Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙΕΙ??!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙΕΙ??!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Υπάρχουν spray υψηλής θερμοκρασίας που βάφουν τα τελικά των εξατμίσεων. Δεν θα έχεις πρόβλημα
Μόνο τελικά όμως γιατι οι λαιμοί ξεφλουδίζουν από την πρώτη ώρα.
Λόγω επαγγέλματος ξέρω πως υπάρχουν κάθε είδους σπρέυ, ψυχρού γαλβανίσματος, ασημί, χρυσά σε διαβαθμίσεις τόνων, χαλκού και υψηλής θερμοκρασίας φυσικά όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.
Θεωρώ πως η φθηνότερη λύση είναι ένα σπρέυ.
H λυση με το σπρευ ειναι η καλυτερη.Η ανοδιωση ειναι αισθητικα καλυτερη αλλα οχι για τα γραναζια που καταπονουνται.Καλυτερα να το βαψεις κανα δυο φορες με σπρευ θερμοκρασιας.Ειναι πολυ φθηνοτερο και το επαναλαμβανεις ευκολα και γρηγορα.Θα ρωτησω αυριο που θα τον δω παντως.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΑΧΑΡΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
H λυση με το σπρευ ειναι η καλυτερη.Η ανοδιωση ειναι αισθητικα καλυτερη αλλα οχι για τα γραναζια που καταπονουνται.Καλυτερα να το βαψεις κανα δυο φορες με σπρευ θερμοκρασιας.Ειναι πολυ φθηνοτερο και το επαναλαμβανεις ευκολα και γρηγορα.Θα ρωτησω αυριο που θα τον δω παντως.![]()
Οκ βαλε και πληροφοριες μετα γιατι ειπαμε ο δικος μου ειναι δυστροπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΑΧΑΡΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Οκ βαλε και πληροφοριες μετα γιατι ειπαμε ο δικος μου ειναι δυστροπος.![]()
![]()
ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΛΕΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ!! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!
Μια χαρα το βρισκω γιατι ο δυσκολος ηθελε 25 ευρω.Εχουμε μπλεξει με ανθρωπους που εκμεταλλευονται το χομπι μας.![]()
ΕΤΣΙ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μια χαρα το βρισκω γιατι ο δυσκολος ηθελε 25 ευρω.Εχουμε μπλεξει με ανθρωπους που εκμεταλλευονται το χομπι μας.![]()
![]()
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΛΑΣΗΘΙΟΥ 2 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙ. ΤΗΛ. 210-2317721.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!![]()
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΕΡΝΙΚΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ART OF COLORS KAI ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΚΛΙ!!! :rotflmao:![]()
Φιλε μου να εισαι καλα, τοση ωρα εψαχνα στο ιντερνετ και μονο αυτους βρηκα. Οι ανθρωποι φαινονται πολυ εξυπηρετικοι και το καλο ειναι οτι εχουν εμπειρια, γιατι θελω να βαψω το μπροστινο!
δεν καταλαβα..τελικα με 10 στο εκανε ανοδιωση η βαψιμο?
Ανωδιωση κανει ο τυπος που προτεινει