Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: psaxno na agoraso diafora kai thelo tin gnomi sas

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...alpinestar & colori
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Re: psaxno na agoraso diafora kai thelo tin gnomi sas

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
    psaxno gia mpoyfan oxi omos dermatino kai bary alla kai gia gantia poy na koboyn ligo to kryo xoris na einai poly xontra

Πολύ συγκεκριμένη είσαι. Τι να πρωτοπούμε δλδ; "Πάρε κορντούρα"; Αλλη φορά κάντο πιο γενικό.. "ψάχνομαι... βοηθάτε", ας πούμε.. :wacko:

Για διαδικτυακό ψάξιμο, όλα τα sites παίζουν στην κατηγορία εξοπλισμού αναβάτη. Αν πάλι βγεις καμια βόλτα καλλιρόης, μιχαλακοπούλου κλπ κλπ και καταλήξεις σε κάποια κομμάτια, βάλε φωτό να μπορέσουμε να πούμε καμια γνώμη...
    safety doesn't happen by accident

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Bering & Colori εχουν τις πληρεστερες σειρες γυναικειων jacket δερματινων και cordura.*

Και η Dainese εχει πολυ ωραια γυναικεια αλλα μιλαμε +50% πανω οι τιμες απο τις δυο πραναφερθεισες εταιρειες.

για γαντακι ψαξε κανα ανοιξιατικο - καλοκαιρινο δερματινο. Αυτο που μετραει πολυ εκτος απο το να μην κρυωνεις ειναι η αισθηση, οποτε βουρ στα μαγαζια και δοκιμαζε μεχρι που να βρεις αυτο που σου ταιριαζει...γαντι! Φυσικα κοιτα να προσφερει και μια υποτυπωδη προστασια...

*100% εγκυρο....ψαχνει η δικια μου για μπουφαν και εχει μελετησει εξονυχιστικα ολη την αγορα...

Προσωπικά προτιμώ τα Dainese, όχι τόσο για τα σχεδια ή τα υλικά τους (σε αυτο το θέμα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες), όσο για τα προστατευτικά τους (ώμοι, αγκώνες και κυρίως πλάτη). Είναι όμως ακριβά. Μπορείς βέβαια να βρεις κάτι καλό στο ebay αλλά πρόσεχε να μήν σου βάλουν μέσα
    στο πακέτο αποδείξεις και ετικέτες γιατι θα σε μαδήσουν στο τελωνείο. Και αν η αποστολή γίνεται απο Αμερική, χρησιμοποίεισαι USPS και όχι UPS για τον ίδιο λόγο.

Υπάρχει και μία Γαλλική εταιρία σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα αλλά είναι πολύ καλή και έχει εξοπλισμό σε αρκετά λογικές τιμες. Είναι η Ixon (www.ixon.fr) και απ'ο,τι είδα στην ιστοσελίδα τους έχουν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα : GIASSARIS, 23 polila str. Keratsini, 18758 PIRAEUS, (302) 10 431 4042,
    giassaris@ath.forthnet.gr.

Έχω ήδη πάρει ένα ζευγάρι χειμωνιάτικα γάντια Ixon για μένα (Δυστυχώς έτριψαν λίγη άσφαλτό αλλά ευτυχώς με προστάτευσαν και είναι ακόμη σε άριστη κατάσταση) και ένα γυναικέιο μπουφάν για την κοπέλα μου που ήταν κι αυτό άψογο. Το μπουφάν είναι Cordura. Το σχέδιο είναι πολύ όμορφο, η ποιότητα πολύ καλή και τα προστατευτικά επίσης πολυ καλά, με εξαίρεση αυτο της πλάτης, όπως τα περισσότερα πλην Dainese μπουφάν.
    Σου συνιστώ λοιπόν να πάρεις Ixon, κοίτα όμως μήπως η υποδοχή του χωράει ένα Dainese προστατευτικό πλάτης (Στο μπουφάν της φίλης μου δεν είναι δυνατό).

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: psaxno na agoraso diafora kai thelo tin gnomi sas

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    "ψάχνομαι... βοηθάτε"
    αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον το θρεαντ

*****Σημειωση: παρα τις συντονισμενες προσπαθειες να μου φιμωσουν το πηκτρολογιο εγω θα συνεχισω το σπαμ σπαμ βεβαιως βεβαιως
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Re: psaxno na agoraso diafora kai thelo tin gnomi sas

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον το θρεαντ

*****Σημειωση: παρα τις συντονισμενες προσπαθειες να μου φιμωσουν το πηκτρολογιο εγω θα συνεχισω το σπαμ σπαμ βεβαιως βεβαιως
    Μπορεις να κανεις το εξης:

Μια προταση που να αφορα το 8ρεντ (ετσι για ξεκαρφωμα...) μαζι με λιγο σπαμαρισμα....

Λοιπον Τζεσικα η Ντα'ι'νιζ εχει πολυ ωραια μπουφαν..εγω ειχα παρει περισυ το καλοκαιρινο μου απο το μαγαζι στη Καλλιροης ..τελεια εφαρμογη και πολυ καλη προστασια αλλα....250 εουρος..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Eγω μπορω να κανω απλα μια ερωτηση??? τωρα αν θα ειναι κρισεως η οχι θα δειξει αλλα τεσπα..

Αλλα ρε κοπελια, μια ολοκληρη κατηγορια που αφορα τον εξοπλισμο αναβατη δεν την εχεις παρει πρεφα???

Παντος ον-τοπικ, οι περισσοτερες μεγαλες εταιριες εχουν επιλογες για γυναικες αναβατριες, αλλα ολα εχουν να κανουν στη τελικη με τα ποσα εουρο θες να δωσεις.

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Βάλε φίνα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Που χαθηκες εσυ???

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

paidia eyxaristo gia ta pm kai ta minimata alla ego apla rotoysa mipos exete na moy protinete kapoia sygkekrimena

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Που χαθηκες εσυ???

otan re sy kosta se patao apo tin proti volta kai eimai kai asxeti moy thes kai parapano

Όπως ανέφερα παραπάνω, δοκίμασε να μπεις στην ιστοσελίδα της IXON και αν σου αρέσει κάποιο μοντέλο πάρε τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο τους στην Ελλάδα να δεις αν το έχει (Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο προηγούμενο post μου). Αποκλείεται να απογοητευτείς με την ποιότητα. Άν όμως θέλεις να συνδυάσεις καλή ποιότητα με μέγιστη προστασία, ίσως να πρέπει να τα σκάσεις για ένα μπουφάν Dainese. Στην Dainese εκτός από δερμάτινα, τα Gore-tex και τα cordura, έχουν επίσης και τα D-Dry, τα οποία φτιάχνονται από ελαστικό πλέγμα που το θεωρούν πιο ανθεκτικό από το δερμάτινο στην τριβή. Έχω ένα καλοκαιρινό Dainese D-Dry και είναι αρκετά κομψό, μόνο που είναι πολύ πιο εφαρμοστό από τα δερμάτινα.
    Όσον αφορά τα γάντια, παρήγειλα τα alpinestars alloy (κάνε μία έρευνα στο ebay) και θα σου πω τις εντυπώσεις μου όταν τα δοκιμάσω.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Η Bering εχει κατι ωραια μοντελα επισης σε γυναικεια σχεδια και χρωματα, αλλα και παλι όλες οι μαρκες έχουν κατι που να σε βολεψει. Γενικα οσο πιο καλοκαιρινο ειναι τοσο πιο ελαφρυ. Για γαντια δοκιμασε τα stormwatch της 661, ειναι 80% αδιαβροχα και πολυ ωραια σε αισθηση...

Αν παλι θεςςςς, μπορειςςςς να περασειςςςς μια βολτα απο δω να σε παω εγω να δειςςςςςςς κατι πραματακια, να το συνδυασουμε με καφεδακι, σουξουμουξου, ταινια ποτακι σχεση και ότι άλλο προκυψει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	redrag1.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	21,3 KB 
ID:	126128
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Σοβαρα τώρα όμως...

Βρηκα και ενα review
    http://www.telegraph.co.uk/motoring/.../mrtops108.xml

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mrtops1.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	24,9 KB 
ID:	126131
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    λοιπον αφου θες συγκεκριμενα, δες τι μου αρεσε να εβλεπα γυναικα με μηχανη να φορα

http://www.dainese.com/eng/articolo....ticolo=2734976
    (ασορτι με το κοκκινο vfr)

http://www.dainese.com/eng/articolo....ticolo=2815440
    οteenαναι...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2009, 12:20
  2. Gia peite mou tin gnomi sas
    από Strategos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 15:57
  3. 8elo tin gnomi sas
    από afrotwin στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 19:52
  4. 8elo tin gnomi sas
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα