Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: μετωπικη με ενα καρο!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    χερομαι που ακουω διαφορες γνωμες για να μπορεσω να παρω και μια πιο ολοκληρωμενη αποψη ( εκτος απο αυτη που ακουω στο κεφαλι μου συνεχεια ).
    και λεω παλι οτι οταν αυτος με χτυπησε δεν καλεσε τροχαια (βορειουπειρωτης χωρις να εχω με κανεναν προβλημα)
    εγω μεσα στη ζαλαδα μου και στου πονους που ειχα του ειπα οτι εφταιγα εγω,
    μετα ομως απο επανεξετασει του θεματος και απο πολλους μαρτυρους που βρηκα χτες που πηγα να παρω το μοτορι απο εκει
    δεν εχω υπαιτιοτητα συγκεκριμενα μου ειπε καπιος "τη λες ρε φιλε που φταις, αν ηταν πεζος θα τον παταγε,δεν θα κοιταγε?" ετσι αποφασεισα να αποσηρο μεχρι ωρας τη δηλωσει.μετα απο και την επανεξετασει που ειχα απο το γιατρο και διαγνωσε οτι εχω αιματωμα στο ποδι οσο και καλη θελησει να εχω να πληρωσο το αμαξι παιζω με τη υγεια μου και αν υπαρχει
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
    πληρωσο το αμαξι παιζω με τη υγεια μου και αν υπαρχει
    εστω και μια μικρη περιπτωσει να μην φταιω θα το κηνηγησω αυτος ετσι κιαλλιος επαθε τη μικροτερη ζημια ενα προφηλακτηρα αντε και το ψυγειο του να του διελησα εγω ομως ενα γονατο πρησμενο σαν να εχει παθει ελεφαντιασει και η μηχανη κομενη στα δυο χαρακτηριστικο εχει σπασει το Τ και ο λαιμος εχει ανοιξει σαν μαρουλι........
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    kala ta les, ektos apo thn prwth protash pou mou fainetai kapws periergh...

Prwta prwta... sto arxiko post... ti "paraxwrei proteraiothta" ? Ti m^&*#$ einai auta?

"paraxwrw proteraiothta", dhladh , exw proteraiothta alla thn "paraxwrw" se allon pou den exei?

'h

"paraxwrw proteraiothta", dhladh, DEN exw proteraiothta, opote thn "paraxwrw" se allon pou exei?

Ρε π@π@ρ@
    οταν παραχωρεις κατι παει να πει οτι το εχεις.Αρα το διλλημα ειναι για τον πουτσο.

mou thn spaei otan to akouw auto kai mou thn espage otan mou thn elege kai o daskalos, ton opoio skulobrisa gia th frash akribws auth. exei ditth shmasia kai de prepei na xrhsimopoieitai se periptwseis opws auth twra!

Καμμια διτη σημασια φιλε.Οταν ο αλλος σου βγαλει τη μουρη τι θα κανεις;Σταματας , γαμοσταυριζεις και τον αφηνεις να περασει.Δηλαδη σε δυσκολα ελληνικα , του παραχωρεις την προτεραιοτητα σου.

Twra arxizw kai fortwnw pali kai to kobw na arxizw ta g@$!!stavridia alla pali kala pou 20 meres sto kat mou dwsan uperfusikh dunamh kai mporw na sugkrathsw ta neura mou.

Συγκρατησου σε παρακαλω !!!!:rotflmao:

1. An stamathseis otan DEN exeis stop, einai LA8OS (sumfwna me ton kok. ektos apo thn periptwsh pou den exeis dei an eixes stop opote xaneis opoiadhpote proteraiothta pou eixes kai afhneis na perasoun prwta akoma kai oi kampies pou diasxizoun to dromo. An kai na sou pw th gnwmh mou akoma kai auto einai epikinduno giati an o dromos pou pas na mpeis einai monodromos? kai exases to shma? twra pou to 3anaskeftomai, to stop fainetai akoma kai anapoda... alla eisai en kinhsei, opote de koitas pisw... e re mple3imo)

2. O ta3itzhs, an den eixe stop o idios, ekane MALAKIA pou stamathse kai ftaei AUTOS. ti stamathse? an htan ektakth anagkh, giati den anapse ta alarm?

