Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: μαγνήτης ατυχίας!

Παλαιό μέλος
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΝΤΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ.
    ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΜΑΓΙΑ.....???
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

...και μην το βάζεις κάτω.
    το 2004 φεύγει
    το 2005 έρχεται.
    Εύχωμαι να είναι πολύ καλύτερο απο τα προηγούμενα.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    περαστικα μαρινο δεν εισαι ο μονος μετα απο πολλους μηνες απραξιες εβγαλα τη μηχανη απο το συνεργιο μετα δυσκολιας και μετα απο δυο μηνες να την παλι με κομενο πλαισιο και εγω με πατεριτσες θα παμε παρεα για το ευχαιλεο παντος και το κοκκορα τον βαζω εγω για το σφαξιμο.
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    παιδια να είστε καλά... με κάνετε και χαμογελάω... και είναι ότι καλύτερο στην παρούσα κατάσταση...

οφείλω να παραδεκτώ πως μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολύ τυχερός... έπεσα πάνω του με πολλά χιλιόμετρα και έφυγα απο πάνω του σαν σακί με πατάτες... ήταν τέτοια η δύναμη που εκτός από το μηχανάκι μου, είναι για πέταμα και το αυτοκίνητο του πιτσιρικά... και ο μαντρότοιχος που έσκασα (να είναι καλά ο αλβανός που τον έφτιαξε)

είχα και εγώ ο μλκας πολλά χλμ...

δεν ξέρω αν φταίει ΚΑΙ το μηχανάκι, δεν ξέρω αν φταίει ΚΑΙ το οτι κάνω πολλά (πάρα πολλα) χλμ μέσα στην πόλη... αλλά το σίγουρο είναι ότι κάπου φταίω και εγω... 4 ατυχήματα σε ένα χρόνο... δεν είναι μόνο ατυχία...

...αλλά μάλλον χρειαζόταν να με χαιρετήσει ο διάολος για να το πάρω χαμπάρι...

απο την στιγμή που δεν έχω καλά αντανακλαστικά... δεν έχω και πολλές εναλλακτικές... ή θα ακονίσω το μάτι μου.... η θα την φάω την πατάτα, γιατι τη μηχανή δεν την αφήνω!

η κότα πάντως δεν θα την γλυτώσει... (ο καθένας την δικιά του wolfman)

όσο για τις γκόμενες που έχω ταλαιπωρήσει... δεν θυμάμαι καμιά μάγισσα... παρα μόνο μια τσιγκάνα...

...λες?

την είχα στεναχωρισεί ολίγον να πώ την αλήθεια...

το θέμα είναι πως άλλος ένας χειμώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο... αυτή η εποχη δεν με πήγαινε ποτέ... θα την κάνω για καμιά αφρική να βρω την ηρεμία μου!!!

και πάλι σας ευχαριστώ, προσοχή σε όλους...!

:rotflmao:

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    file mou exis mia terastia fantasia pou den se afini se isixia ke den ine oti kalitero na trexi to mialo sou se ekatomiria 8emata ke pragmata to lepto idika otan odigas
    sigoura ta matia sou evlepan ala o egkefalos itan apasxolimenos me ala pragmata ke ka8e fora pou sou simveni kati kako to apodidis se kati ektos esena
    apo mia apopsi ine tixi giati exis ma8i na zis etsi
    ke poles fores exis glitosi teties periptosis ala epidi den ipirxe atixima den to katalaves ke den etixe na epikentro8is se afto
    ine sigouro oti i taxitita tis mixanis sou itan pio grigori apo ta antanaklastika sou alios 8a ixes ton xrono na to apofigis
    prepi na to katalavis afto ke na piesis ton eafto sou otan odigai na exi sinidisi tou dromou ke tis kinisis ke poso tora pou 8es na paris pio megali ke pio grigori mixani
    ke na kseris oti emis mexri spasimo tou xeriou sto sinxoroume
    megaliteri zimia oxi
    an pa8i kapios kati sovaro o ponos ine analogos me to poso simantikos ine gia sena aftos o an8ropos
    ke afton ton pono den ton goustaroume gia afto prosexe
    mixani ke skepsis anisixies ke fantasiosis den pane mazi
    singketrosou ligo
    ke as sou gini ma8ima afto to atixima ke as ine to telefteo

edo exoume ke ena paradigma se afto pou ixe pi o arkoudos se kapio ma8ima ides to aftokinito ke to kentrarises an evlepes to keno 8a to kentrarizes ke mpori na glitones
    ala ginane ola toso grigora pou malon i den ixes tin ipopsia oti eprepe na to kanis i den to ikseres ka8olou

trava tora ton gipso fotografia ke valton fonto ston ipologisti ke sto kinito na to vlepis sinexia na 8imase na exis ta matia anixta otan odigas

ke min mas frikaris ksana

ksekola reeeeeeeeeee

:hypnotize
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    monster mind δε σε φοβάμαι, είσαι άρχοντας. Αντε, περαστικά σου και καλά μυαλά!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Μαρίνο περαστικα ερε!!!!!!
    να σε δουμε να σου υπογραψουμε στο γυψο εεε!!!

καλη αναρωση, και καλη ξεκουραση και απο τη δουλεια
    και με το καλο το 954!!!

θα τα πουμε ρε... μπορει να αλλαξω κι εγω το souper four, μεσα στο μηνα... θα δειξει

και μια για να μην ξεχνιομαστε!!!

Όταν η πόλη κοιμάται.......

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    μαρινο περαστικα και εγω μπορω να σου προτεινω κατι πιο ασφαλεσ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	m113_.jpeg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	9,7 KB 
ID:	8845
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Περαστικά ρε φίλε, εσύ να είσαι καλά... αυτό είναι το βασικό

Και το βράδυ πρίν κοιμιθείς πές και κανένα "απεταξάμην το Μητσοτάκη" μήπως και ισιώσει λίγο η τύχη σου...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF