Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 86

Θέμα: ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ;;;

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    αν και καθουμενος,ορθως ομιλησες!

Παλαιό μέλος
    Μήπως να το κοιτάξεις λίγο αυτό;; Σε πολλά σημεία έχεις δίκιο, αλλά ηρέμησε λίγο... Υπάρχουν και κάγκουρες και μ@λ@κες... τι πρέπει να κάνουμε, να τους σκοτώσουμε; Εκτός αν συμφωνείς με τον μοτο- φονιά, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε...

Και εσύ ρε φίλε μου (και δεν το λέω για να σε θίξω) κάποια στιγμή θα έχεις κάνει κάποιο λάθος στον δρόμο ή απλά κάτι που θα χτύπησε άσχημα σε κάποιον άλλον, δεν σημαίνει αυτό οτι είσαι μαλάκας ούτε οτι πρέπει να σταματήσεις να οδηγείς. Σημαίνει οτι πρέπει να το καταλάβεις και να μην το επαναλάβεις!

Ξαναλέω οτι έχεις χίλια δίκια, αλλά με το να εκνευρίζεσαι τόσο κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου. Μακάρι να ήταν όλοι, όχι καλοί οδηγοί αλλά απλά προσεκτικοί! Δεν είναι όμως...

Θα σου απαντήσω σε ένα μόνο που πήρα λίγο προσωπικά (TDM με αλλαγμένες εξατμίσεις, αν και δεν κάνω σούζες στην Βουλιαγμένης και κράνος φοράω ΠΑΝΤΑ): Καλύτερα να με ακούει η μανούλα μου όχι από την Βούλα, από το Κάιρο, παρά να μου ξαναπεί κανένας ξεφτίλας που θα έχει παραβιάσει τους μισούς κανόνες του Κ.Ο.Κ. ότι δεν με είδε και ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ να έρχομαι (παλιά οδυνηρή εμπειρία με ένα XT που είχα) και να με καθηλώσει ένα μήνα (και φτηνά την γλίτωσα) σε ένα κρεβάτι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Κατσε να τον παρω τηλεφωνο μπας και τον ηρεμησω!

Ο ψυχοθεραπευτης του!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

Θα σου απαντήσω σε ένα μόνο που πήρα λίγο προσωπικά (TDM με αλλαγμένες εξατμίσεις, αν και δεν κάνω σούζες στην Βουλιαγμένης και κράνος φοράω ΠΑΝΤΑ): Καλύτερα να με ακούει η μανούλα μου όχι από την Βούλα, από το Κάιρο, παρά να μου ξαναπεί κανένας ξεφτίλας που θα έχει παραβιάσει τους μισούς κανόνες του Κ.Ο.Κ. ότι δεν με είδε και ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ να έρχομαι (παλιά οδυνηρή εμπειρία με ένα XT που είχα) και να με καθηλώσει ένα μήνα (και φτηνά την γλίτωσα) σε ένα κρεβάτι...
    Κατ' αρχήν λυπάμαι για το ατύχημά σου,ας είσαι πάντα καλά αλλά...φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν όλοι βάζαμε φασαριόζικες εξατμίσεις για να μάς προσέχουνε;Προσωπικά θα κυκλοφορούσα με πυροβόλο,θα ήμουν ένα βήμα πριν το τρελλάδικο.
    Να φανταστείς ότι ένας από τούς λόγους που έφυγα από την Αθήνα πριν πολλά χρόνια,ήταν αυτός.Ακόμα και σήμερα,όταν έρχομαι για λίγο,ακούω κορναρίσματα και θέλω να κάνω φόνο!!

Πω πω...μοβόρος πού'χω γίνει!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    τιτλος: μηπως γιναμε πολλες?
    επιλογος: αδερφες και παληκαρια, γιναμε μαλλια κουβαρια

συμφωνα με τον τιτλο, να σε καταταξω στις αδερφες, ετσι?

