόνο τα καυσαέρια και τους επιτρέπει να καίγονται καλύτερα, ώστε να περνάει τους ελέγχους ρύπων. Αυτό περιλαμβάνει κάτι σωληνάκια και φιλτράκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος του φιλτροκουτιού. Αυτά εννοώ.
    Οι Wings, ήταν σημαντικά οικονομικότερες από τις Akrapovic αλλά το ίδιο όμορφες, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Μειώθηκε η ζέστη στα πόδια μου και στου συνεπιβάτη και σταμάτησαν οι φούσκες στα αυτοκόλλητα στα πλαστικά καπάκια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
    για αστειο το ειπες αυτο ή το εννοεις??
    ...το αστείο είναι ότι κάποιοι μπορεί να την "δούν" πολύ νωρίς Sala αλλά όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση δεν θα είναι και τόσο αστείο. Για να προλαβαίνω απλώς κάποιους πολύ κ@λ@μένους...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από figo-migo
    ...το αστείο είναι ότι κάποιοι μπορεί να την "δούν" πολύ νωρίς Sala αλλά όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση δεν θα είναι και τόσο αστείο. Για να προλαβαίνω απλώς κάποιους πολύ κ@λ@μένους...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ,ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 4 ΜΗΧΑΝΕΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΩ

950 ADVENTURE!Α ΡΕ ΑΘΗΝΑ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ

ΜΟΤΟ!MEGA ON OFF TEST ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΙΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ

ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ.......!!!ΘΑ ΤΡΟΖΑΘΩ ΡΕΕΕ!!!
    :
    rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik

αν πας για 990 θα εχεις injection, ABS και πιο ηπιο γκαζι. Αλλοι τα θεωρουν υπερ αλλοι κατά, η επιλογή ειναι καθαρά δική σου και της τσέπης σου.

ε?

ποσο πιο ηπιο δλδ? και γιατι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ε?

ποσο πιο ηπιο δλδ? και γιατι?

Πιο ήπιο γιατί, μετά από τις συναντήσεις αναμεταξύ των, αναφωνούν "άσε μεγάλε, τον Ήπια"

Νέο μέλος
    Είμαι κάτοχος 950 ADV΄04 πρώτο χέρι με 65000 χλμ.
    Βλάβες που παρουσίασε:
    Τρόμπα συμπλέκτη κάτω (3 φορές) περίπου κάθε 20000χλμ αν το κυκλοφορείς συνέχεια στην πόλη (συχνή χρήση+ζέστη) Τώρα κουβαλάω πάντα μία μαζί μου μαζί με υγρά.
    Τρόμπα συμπλέκτη επάνω 1 φορά (όχι συχνή βλάβη)
    Τάπα ψυγείου που κολλούσε η εξαέρωση.
    Τρόμπα βενζίνης 2 φορές (πιθανόν να ζεσταίνεται εκεί που είναι - στα 990 που την έχουν στο ρεζερβουάρ δεν παρουσιάζουν πρόβλημα)
    Ανορθωτής μία φορά
    Επίσης έχουν αλλαχτεί στην εγγύηση οι παξιμαδοροδέλες στην κεφαλη, η τρόμπα του πίσω φρένου (άνάκληση-για να μην βράζουν τα υγρά), μία βαλβίδα στο κύκλωμα του λαδιού, και κάτι στον συμπλέκτη (από 990) για να δουλεύει ομαλότερα. Αλλάχτηκαν προληπτικά στα 50000 χλμ οι βαλβίδες εξαγωγής με τις νέες βελτιωμένες γιατί πολλά 950 τις έκοβαν και επίσης τα ελατήρια των βαλβίδων (δεν χρειαζόταν αλλά αφού λύθηκε...) και επιθεωρήθηκε το μοτέρ που ήταν σε άριστη κατάσταση.
    Kάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα γράψω ένα πλήρες ιστορικό με χρονολογίες, χιλιόμετρα και εργασίες. Κατά τα άλλα ισχύουν ότι έγραψαν οι παραπάνω. Υπέροχη μοτοσικλέτα, με ορισμένα προβληματικά περιφεριακά και ανάγκη για σχολαστική συντήρηση και επιτήρηση. Κοινώς δεν βάζουμε μόνο βενζίνη και ξεχνάμε τα υπόλοιπα, αλλά είπαμε δεν είναι Honda!
    CB 1000R, EXC-F 250

