Καλοριζικη φιλε μου...
Βαλε και ενα ονοματακι στο προφιλ, να ξερουμε ποιον θα ψαξουμε οταν θα ερθουμε να μας το δειξεις...
![]()
Καλοριζικη φιλε μου...
Βαλε και ενα ονοματακι στο προφιλ, να ξερουμε ποιον θα ψαξουμε οταν θα ερθουμε να μας το δειξεις...
![]()
Καλοριζικη φιλε....και να αναπληρωσεις οσα χλμ εχασες τοσα χρονια.....οσο πιο γρηγορα μπορεις....και να χιλιοξεπερασεις......
ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΤΕΣ....ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ......![]()
υ.γ. εχω καιρο να κατεβω Πατρα.....με την πρωτη ευκαιρια ελπιζω να τα πουμε απο κοντα.....
καλοτάξιδη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαρης
υ.γ. εχω καιρο να κατεβω Πατρα.....με την πρωτη ευκαιρια ελπιζω να τα πουμε απο κοντα.....
οποτε θες ευχαριστως
Πλάκα πλάκα τόσοι πατρινοί ένας καφές δεν θα ήταν άσχημος
μεσααααα
Λοιπον αν ειναι για καφε πειτε...
![]()
χαρη,σου ευχομαι παντα χαρες απο δω και μπρος.........
να εισαι καλα........![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
αναρωτιεμαι ωρες ωρες....αν καποιο φιλοι και συγγενεις μας φορουσαν κρανος...ποσο διαφορερικες θα ηταν οι ζωες μας....απο μια απλη κινηση,απο ενα "κουτακι" που περιβαλει ο,τι πολυτιμοτερο υπαρχει.....
ευχομαι καλα χιλιομετρα φιλε μου και μακρυα απο τους "δαιμονες" σου
εχεις καταλαβει το ξερω πως μονο εσυ μπορεις να τους ελεγξεις
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Φίλε Χάρη,οι μηχανές είναι σχεδιασμένες να πηγαίνουν μπροστά,σαν τη ζωή.Κι άμα έρθει καμμιά άσχημα στιγμή και γείρουν παραπάνω,πάλι όρθιοι και συνεχίζουμε.
Καλή δύναμη και καλά χιλιόμετρα σού εύχομαι.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
να χαιρεσαι την ζωη χωρις παλιες εννοιες και στεναχωριες να σου στοιχειωνουν το μυαλο.
να χαιρεσαι αυτους που σε αγαπανε και αυτους που αγαπας.
να χαιρεσαι την καινουργια σου μηχανη.
και τελος
να κανεις πολλες βολτες και να χαιρεσαι!!
![]()
![]()
![]()
το κειμενο σου με ανατριχιασε.
εισαι ενας ακομα λογος να κατεβω Πατρα να σε γνωρισω.
![]()
![]()
![]()
καλοταξιδο το κουκλι!
![]()
'Ορθιος φίλε, προσοχή στις πρωτες σου βόλτες! το μυαλό σου ΜΟΝΟ στο δρομο!![]()
Καλορίζικη η νεα σου μοτοσυκλέτα. Σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα μακριά απτους κακούς δαίμονες.