Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Bavarian-Τζιπάτος (sic) 0-1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    Περαστικα Νικο!Δε σε φοβαμαι εσενα σε διαδικασιες υποχθονιες και αιματοβορες!αν εχεις πινακιδουλα....ολα γινονται...

Ευχαριστώ ρε Γιάννη

vres pou menei kai pigene pleintou to bradi to jeep me ygra mpatarias !!!

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Περαστικα κι απο μενα και αγυριστα...

Και μια ερωτηση επι του θεματος αν ξερει κανεις...

Στην περιπτωση που δεν υπαρξει επαφη αναμεσα στα δυο οχηματα...τον υπαιτιο που σε εκανε να πεσεις μπορεις να τον κυνηγησεις νομικα...

Στην περιπτωση που υπαρχει καποιος μαρτυρας μπροστα εννοω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

Στην περιπτωση που δεν υπαρξει επαφη αναμεσα στα δυο οχηματα...τον υπαιτιο που σε εκανε να πεσεις μπορεις να τον κυνηγησεις νομικα...

Στην περιπτωση που υπαρχει καποιος μαρτυρας μπροστα εννοω...
    ΦΥΣΙΚΑ....
    Υπαίτιος πρόκλησης ατυχήματος δεν σημαίνει απαραίτητα και επαφή.....1-2 αξιόπιστοι μάρτυρες είναι αναγκαίοι όμως....Αν υπάρχει και παραδοχή εκ μέρους του ακόμα καλύτερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Ποτέ ξανά Νικόλα! κ αν μπορέσεις σκίστονα

Ποτε ξανά! Περαστικά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

Ποτέ ξανά Νικόλα! κ αν μπορέσεις σκίστονα

Ευχαριστώ ρε Μπάμπη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αφου ολα οκ, τα ψιλα φτιαχνονται.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    τωρα το πηρα χαμπαρι

περαστικα,
    κ αφου δεν εγινε κατι πιο σοβαρο, με το χαμογελο στα χειλη....

σκιστον

αλλα με χαμογελο ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    ...και το μαμήσι του τζιπάτου πλησιάζει καμιά φορά δεν χρειάζονται οι αρχές και η δικαιοσύνη

ο ανθρωπος μου λεμε!

Παρε μΑς τηλ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    καλα ολα αυτα τα περι εκδικησης και τα σχετικα αλλα εχετε σκεφτει οτι ισως το να πας στην αστυνομια και να το πεις ( και να ισχυριστεις και εγκαταλειψη) ειναι οτι καλυτερο ?

Γιατι μπορει ο ανθρωπος που εχει το αυτοκινητο να μην το οδηγουσε ο ιδιος αλλα καποιος μαλακας υπαλληλος του ( μου εχει τυχει )....
    μπορει ο ανθρωπος αυτος να μαθει με τον α ή β τροπο για τα υγρα μπαταριας και τα σχετικα μεσα απο εδω ( πιστεψε με ...ειναι πολυ μικρος ο κοσμος !) και μετα να σε κυνηγησει και να τρεχεις...
    μπορει.....μπορει....μπορει.....

το καλυτερο για εμενα ειναι ...πας και τους τραβας μια μυνηση οτι σε χτυπησε και σε εγκατελειψε...... ή οτι προξενησε το ατυχημα κα την εκανε....εκτος αν για κατι δεν εισαι σιγουρος και δεν εισαι και εσυ καλυμενος και δεν θελεις να πας στην αστυνομια !
    ή
    κανεις οτι λες οτι θα του κανεις, αν θα το κανεις, αλλα δεν το λες σε κανεναν.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    καλα ολα αυτα τα περι εκδικησης και τα σχετικα αλλα εχετε σκεφτει οτι ισως το να πας στην αστυνομια και να το πεις ( και να ισχυριστεις και εγκαταλειψη) ειναι οτι καλυτερο ?

Γιατι μπορει ο ανθρωπος που εχει το αυτοκινητο να μην το οδηγουσε ο ιδιος αλλα καποιος μαλακας υπαλληλος του ( μου εχει τυχει )....
    μπορει ο ανθρωπος αυτος να μαθει με τον α ή β τροπο για τα υγρα μπαταριας και τα σχετικα μεσα απο εδω ( πιστεψε με ...ειναι πολυ μικρος ο κοσμος !) και μετα να σε κυνηγησει και να τρεχεις...
    μπορει.....μπορει....μπορει.....

το καλυτερο για εμενα ειναι ...πας και τους τραβας μια μυνηση οτι σε χτυπησε και σε εγκατελειψε...... ή οτι προξενησε το ατυχημα κα την εκανε....εκτος αν για κατι δεν εισαι σιγουρος και δεν εισαι και εσυ καλυμενος και δεν θελεις να πας στην αστυνομια !
    ή
    κανεις οτι λες οτι θα του κανεις, αν θα το κανεις, αλλα δεν το λες σε κανεναν.........
    mipos ta vlepeis ola eykola?aytos pou xtipise to palikari borei kalista na peige kapou kai na ekripse to jeep kai na deilose sthn astoinomia klopi!ante na vrei akri to palikari meta
    kai minhsh na kanei tipota den tha kataferei!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Επειδη τυχαινει να με εχουν χτυπησει 2 φορες με την μηχανη και να με εχουν εγκαταλειψει...δεν τα βλεπω ολα ευκολα......

τελος παντων......προσοχη σε οτι κανετε γιατι τα γραπτα μενουν και μπορεις απο την μια στιγμη να βρεθεις μπλεγμενος χωρις να το καταλαβεις.....

πριν αρκετα χρονια ενεπλακειν σε ατυχημα με την μηχανη μου και πλακωθηκα με τον οδηγο του αυτοκινητου στο ξυλο......α...και δεν ειχα πινακιδεα στην μηχανη ε?
    το ανεφερα τοτε το περιστατικο στο bikenet.gr και το επαιζα "μαγκακος" που καταφερα να δειρω και να προξενησω ζημια σε ενα αυτοκινητο που με εκλεισε και με εριξε κατω στην Βαρκιζα....μεσα στην κινηση....
    μετα απο 3 χρονια, ο δαρμενος ( γιατρος στο επαγγελμα και μεγαλος ανθρωπος) μου εκανε μια μυνηση και τον πληρωσα στο τελος και €15.000 ..
    Δεν χρειαζεται να σου πω πως με βρηκε ....νομιζω οτι καταλαβες......

οποτε.......αμα ειναι να κανεις κατι....ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.....και δεν λες σε κανεναν τιποτα.....
    δηλωσεις του στυλ :
    "......και το μαμήσι του τζιπάτου πλησιάζει καμιά φορά δεν χρειάζονται οι αρχές και η δικαιοσύνη ..." μπορει να σου γυρισουν boomerang......

αμα τον τυπο το πας στην αστυνομια εντο 24ωρου, και του συρεις μια μυνηση οτι σε χτυπησε και σε εγκατελειψε, τον πιανει το αυτοφορο , και μετα του γ@μεις οτι θες....νομιμα ....και πιστεψε με οι δικαστες ειναι πολυ ευαισθητοι σε περιπτωσεις εγκαταλειψης....

Κατ 'αρχήν λεβέντη μου χαλάρωσε και ξαναδιάβασε το αρχικό μου ποστ.Δεν με χτύπησε κανένα τζιπ.Απλά πέρασε από το στοπ στα 20 μέτρα χωρίς καν να σταματήσει οπότε αναγκαστικά έπεσα γιατί δάγκωσα τα φρένα.
    Δεύτερον.Δεν είπα ποτέ για υγρά μπαταρίας και διάφορα τέτοια χαζά...δεν είναι του χαρακτήρα μου.
    Τρίτον.Δεν έχω εμπιστοσύνη στις αρχές και ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνει τίποτα διότι τα γνωρίζω εκ των έσω ...
    Τέταρτον.Εγώ για ένα μαμίση μίλησα δεν έβγαλα τα εσώψυχα μου ούτε έσπασα κανέναν παππού στο ξύλο να το διαλαλώ στο δίκτυο
    και πέμπτον μάρτυρες δεν έχω και πως να είχα στις πέντε παρα τέταρτο το πρωί που πάω για δουλειά η πλειοψηφία κοιμάται...μετά από ενα δυο λεπτά πέρασε ενα παλληκάρι με ένα Tuono και βοήθησε να σηκώσουμε τη μηχανή και φυσικά δεν είχε δει τίποτα...

Και για να τελειώνουμε.Δεν είμαι κακός άνθρωπος όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.Ούτε και επιθυμώ το κακό του συνανθρώπου μου όσο κακό και να μου έχει κάνει.Πάντως πολλά καλόπαιδα που μου έχουν υποχρεώσεις και μάλιστα βαρβάτες σε διάφορα ευαγή ιδρύματα θα μπορούσαν να με "εξυπηρετήσουν" αλλά ούτε αυτό το θέλω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ο ανθρωπος μου λεμε!

Παρε μΑς τηλ....

Που είσαι εσύ μωρή κουφάλα για ρυθμισέ το με την άλλη τη ξανθιά να βρεθούμε

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bavarian....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 06:56
  2. Oi adres einai pio eksipnoi (Sic)
    από GeorgeFZR στο forum Off topic