όχι ρε φίλε, εγω λεω να παω με τα παληκαρια τοτε, και βριζε με οσο θες ...
    Μην κρύβεσαι μικρή μου....αφού και συ στο Blue Oyster Club είσουν προχτές μαζί μας...
    Πήρες FireBlade???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    εγώ ανησυχώ γιατί ξέσπασες την επομένη αφού ήρθες στο δέλεαρ...

Συμπτωση....απλά συμπτωση...μάλλον φταίει που είναι ανάδρομος ο Ερμης στον Κρόνο!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Μήπως να το κοιτάξεις λίγο αυτό;; Σε πολλά σημεία έχεις δίκιο, αλλά ηρέμησε λίγο... Υπάρχουν και κάγκουρες και μ@λ@κες... τι πρέπει να κάνουμε, να τους σκοτώσουμε; Εκτός αν συμφωνείς με τον μοτο- φονιά, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε...

Και εσύ ρε φίλε μου (και δεν το λέω για να σε θίξω) κάποια στιγμή θα έχεις κάνει κάποιο λάθος στον δρόμο ή απλά κάτι που θα χτύπησε άσχημα σε κάποιον άλλον, δεν σημαίνει αυτό οτι είσαι μαλάκας ούτε οτι πρέπει να σταματήσεις να οδηγείς. Σημαίνει οτι πρέπει να το καταλάβεις και να μην το επαναλάβεις!

Ξαναλέω οτι έχεις χίλια δίκια, αλλά με το να εκνευρίζεσαι τόσο κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου. Μακάρι να ήταν όλοι, όχι καλοί οδηγοί αλλά απλά προσεκτικοί! Δεν είναι όμως...

Να κοιτάξω τι δηλαδή ρε strv??? Οτι τελικά κινδυνεύουμε και από τους "μοτοσυκλετιστές"?? Να ηρεμήσω...γιατί??? Τι έγινε που είμαι ήρεμος τα τελευταία 2 χρόνια?? Μήπως είπα να σκοτώσω κανένα??? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΤΟ-ΦΟΝΙΑ....αλλά ελπίζω ένας από τους προαναφερθέντες ΜΑΛΑΚΕΣ (επιμένω στον όρο και μάλιστα με κεφαλαία)...να μπει συμπτωματικά, να διαβάσει, να αγανακτήσει, και να το πουλήσει το τριμπουρδελο που καβαλάει γιατί εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αλήτες μηχανόβιοι και δεν ταιρίαζουμε με το fashion-style του!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...όταν κάνω λάθος...ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...και ζητάω τα ρέστα από τον εαυτό...διότι όταν καβαλάς την μοτοσυκλέτα σου, είσαι 100% αφοσιωμένος στην οδήγηση σου. Δεν ακούς μουσική, δεν μιλάς στο τηλέφωνο, δεν σκέφτεσαι τους λογαριασμούς, ούτε την γκόμενα που σου τα έπρηξε...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, πάρε ΤΟΥΤΟΥ!!! Από την άλλη όταν κάνω λάθος, ζητάω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα συγνώμη είτε με νόημα, είτε αν είναι δυνατόν περιμένοντας να με φτάσει ο εμπλεκόμενος...

Να μην θίγεσαι, διότι υπάρχουν ανοιχτές εξατμίσεις και ΑΝΟΙΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ εξατμίσεις!!!!!!!! Και συμφωνώ με την λογική σου...ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ δεν ήταν ανοιχτές εξατμίσεις που είχε ο τύπος!!!! Ηταν πραγματικά τα μπουριά της σόμπας της γιαγιάς του...

Για να γράψω φίλε μου όλα τα παράπανω να ξέρεις ένα πράγμα...Ημουν απόλυτα συγκεντρωμένος και ήρεμος όταν τα έγραφα...ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ....και παρέμεινα ήρεμος και στον δρόμο!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

τελικα ποιος ειναι ο μλκς κολητος σου δε μας ειπες!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξύπνησε και Cyril????

