Stavrogin![]()
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αφηστε τους μπαλταδες και επικεντρωθειτε στο χαμογελο εκεινου του παιδιου.Στην τελικη πρεπει να ειμαστε ανταξιοι του χαμογελου του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αφηστε τους μπαλταδες και επικεντρωθειτε στο χαμογελο εκεινου του παιδιου.Στην τελικη πρεπει να ειμαστε ανταξιοι του χαμογελου του.
+1000000
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Δεν θέλει ούτε οργάνωση, ούτε συγκεντρώσεις, ούτε τίποτα...
αρκεί όποιος θέλει να πάει μια βόλτα απο κάποια κέντρα αποκατάστασης νευρικών ασθενειών , θεραπειών καρκίνου κοκ.... να κάνει αυτό που νομίζει και να εισπράξει αυτό το χαμόγελο.
Ενα μόνο να ξέρουμε όλοι... πως τα παιδιά αυτά, δεν φέρουν ούτε ίχνος κακίας ή προσωπικού τους συμφέροντος μέσα τους. ότι και να κάνουμε με ενα χάδι ή μια αγκαλιά.... αρκεί για αυτά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
το παιδοογκολογικο της θεσσαλονικης οπως κ η αντιστοιχη μοναδα ΜΜΟ των παιδων στη αθηνα κανουν φοβερη δουλεια με πολυ αξιους γιατρους,Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
άκουγα στο ράδιο σήμερα πως όσα παιδάκια πάσχουν από καρκίνο στο ελαδιστάν δεν έχουν τύχη αν δεν είναι πλούσια, στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα ακτινοβόλησης
στο αγλαΐα κυριακού λεει ο διαγωνισμός για το μηχάνημα εκκρεμεί εδώ και ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
κι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι δολοφόνοι ζούν ανάμεσά μας...
δημοσια κ τα δυο κ κυριως η μοναδα ΜΜΟ της αθηνας ειναι αριστης υποδομης για τις συγκεκριμενες παθησεις κ επεμβασεις.
το μονο μειον ειναι η μικρη χωριτικοτητα (μολλις 10 κλινες)
μη τρελενεστε κ μη τσουβαλιαζετε τα παντα.
εμπειρικα σας το λεω χωρις να εχω επιστημονικες διατριβες επι του θεματος.
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ολα τα παιδια αξιζουν αυτο το χαμογελο.:smilea:
ποσο μαλλον αυτα τα οποια δεν σταθηκαν τυχερα στην ζωη τους!![]()
καλη δυναμη!
![]()
Eimai sth Limno fantaros.Ayth ti stigmh eimai sto kepik.An mpei efodos kanenas karavanas rambo,ti na pw poy dakryzw?
Το σύστημα υγείας είναι το πιο σάπιο από όλη αυτή τη σαπίλα που έχουμε γύρο μας.Πρώην υπουργός μου είπε πόσο πόλεμο δέχτηκε για να μην κάνει το Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, μην χάσουν κανένα φράγκο οι κλινικές.Δεν μιλάω για ιδιώτες αλλά για τους τοπικούς οπλαρχηγούς! Αυτούς που ψηφίζουμε!
Σε παρόμοια φάση στην Βουλγαρία ήμουν σε φανάρι με την μηχανή και ένοιωσα από το λεωφορείο 2 μάτια να με κοιτάνε.Γύρισα και είδα ένα παιδάκι γύρο στα 7 με πρόβλημα Μογγολισμού να βλέπει με θαυμασμό την μηχανή.Το χαιρέτισα το χαμογέλασα και είδα το χαμόγελο να σχηματίζετε και στα χείλια της μάνας που το κρατούσε.
Την αγάπη μας και σε αυτούς τους ανθρώπους!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
δεν θέλω να προσθέσω τπτ, πραγματικά τα είπατε πολύ ωραία.. δεν ξέρω αν είναι εφικτό να κάναμε μία επίσκεψη ως μοτο φόρουμ σε κάποιο τέτοιο ίδρυμα με παιδάκια μέρες που είναι.. θυμάμαι από την 126 ΣΜ που υπηρετούσε ο πατέρας μου, στις γιορτές μαζεύονται λεφτά και πάει αντιπροσωπεία από την μονάδα με δώρα σε νοσοκομεία κτλπ..