Μια απορια.Τι ωρα κλεινει η εκθεση το βραδυ;
Μια απορια.Τι ωρα κλεινει η εκθεση το βραδυ;
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
10
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Στις 10 κλεινει η εισοδος ή ολοκληρη η εκθεση;Πολυ νωρις δεν ειναι;
φαντάζομαι έχεις πάει σε πολλές εκθέσεις που κλείνουν μετά τις 10, σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Στις 10 κλεινει η εισοδος ή ολοκληρη η εκθεση;Πολυ νωρις δεν ειναι;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
8 ευρω για εμπορικη εκθεση ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ πολλα
Ειναι εμπορικη εκθεση -αυτοι μας πουλανε
Όχι δεν είναι!!! Κάνε μία βόλτα στο εξωτερικό στις εκθέσεις εκεί να δεις τι τιμή έχει για να μπεις μέσα.
Τι θα πει αυτοί μας πουλάνε; Και; Δεν είναι καθόλου πολλά. Ακριβά είναι μόνο τα καφεδοτέτοια εντός της έκθεσης κι αυτό ναι για μένα είναι πολύ κακό. Την είσοδο 8 ευρώ τη βρίσκω λογική τιμή πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της σημερινής εποχής.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Η Intermot στην Κολωνία πέρσυ έκλεινε στις 8 κάθε μέρα και η EICMA στο Μιλάνο έκλεινε στις 9.Και μιλάμε για βαρβατίλα εκθέσεις.Οπότε εδώ είμαστε μια χαρά
edit.Στο Μιλάνο η EICMA είχε 18 ευρώ είσοδο...γιατί οι Ελληνάρες όλο παράπονο είμαστε![]()
Ολοκληρη.. Τωρα αν εσυ θα μπεις στης 10 παρα 10 απλος θα την δεις στο σκοταδι μιας και τα περισσοτερα περιπτερα θα εχουν κλεισει, θα εχουν φυγει οι πωλητες και θα εχεις και καννα δυο σεκουριταδες να σε κυνηγανε απο πισω..Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Στις 10 κλεινει η εισοδος ή ολοκληρη η εκθεση;Πολυ νωρις δεν ειναι;![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Σε καμια δεν εχω παει.Δεν μου αρεσει η φιλοσοφια τους.Δεν ρωτησα για εμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
φαντάζομαι έχεις πάει σε πολλές εκθέσεις που κλείνουν μετά τις 10, σωστά;![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
καλα,με 8 ευρα,ελατε στο μαγαζι ,εσπρεσσο καπουτσινο κλπ,μπισκοτα σοκολατας,
και αμα λαχει παιρνετε και δωρο σκουλαρικια για την θυληκη πλευρα να μην σας σκοτιζει,,,,
λεω τωρα...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
δε γκρικ τσοπαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Σε καμια δεν εχω παει.Δεν μου αρεσει η φιλοσοφια τους.Δεν ρωτησα για εμενα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
ελπιζω η φιλοσοφια του σχολειου να σου αρεσε και να πηγες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και που σαι οι εκθεσεις ειναι σατανικες να μην πας ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Τελικά αληθεύει οτι δεν εχει πολλά σταντ με after market,αξεσουαρ ανταλακτικά κ.λ.π. ?
Καποιος ειπε οτι ειναι πολύ λιγα και βασικα σαν εκθέτες ειναι μόνο οι αντιπροσωπείες.
Δηλ.περισσοτερο ενδιαφερον εχει η φετινή εκθεση για οσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν μοτοσυκλετα και όχι αξεσουάρ.
ayth h ekuesh ginetai kaue dyo xronia.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τελικά αληθεύει οτι δεν εχει πολλά σταντ με after market,αξεσουαρ ανταλακτικά κ.λ.π. ?
Καποιος ειπε οτι ειναι πολύ λιγα και βασικα σαν εκθέτες ειναι μόνο οι αντιπροσωπείες.
Δηλ.περισσοτερο ενδιαφερον εχει η φετινή εκθεση για οσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν μοτοσυκλετα και όχι αξεσουάρ.
η ενδιαμεση ειναι απο μεγαλο εμπορους και βρισκεις πολλα αφτερμαρκετ.
στα πισω περιπτερα εχει τα παντα απο αφτερμαρκετ.
μην πας μονο εκει που εχει τα ohlins .............τα ohlins και οι yoshimοyrες ειναι σατανικες ......ξουξουξου μακρια απο μας :rotflmao: :rotflmao:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Δυστυχώς αμάρτησα πριν καποια χρονια καυ υπέπεσα στο βαρυτατο αμάρτημα που φερει το όνομα Ohlins.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ayth h ekuesh ginetai kaue dyo xronia.
η ενδιαμεση ειναι απο μεγαλο εμπορους και βρισκεις πολλα αφτερμαρκετ.
στα πισω περιπτερα εχει τα παντα απο αφτερμαρκετ.
μην πας μονο εκει που εχει τα ohlins .............τα ohlins και οι yoshimοyrες ειναι σατανικες ......ξουξουξου μακρια απο μας :rotflmao: :rotflmao:
![]()