Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Μεταχειρισμένο από αντιπροσωπεία- απορίες!

-------------------- Το avatar του/της jfx
    λοιπον το υποψήφιο μηχανακι ειναι ενα yamaha R6 μαυρο του 2006. Πάντως τα χιλιόμετρα(9000) δεν ειναι αρκετα λίγα για 2 χρόνια κατοχής?

Αυριο το πρωι θα παω να το ξαναδω και να τσεκαρω οσα περισσότερα μπορώ απο ετούτον τον οδηγό απο το δίπλα φορουμ.

Το συγκεκριμενο μαγαζι παντως ειναι μεγαλο και γνωστο εδω στην πάτρα, εχει πελατεία και ονομα αρά εχω πιθανότητες να μη ρισκάρει το ονομα του με τα μεταχειρισμένα.

Θα του ζητησω και τα χαρτια βεβαια να δω ποτε πηρε πρώτη αδεια κτλ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    καλα μην νομιζεις οτι ολοι εχουν την δυνατοτητα να γραψουν πολλα χιλιομετρα με τετοιο μηχανακι!και εγω οταν ειχα παρει το δικο μου το 2003 ειχε 3600κμ,,το πουλησε ο πρωτος επειδη...δεν αντεχε η συνοδηγος!οποτε μπορει να το πηρε και να μην τον βολεψε...ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν?
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    καλα μην νομιζεις οτι ολοι εχουν την δυνατοτητα να γραψουν πολλα χιλιομετρα με τετοιο μηχανακι!και εγω οταν ειχα παρει το δικο μου το 2003 ειχε 3600κμ,,το πουλησε ο πρωτος επειδη...δεν αντεχε η συνοδηγος!οποτε μπορει να το πηρε και να μην τον βολεψε...ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν?
    στις καινουργιες μοτοσυκλέτες ο εγκέφαλος δεν δινει και πληροφοριες για τα πραγματικά χιλιόμετρα, πτώσεις κτλ??
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ρε παιδιά σας ευχαριστώ ολους οσους μου απαντάτε!

Αυριο πρωί εχει τεστ ράιντ και παω και στο μηχανικο. Εχω κανει και λιστα με πραγματα που θα ελεγξω.
    Χθες βραδυ δε καταφερα να κοιμηθω στάλα.
    Σημερα τα ίδια... ξαπλώνω να κοιμηθω και δε κλείνει βλεφαρο...

Ιδια συναισθημα με τη μερα που εφερνα ο αη βασιλης τα δωρα και τα βαζε κατω απο το δεντρο... αγωνία στο τέρμα...

ρε μου εχει κολλησει ενα πλατυ χαμογελο στη μαπα, εγω θα πηγαινα και τωρα να το παρω λογω ενθουσιασμου. Ομως μου εχει μεινει λίιιιιγη λογική σκεψη και ακομα θα εχω και τη γνωμη του πατερα

καλα οτι να ναι γραφω τωρα για να περασει η ωρα...
    Άιντε να δουμε

Όλα καλά τα βρήκα παρά μόνο ενα πράγμα...

Πήγα στο λαστιχά να βαλω αέρα και μου ειδαμε εκει περα ενα στράβωμα στη ζάντα, εκει που ειναι η ρίγα, ετσι οπως γινεται αν πεσεις σε λακούβα...

μου λεει οτι εχει κανενα 50αρι να το ισιώσω αλλά επειδή θα το ζεστάνουν θα λιώσει η κοκκινη ρίγα που έχει από τη μάνα του ή οποια ειναι βαμμενη και οχι αυτκόλλητο...

το δειχνω στον μαγαζάτορα, μου λεει οτι δεν την ειχε υπ'οψιν του και τι θα μου τη φτιάξει αυτος στον τόρνο.

Πως ακριβώς ισιωνουν αυτου του ειδους τα στραβοματάκια στις ζάντες? υπαρχουν πολλοί τρόποι?
    υπάρχει καποιος τρόπος που δε χαλαει τη ρίγα? γιατι οπως και να εχει, αλλο το βαμμενο απο τη μαμα του, αλλο το αυτκόλλητο....

ακομα, η ζαντα αν την ιδιωσουν μετα ειναι σαν καινουρια ετσι? δεν εχει κανενα πρόβλημα ε?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    φιλε,ενας φιλος μου πηρε περυσι ενα ktm lc4 του 1998 απο πολυ γνωστο μαγαζι....
    καλα ακουσες,ktm του 98...του αρεσε,εδωσε 3,200 και το πηρε...ακριβα το πηρε,του το δωσανε για 2001 μοντελο(η αδεια εγγραφε '98) και ο πωλητης ελεγε πως εγινε λαθος κλπ....η μηχανη ειναι μια χαρα...κανεις δε το περιμενε,μηχανικος η μη,ολοι του λεγαμε να μην το παρει γιατι θα εχει περασει απο 15 χερια η μηχανη...το πηρε και σε μια βολτα ετυχε να βρει τον ιδικτητη της μηχανης!την ειχε 4 χρονια απο καινουργια(1998+4=2002) και μετα την εδωσε στο μαγαζι οπου πουληθηκε το 2007...δευτερο χερι,ktm δεκαετιας σχεδον χωρις κανενα προβλημα....
    αλλος φιλος μου πηρε ninja 636 του 2004 μοντελο και σε εναν μηνα ηθελε στροφαλο γιατι ειχε "αρπαξει"....ειχε γραπτη εγγυηση ομως και ολα καλα...απο εμπορο δε μπορεις να ξερεις τι παιζει...μαι μαντρα στη γειτονια μου παιρνει ο,τι τουμπαρισμενο υπαρχει,το συμμαζευει και το πουλαει μετα σαν ζεστο ψωμακι...ψαξτο πολυ καλα,ειδικα για την μηχανη που θελεις να παρεις...απο ιδιωτη δε βρηκες κατι?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    η μηχανη ειναι σαν την γυναικα.
    ποτε δεν ψαχνεις τον προτερο βιο της γιατι θα αυτοκτονησεις ειδικα αν εχει κανει καλιμπρα