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Καλα ξηγηθηκες και ξεσπασες και καλα τα ειπες, μεχρι που πηρες πανω σου, παρεα με τον Χουλιαρα την προωθηση του μοτοσυκλετισμου, στην χωρα μας. Ενταξει χαλαρωσε λιγο. Επισης λιγο ενοχλητικο ειναι, οτι ετσι οπως το πας δινεις την εντυπωση οτι εισαι ο τελειοτερος μοτοσυκλετιστης και δασκαλος και γκουρου του χωρου. Εισαι; Συγνωμη αν σε ενοχλησα. Απλως σχολιασα δημοσια, αυτο που δημοσια διαβασα, και μου κακοφανηκε. Δεν γνωριζομαστε ολοι εδω μεσα και καμμια φορα, υπαρχουν και παρεξηγησεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Καλα ξηγηθηκες και ξεσπασες και καλα τα ειπες, μεχρι που πηρες πανω σου, παρεα με τον Χουλιαρα την προωθηση του μοτοσυκλετισμου, στην χωρα μας. Ενταξει χαλαρωσε λιγο. Επισης λιγο ενοχλητικο ειναι, οτι ετσι οπως το πας δινεις την εντυπωση οτι εισαι ο τελειοτερος μοτοσυκλετιστης και δασκαλος και γκουρου του χωρου. Εισαι; Συγνωμη αν σε ενοχλησα. Απλως σχολιασα δημοσια, αυτο που δημοσια διαβασα, και μου κακοφανηκε. Δεν γνωριζομαστε ολοι εδω μεσα και καμμια φορα, υπαρχουν και παρεξηγησεις.
    Τώρα εσυ αυτό καταλάβες...ότι είμαι ο καλύτερος μοτοσυκλετιστής και ο αλάνθαστος (μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τις πρώτες παράγράφους)!

Ειμαι χειρότερος από πολλούς εδώ μέσα και το διαλαλώ...Είμαι χειρότερος ακόμη και από τους χειρότερούς μου...Διότι μαθαίνω ακόμη και από αυτούς που ξέρουν λιγότερα! Και καλά έκανες και σχολίασες...Για αυτό το λόγο υπάρχει η δυνατότητα απάντησης, μέσα στις δημόσιες συζητήσεις...Και αλίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι...ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ την άποψη σου για να γίνει ποιο δυνατή.

Δεν παρεξηγούμε εύκολα φίλε μου...Εκτός και αν ασχοληθείς με την οικογένεια μου...

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ...Εκτός και αν ασχοληθείς με την οικογένεια μου...

*#%@#*#%#!$%$%&

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η εγω δεν το διαβασα καλα, η εσυ δεν το διατυπωσες, σωστα για να το καταλαβω. Εαν ειμαι ο μονος που το καταλαβα ετσι, ζητω συγνωμη, αλλα διευκρινισα οτι μπορει και να ειναι παρεξηγηση, οποτε θεωρω οτι ειμαι καλυμενος απεναντι σου.

εχω μια προσκληση δωρεαν για την Πανελληνια Συναντηση

παντως η τελευταια λεξη της μοδας λεει .......γουρουνα και must το σημαιακι ........εκτος απο τριβαλιτσο στο Κωλονακι .......

αφηνουμε το off-road animal 4X4( μονο ασφαλτο παω ) στο κλειστο παρκινγκ της μεζονετας και παμε για ψωνια με την γουρουνα ........gadget το γνωστο καφασι ,κατα προτιμηση πλαστικο για να μην χαλαει ........ειδες εξελιξη οι παπακηδες ????

Ναι κυριε ,τωρα θα μπορει να το παιρνει και η γυναικα ,ο θειος ,ο ξαδερφος απο το χωριο ....4 ροδες εχει ,δεν πεφτει .........

Νέο μέλος

Γεια

Είμαι καινούριος και χαιρετώ
    Πωλείται Kymco Active 125 '06 *άριστη κατάσταση* Go --> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=57049

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παλι Γιναμε Ρομπεσ !!!
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 15:53
  2. Μηπωσ Ζουμε Αναποδα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 01:51
  3. Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 10:03