Καθε φορα που καποιος σου βγαινει απο το στενο εσυ βγαζεις αλλαρμ;

3. O allos pou erxetai apo thn ka8eto, an exei stop, exei stop. An akoumphsei otidhpote/opoiondhpote thn wra pou diasxizei to dromo thn G4MH53. (ektos an stamathsei sth mesh. an stamathsei sth mesh, mporei na katsei. Epa8a lastixo re file/mou esbuse! an ton xtuphsei kapoios otan einai akinhtos sth mesh tou dromou exei problhma autos pou epese panw tou)

Συμφωνω

twra na sas akousw na me krazete giati de goustarete auta pou sas lew :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gispy: an akoumpas th lourida, 'h an e3exei kapoio tmhma tou oxhmatos sou de 8ewreitai "pou eisai" 'h kati tetoio. eisai paranomos._
    Keep on rocking in a free world !!!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Ρε π@π@ρ@
    οταν παραχωρεις κατι παει να πει οτι το εχεις.Αρα το διλλημα ειναι για τον πουτσο.

tote o ta3itzhs eftaige ('h o allos pou ebgale th mourh tou e3w.)

Καμμια διτη σημασια φιλε.Οταν ο αλλος σου βγαλει τη μουρη τι θα κανεις;Σταματας , γαμοσταυριζεις και τον αφηνεις να περασει.Δηλαδη σε δυσκολα ελληνικα , του παραχωρεις την προτεραιοτητα σου.

pragmati etsi ginetai. alla egw 8a to elega "apofeugw to atuxhma" giati h proteraiothta den einai kati pou paei apo ton enan ston allon.

twra pou to 3anaskeftomai, den einai "paraxwrw proteraiothta", giati o allos pou sou bghke, den apekthse 3afnika proteraiothta.

"kanw topo sthn paranomia" ?

"xanw thn proteraiothta" ?

pantws "paraxwrw" *OXI*

Καθε φορα που καποιος σου βγαινει απο το στενο εσυ βγαζεις αλλαρμ;

Oxi Oxi, bgazw spurakia apo tsantila xaxaxa

oxi re, allo lew. Lew, o ta3itzhs giati stamathse? exei problhma? an exei problhma (me to ama3i tou), giati den anapse ta alarm?

ta les kala esy.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    φίλε οτι και να λέμε περαστικά σου....

καλή ανάρρωση...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros

oxi re, allo lew. Lew, o ta3itzhs giati stamathse? exei problhma? an exei problhma (me to ama3i tou), giati den anapse ta alarm?

ta les kala esy.
    που να ξερω γιατι σταματησε ο ταριφας.

θα μυρισω τα νυχια μου
    Keep on rocking in a free world !!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΟΠ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ(ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ).ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ(ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚ).
    ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Εγώ όταν είχα τρακάρει ήμουν στην Ηλιουπόλεως. Ο τύπος που με χτύπησε είχε περάσει 4 σταματημένα αυτοκίνητα και έσκασε πάνω μου.
    Για να μην πολυλογώ η τροχαία έβγαλε το φταίξιμο 100% σε αυτόν γιατί είχε ΣΤΟΠ.
    Απλά πράγματα, τι προτεραιότητες και πίπες.

Λύκε έλα το Σάββατο με τρένο!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. H Ferrari ειναι κοκκινη με ένα αλογο????
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2010, 00:55
  2. Tι ομοιοτητες εχουν ενα σκουφακι με ενα καπελο?
    από AFTER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 01:51
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 14:28
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 14:27
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε