1824572
1824572
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
με μεταγγιση α;ιματος και ηλεκτροσοκ μπορω να κανω τεχνη με αυτον τον artisti για κανα μηνα???
![]()
![]()
![]()
Αποφασισα να κανω και εγω μια εκθεση και να δειξω στον κοσμο πως πολλοι ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα
Για εκθεμα θα εχω αυτον τον ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ που θα τον εχω κρεμασει απο τα @ρχιδι@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
++766,5!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αποφασισα να κανω και εγω μια εκθεση και να δειξω στον κοσμο πως πολλοι ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα
Για εκθεμα θα εχω αυτον τον ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ που θα τον εχω κρεμασει απο τα @ρχιδι@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αφου ως γνωστον χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν καθε μερα απο την πεινα,να λεμε παλι καλα που δεν εδεσε εναν ανθρωπο?
με εκνευριζουν αφανταστα αυτοι οι διαννοουμενοι του κωλου,στο διαολο να πατε,αν και αμφιλβαλλω πολυ αν και αυτος θα σας δεχτει![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Εύχομαι να σαπίσει μέσα στα σκατά ο πούστης, ανήμπορος να σκουπιστεί!!
1826846++
Εύχομαι όταν έρθει η ώρα του να πεθάνει 1000 φορές πιο οδυνηρά απ'ότι ο κακόμοιρος ο σκύλος.
![]()
:a57:
CBF 600S - HRC
στο ονομα της τεχνης γινονται πολλες π@π@ριες
ε οχι και εγκληματα τωρα![]()
gas......N
Καλα ο ''καλλιτεχνης'' ειναι βλαμμενος ας πουμε και ψυχακιας...οκ...παιζει αυτο...
οι υπολοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ... οι φιλοτεχνοι της πο*τσας που πηγαν στην εκθεση, δεν αντεδρασαν με το θεαμα;;;!!!
Δηλαδη καθοντουσαν πανω απο τον μισοπεθαμενο σκυλο και προσπαθουαν να ''αφουγκραστουν'' την βαθυτερη σημειολογια του ''εργου'';
Γαμω την τεχνη και τα εικαστικα σας ηλιθιοι!!!
τα εχετε γαμησει ολα, οπως γαμημενος ειναι και ο εγκεφαλος σας απο τις νευρωσεις και τα ψχ συνδρομα του καταναλωτισμου και τις ευμαρειας!
Να δω τι αλλο θα ανακλυψουν οι βαριεστημενοι ευποροι αστοι, προκειμενου να διασκεδασουν την ανοια τους...
αϊ στο διαολο ρε μο*νια, ψοφηστε ολοι να ησυχασουμε.
αυτα.
Μη το λες...πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει έκθεση οι γνωστοί κουραδο-ουρο-πουστολάγνοι Gilbert & Gerorge και μάλιστα υπό την αι-γίδα του Υπ. Πολιτισμού και τους καμάρωναν...Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Φίλε μου όλα καλά και σωστά ( γνωστή η αρρώστια του συγκεκριμένου μαλακα) αλλα δεν δουλευει το link μπας και μπορεσουμε να σωσουμε ένα δύσμοιρο ζώο.
Δεν ερχεται να κανει την εκθεση στην Ελλάδα να γελασουμε λιγο με τις κλοτσες που θα μαζεψει. Και φυσικα μαζι με αυτόν και ολοι οσοι τον βλεπουν και τον καμαρωνουν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a29: :a29:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Μη το λες...πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει έκθεση οι γνωστοί κουραδο-ουρο-πουστολάγνοι Gilbert & Gerorge και μάλιστα υπό την αι-γίδα του Υπ. Πολιτισμού και τους καμάρωναν...
άσχετο αυτό
άλλο θέμα είναι αν σου αρέσει κάτι ως έργο τέχνης
και άλλο ο βασανισμός ενός ζώου
sorry ρε παίδες , φιλοζωική εταιρία δεν υπάρχει στην Ισπανίαη κακοποίηση των ζώων απαγορεύεται και σε πάνε και μέσα.
Πάντως φοβερό σκεπτικό ο τύπος δεκάδες σκυλιά πεθαίνουν απο αρρώστιες αυτό σας πείραξε ??
Και χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από αρρώστιες άρα τον επόμενο χρόνο να το κάνουμε πιο προχώ
Τι να πεις όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν κακό σε αβοήθητα ζώα είναι άρρωστοι ψυχικά και υπάρχουν και πολλοί εδώ στην Ελλάδα κυρίως κυνηγοί.
Θα μου πεις γιατί τους κατηγορείς ???
γιατί έχω ακούσει και όχι μια φορά σκυλί το οποίο φοβήθηκε στο κυνήγι να το πυροβολούν μέχρι θανάτου αφού είναι ''άχρηστο'' πλέον.
Περαστικά σας σε όλους εσάς τους ''ανθρώπους''