παρτην γ@μ@την και μετα δωστην σε αλλον πιο πινασμενο

α ολες οι γυναικες εχουν παει με τρεις πριν απο σενα και ολα τα μηχανακια στις μαντρες εχουν 11,000 χιλιομετρα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    φιλε,ενας φιλος μου πηρε περυσι ενα ktm lc4 του 1998 απο πολυ γνωστο μαγαζι....
    καλα ακουσες,ktm του 98...του αρεσε,εδωσε 3,200 και το πηρε...ακριβα το πηρε,του το δωσανε για 2001 μοντελο(η αδεια εγγραφε '98) και ο πωλητης ελεγε πως εγινε λαθος κλπ....η μηχανη ειναι μια χαρα...κανεις δε το περιμενε,μηχανικος η μη,ολοι του λεγαμε να μην το παρει γιατι θα εχει περασει απο 15 χερια η μηχανη...το πηρε και σε μια βολτα ετυχε να βρει τον ιδικτητη της μηχανης!την ειχε 4 χρονια απο καινουργια(1998+4=2002) και μετα την εδωσε στο μαγαζι οπου πουληθηκε το 2007...δευτερο χερι,ktm δεκαετιας σχεδον χωρις κανενα προβλημα....
    αλλος φιλος μου πηρε ninja 636 του 2004 μοντελο και σε εναν μηνα ηθελε στροφαλο γιατι ειχε "αρπαξει"....ειχε γραπτη εγγυηση ομως και ολα καλα...απο εμπορο δε μπορεις να ξερεις τι παιζει...μαι μαντρα στη γειτονια μου παιρνει ο,τι τουμπαρισμενο υπαρχει,το συμμαζευει και το πουλαει μετα σαν ζεστο ψωμακι...ψαξτο πολυ καλα,ειδικα για την μηχανη που θελεις να παρεις...απο ιδιωτη δε βρηκες κατι?

η αλήθεια ειναι οτι yamaha R6 2006 και σε μαυρο κιόλας δεν πωλουνται και παρα πολλά καθε στιγμη ...

Από την άλλη, δε με πειράζει να δώσω λίγα λεφτα παραπάνω για να εχω και την εγγυηση του καταστήματος(μιλάμε πάντα για γραπτη και με συγκεκριμενους ορους). Στον ιδιώτη ομως δεν εχω καμια εγγυηση, γι αυτο προτιμω και μαγαζι.

Αυριο θα εχω νεότερα...!

Και μια ερωτησούλα, αν το παρω, τι θα εχει το σερβις που θα του κανω?(μιλαω για 2 χρόνων μηχανακι)
    Εχω υπόψη μου: αλλαγη λαδιών, φιλτρου, αλλαγη υγρών φρένων...
    Τι αλλο ε?ε?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    η αλήθεια ειναι οτι yamaha R6 2006 και σε μαυρο κιόλας δεν πωλουνται και παρα πολλά καθε στιγμη ...

Από την άλλη, δε με πειράζει να δώσω λίγα λεφτα παραπάνω για να εχω και την εγγυηση του καταστήματος(μιλάμε πάντα για γραπτη και με συγκεκριμενους ορους). Στον ιδιώτη ομως δεν εχω καμια εγγυηση, γι αυτο προτιμω και μαγαζι.

Αυριο θα εχω νεότερα...!

Και μια ερωτησούλα, αν το παρω, τι θα εχει το σερβις που θα του κανω?(μιλαω για 2 χρόνων μηχανακι)
    Εχω υπόψη μου: αλλαγη λαδιών, φιλτρου, αλλαγη υγρών φρένων...
    Τι αλλο ε?ε?
    θα σου προτεινα και δισκους αλλα απο εδω δε μπορω να πω σιγουρα αφου δεν τους εχω δει...2 χρονια ειναι καιρος αφου καθοτανε...σιγουρα ολα τα υγρα και τα φιλτρα παντως....βαλβιδες:rotflmao: δε χρειαζεσαι αφου καθοτανε!!κανε ενα τσεκ σε ντιζες κλπ συρματενια...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2012, 20:33
  2. Εγγυηση σε μεταχειρισμενο απο ιδιωτη
    από Xrated στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 08:50
  3. Mx μεταχειρισμένο απο γερμανία???
    από raptorok στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:58