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από socratis
    Είμαι κάτοχος 950 ADV΄04 πρώτο χέρι με 65000 χλμ.
    Βλάβες που παρουσίασε:
    Τρόμπα συμπλέκτη κάτω (3 φορές) περίπου κάθε 20000χλμ αν το κυκλοφορείς συνέχεια στην πόλη (συχνή χρήση+ζέστη) Τώρα κουβαλάω πάντα μία μαζί μου μαζί με υγρά.
    Τρόμπα συμπλέκτη επάνω 1 φορά (όχι συχνή βλάβη)
    Τάπα ψυγείου που κολλούσε η εξαέρωση.
    Τρόμπα βενζίνης 2 φορές (πιθανόν να ζεσταίνεται εκεί που είναι - στα 990 που την έχουν στο ρεζερβουάρ δεν παρουσιάζουν πρόβλημα)
    Ανορθωτής μία φορά
    Επίσης έχουν αλλαχτεί στην εγγύηση οι παξιμαδοροδέλες στην κεφαλη, η τρόμπα του πίσω φρένου (άνάκληση-για να μην βράζουν τα υγρά), μία βαλβίδα στο κύκλωμα του λαδιού, και κάτι στον συμπλέκτη (από 990) για να δουλεύει ομαλότερα. Αλλάχτηκαν προληπτικά στα 50000 χλμ οι βαλβίδες εξαγωγής με τις νέες βελτιωμένες γιατί πολλά 950 τις έκοβαν και επίσης τα ελατήρια των βαλβίδων (δεν χρειαζόταν αλλά αφού λύθηκε...) και επιθεωρήθηκε το μοτέρ που ήταν σε άριστη κατάσταση.
    Kάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα γράψω ένα πλήρες ιστορικό με χρονολογίες, χιλιόμετρα και εργασίες. Κατά τα άλλα ισχύουν ότι έγραψαν οι παραπάνω. Υπέροχη μοτοσικλέτα, με ορισμένα προβληματικά περιφεριακά και ανάγκη για σχολαστική συντήρηση και επιτήρηση. Κοινώς δεν βάζουμε μόνο βενζίνη και ξεχνάμε τα υπόλοιπα, αλλά είπαμε δεν είναι Honda!

φτου...αλλαγη πλευσης μαλλον...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    φτου...αλλαγη πλευσης μαλλον...

Γιατί ρε Δημητράκη?
    και εγώ με 04 μοντέλο, πρώτο χέρι 60000χλμ με καθημερινή χρήση στην πόλη
    1 τρόμπα συμπλέκτη και έναν ανορθωτή

όπως έχουμε πει είναι μη σου κάτσει

η βαλβιδα στο κυκλωμα λαδιου τι σου παρουσιασε και την αλλαξες;

Νέο μέλος
    Σπανίως κολλούσε για λίγο και έκανε έναν εκνευριστικό θόρυβο, (τον ίδιο που κάνουν όταν η στάθμη λαδιού πέσει χαμηλά) ενώ παράλληλα αναβόσβηνε στο καντράν η λυχνεία του λαδιού.
    CB 1000R, EXC-F 250

σε ρωτησα γιατι τωρα τελευταια μου το κανει και εμενα
    thanks

Νέο μέλος
    Ιδιοκτήτης 950 ΜΥ2003 και 53.000χλμ. Από βλάβες.... στην αρχή τα πάντα!!!!Όποια βλάβη μπορούσες να σκεφτείς....την είχε βγάλει!!!! Πέρα από την πλάκα έχουμε και λέμε:
    1. Αλλαγή παξιμαδιών κεφαλής (ανάκληση)
    2. Κατεύασμα σασμάν, αλλαγή σε κανά δυο φουρκέτες στην προσπάθεια να δούμε τί φταίει και κολλάνε οι ταχύτητες στα κατεβάσματα. Μετά από πειράματα της αντιπροσωπείας (ήταν τελείως άσχετοι στην αρχή με τη συγκεκριμένη μηχανή), καταλάβαμε ότι απλά δουλεύει έτσι και το αφήσαμε στην ησυχία του.
    3. Ρήγμα στον σωλήνα εξαγωγής (εγγύηση)
    4. 1 φορά τρόμπα συμπλέκτη (εγγύηση)
    5. Αλλαγή clutch booster, μεταλλικών και fiber δίσκων καμπάνας (όλα εγγύηση) στην προσπάθεια να φτιάξουμε τα κολλήματα στα κατεβάσματα. Τέλος αλλάξαμε και ολόκληρη την καμπάνα (εγγύηση). Το φαινόμενο παρέμεινε. Έμαθα να ζώ με αυτό.
    6. 1 φορά τρόμπα νερού (εκτός εγγύησης)
    7. 2-3 φορές ρουλεμάν λαιμού (βλ. σούζες)
    8. Αισθητήρας ρεζέρβας (εγγύηση)

Μετά από όλες τις παραπάνω βλάβες (ή τρεχάματα από ανακλήσεις και πειράματα), η μηχανή ξαφνικά σταμάτησε να ζητάει το οτιδήποτε. Εδώ και 2 χρόνια (περίπου 30.000χλμ) δεν μου έχει κάνει ούτε τσικ. Λαδάκια (~50Ε) και μεγάλο σερβις (~180Ε στον Πουλόπουλο βεβαίως βεβαίως!) και είναι έτοιμο για 100.000χλμ!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 16:08
  2. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία