Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: χρωμα vstrom

Eχει γουστο η γυναικα σου, φιλε ταξιτζη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ακου κιτρινο το προστυχο το χρωμα,:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Κιτρινα ει ναι τα ανθρωπακια που γελανε και οι μπυρες που κερναμε εδω μεσα.:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Eχει γουστο η γυναικα σου, φιλε ταξιτζη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ακου κιτρινο το προστυχο το χρωμα,:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Κιτρινα ει ναι τα ανθρωπακια που γελανε και οι μπυρες που κερναμε εδω μεσα.:rotflmao:
    Όλα ΟΚ αλλά το "ταξιτζή" να το ανακαλέσεις.:rotflmao:
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Κίτρινο είναι το σωστό το χρώμα το πρόστυχο για το Vstrom..... αλλά έβαλε το χεράκι της η γυναίκα και αποφασίσαμε μαύρο. Glossy όχι mat.
    ΓΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣΤΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΕΝΑ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
    ΓΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣΤΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΕΝΑ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    Δεν έχω παράπονο.Είναι ωραίο χρώμα.Αρκεί να μην πάθεις ζημιά καθότι το χρώμα είναι πολύ δύσκολο περλάτο...Για όποιον ταλαιπωρηθεί ας κάνει ένα pm...
    V-Strom 650
    Vespa 50S
    Aek

Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Όλα ΟΚ αλλά το "ταξιτζή" να το ανακαλέσεις.:rotflmao:
    Ναι γιατί είναι κατελειμένο απο εμένα...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
    Είναι πράγματι το μαύρο μεταλικό και περλάτο.Οπότε αν πάθει κάτι (φτου..φτου..) ή το αγοράζεις έτοιμο (βαμμένο) από μαμά Suzuki ή ψάχνεις τον ένα και μοναδικό μάστορα που το βάφει με την ειδική τεχνοτροπία...και βγαίνει ίδιο.Ο οποίος παρεπιπτώντως είναι στο στενό πίσω από την τροχαία στην Δελληγιάνη.Τον νου σας όταν μπαίνετε έχει το πιο vicious ροτβαιλερ βρωμόσκυλο εβερ.
    V-Strom 650
    Vespa 50S
    Aek

Ενημερώτικα,

Το μαύρο ματ είναι ωραίο και το έχω προτιμήσει κι εγω.
    Άλλα οι γραντζουνιες δεν μπορείς να διορθώσεις τις γραντζουνιες, κάτι που είναι piece of cake σε ένα μεταλικό χρώμα.

Παιδιά εγώ έχω το χρώματα blue –silver και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό και εμφανίσιμο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	129573

Παλαιό μέλος
    Εχω το μαυρο ματ.Καλο ειναι αλλα μαζευει πολυ σκονη.εχω βαρεθει να την σκουπιζω .αμαν πια αυτο το μαυρο

Αντι να την ξεσκονιζεις αδερφε, βγαλτη μια εθνικη να την 200αρισεις να δεις πως ξεσκονιζετε μονη της και πως δειχνει το χρωματακι

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

..

ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΦΙΛΕ..ΠΑΡΤΟ...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ..(ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ..

ΑΝΤΕ ΠΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ..

:rotflmao:

τελικά το έβγαζε και σε μπορντό και σε κόκκινο?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56
  2. Vstrom Webpage
    από ttfakias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 14:17
  3. vstrom
    από vstrom650 στο forum Νέα