Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Αδεια,διπλωμα,πινακιδες κτλ..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re: Re: Re: Αδεια,διπλωμα,πινακιδες κτλ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Den exw apopsi ep'aytou.
    Ok, dekton to 8ema tis symvoulis.
    Tespa, den pane na mami8oune ta kwlompatsakia. 2 metra kai 2 sta8ma itan stin mpanania mia zoi, to ma8ame apo mikra paidakia.

PS : goustarw trela pou o miltos mou tin eixe pei oti stin eparxia einai must i pinakida off (allo twra pou einai tis astynomias kai den ton peirazei kaneis). Na to pei ston filo mou ton mitso me R1 03 kai aytos, pou exei tre3imata me tin pinakida (stin eparxia kai aytos).
    Επειδη και εσυ εχεις κανει επαρχια αλλα και εγω τα βλεπω που μεγαλωσα σε χωριο εκει τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα βεβαια με τους γνωστους (ολοι γνωριζονται) απλα εκει τα πραγματα ειναι αλλιως επειδη υπαρχουν και μπατσοι απο τα γυρω χωρια και επειδη δεν γραφουν τους δικους τους γραφουν ολους τους αλλους απο αλλα χωρια (το ιδιο κανουν και οι δικοι μας),πρεπει να εχουμε εσοδα γιο τα χωρια μας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Πινακίδα τί είναι αυτό, τώρα με τις νέες τιμές στα διόδια θα γίνει πιο must μου φαίνεται

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rr.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	85,3 KB 
ID:	126695

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αφου η σταση τους ηταν οκ, τοτε ενταξει.

Μετα απο μια μεγαλή μαχη με τον ασφαλιστη αφου μεχρι σημερα με ειχε γειωσει κανονικα και αφου αποδειχτηκε (αφου πηρα τηλ την ασφαλεια ) οτι δεν ημουν καν ασφαλισμενος στην εν λογο ασφαλεια (ειχε παρει τα λεφτα ο μαγκας και δεν ειχε ακομα βγαλει το ασφαλιστιριο) πηγε σημερα πληρωσε απο την τσεπη του την 500αρα και μου εβγαλε και καινουργια ασφαλεια!

Πριν λιγο τα εφερε μια κοπελα απο το γραφειο του (καλο καλο νακι ) και ηταν τοση η χαρα μου που κονταψα να την βαλω κατω να την...

..φιλησω ρε τι περιμενατε???:rotflmao: :rotflmao:

Δεν τον χαλασε που πλερωκε τα 500ε για να μαθει να κανει ατασταλειες!

Τελος καλο ολα καλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Ρε δεν μας νοιαζει λεμε!!!!!!!!!!! Καταλαβαινεις;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Άν παρ'όλα αυτά, έχεις φωτό απο το εν λόγω ...νάκι... μπορεί και να δείχναμε λίιιγο ενδιαφέρον.. :a13:
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Μετα απο μια μεγαλή μαχη με τον ασφαλιστη αφου μεχρι σημερα με ειχε γειωσει κανονικα και αφου αποδειχτηκε (αφου πηρα τηλ την ασφαλεια ) οτι δεν ημουν καν ασφαλισμενος στην εν λογο ασφαλεια (ειχε παρει τα λεφτα ο μαγκας και δεν ειχε ακομα βγαλει το ασφαλιστιριο) πηγε σημερα πληρωσε απο την τσεπη του την 500αρα και μου εβγαλε και καινουργια ασφαλεια!

Πριν λιγο τα εφερε μια κοπελα απο το γραφειο του (καλο καλο νακι ) και ηταν τοση η χαρα μου που κονταψα να την βαλω κατω να την...

..φιλησω ρε τι περιμενατε???:rotflmao: :rotflmao:

Δεν τον χαλασε που πλερωκε τα 500ε για να μαθει να κανει ατασταλειες!

Τελος καλο ολα καλα!

καλα ρε φιλε....σοβαρα τωρα....εκανες ξανα ασφαλεια σε αυτον????εγω θα τον ειχα Γ@ΜΗΣΕΙ κανονικοτατα....αν....χτυπα ξυλο...αν εμπλεκοσουνα σε καποιο ατυχημα ξερεις τι μπλεξιματα θα ειχες????

εγω στην θεση σου την δευτερα το πρωι θα του ελεγα να μου ακυρωσει την ασφαλεια και να μου δωσει τα λεφτα πισω (νομιζω οτι γινεται αυτο)....αιντε με τα παλιομ@υνο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    καλα ρε φιλε....σοβαρα τωρα....εκανες ξανα ασφαλεια σε αυτον????εγω θα τον ειχα Γ@ΜΗΣΕΙ κανονικοτατα....αν....χτυπα ξυλο...αν εμπλεκοσουνα σε καποιο ατυχημα ξερεις τι μπλεξιματα θα ειχες????

εγω στην θεση σου την δευτερα το πρωι θα του ελεγα να μου ακυρωσει την ασφαλεια και να μου δωσει τα λεφτα πισω (νομιζω οτι γινεται αυτο)....αιντε με τα παλιομ@υνο.....
    Ειναι η τελευταια φορα που ασφαλιζομαι σε αυτον το επομενο εξαμηνο ΤΕΛΟΣ.
    Αφου μου πληρωσε την πεντακοσαρου και μου εβγαλκε και καινουργια ασφαλεια δεν θα ασχοληθω αλλο.Απλα τα στοιχεια του εχουν δωθει επωνυμα στην ασφαλεια και τον εχουν απο καιρο στην μπουκα απ'οτι μου ειπαν.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ''ΧΑΖΕΣ'' τουμπες,χυμες κτλ.
    από AFTER στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 287
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2015, 16:38
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 16:44
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2008, 13:08
  4. ευρωπαϊκές πινακίδες