Έχεις χάσει κανένα γνωστό, συγγενή ή φίλο τώρα τελευταία παλικάρι;Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Για ποιους; Για τους ζωντανούς ή για τους μακαρίτες;![]()
Έχεις χάσει κανένα γνωστό, συγγενή ή φίλο τώρα τελευταία παλικάρι;Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Για ποιους; Για τους ζωντανούς ή για τους μακαρίτες;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε τα ματια μου σαν κλεισω....σταχτη να γινουν ΟΛΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκιες διαβαζουμε εδω μεσα ρπμ??![]()
εγω θελω να με περασουν και απο την βουλιαγμενης με καντηλατη σουζα και σταματημα με ρολινγκ εντο εξω απο την τελευταια κατοικια...
:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο θάνατος είναι απόλυτος, κρύος και δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε τίποτα παραπάνω από αυτό που νοιώθει ο καθένας.....
Εκτός αν την είδαμε ήρωες και δεν μας νοιάζει τίποτα....
Edit: Αν είναi να το διακωμωδούμε... ας μπει στα ανέκδοτα....
Και απόλυτος είναι και κρύος είναι αλλά αυτό που αισθάνεται ο καθένας είναι διαφορετικό!Κι όλοι έχουμε χάσει ανθρώπους δικούς μας και... τώρα τελευταία. Κανείς δεν έχει δυστυχώς ή ευτυχώς το "προνόμιο" σε αυτό. Κι επειδή είναι απόλυτος όπως σωστά λες δεν είναι ούτε για τα ανέκδοτα ούτε όμως για να μην αγγίζεται και να μην κουβεντιάζεται γενικώς. Δεν είναι θέμα "ταμπού" ο θάνατος. Και στην τελική... το ποστ έχει ενδιαφέρον. Κοτζάμ κηδείες διοργανώνουν οι άνθρωποι με μοτό να μην αναφερθεί;;;;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ζηταδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε τα ματια μου σαν κλεισω....σταχτη να γινουν ΟΛΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκιες διαβαζουμε εδω μεσα ρπμ??![]()
εγω θελω να με περασουν και απο την βουλιαγμενης με καντηλατη σουζα και σταματημα με ρολινγκ εντο εξω απο την τελευταια κατοικια...
:a31:![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
ε,ναι ρε συ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ζηταδες?![]()
και τιμητικα να ξεθαψουν τις μπουσες που εχουν στα υπογεια!!
![]()
![]()
![]()
Εντάξει καταλαβαίνω πως το βλέπεις εσυ. Εμένα μου φάνηκε κωμική η εικόνα της μοτονεκροφόρας. Τώρα, κατα τ'άλλα όλα μες στη ζωή είναι. Εννοείται ότι άμα χάσουμε δικό μας άνθρωπο θα είμαστε χάλια. Αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολύ αστείο να πάνε το νεκρό με τέτοιο όχημα-όλα τα κάνει η αγορά..!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχεις χάσει κανένα γνωστό, συγγενή ή φίλο τώρα τελευταία παλικάρι;![]()