Eχει γουστο η γυναικα σου, φιλε ταξιτζη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ακου κιτρινο το προστυχο το χρωμα,:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Κιτρινα ει ναι τα ανθρωπακια που γελανε και οι μπυρες που κερναμε εδω μεσα.:rotflmao:![]()
![]()
Eχει γουστο η γυναικα σου, φιλε ταξιτζη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ακου κιτρινο το προστυχο το χρωμα,:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Κιτρινα ει ναι τα ανθρωπακια που γελανε και οι μπυρες που κερναμε εδω μεσα.:rotflmao:![]()
![]()
Όλα ΟΚ αλλά το "ταξιτζή" να το ανακαλέσεις.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
ΓΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣΤΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΕΝΑ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΑρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Κίτρινο είναι το σωστό το χρώμα το πρόστυχο για το Vstrom..... αλλά έβαλε το χεράκι της η γυναίκα και αποφασίσαμε μαύρο. Glossy όχι mat.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
![]()
Δεν έχω παράπονο.Είναι ωραίο χρώμα.Αρκεί να μην πάθεις ζημιά καθότι το χρώμα είναι πολύ δύσκολο περλάτο...Για όποιον ταλαιπωρηθεί ας κάνει ένα pm...Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
ΓΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣΤΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΕΝΑ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
![]()
V-Strom 650
Vespa 50S
Aek
Ναι γιατί είναι κατελειμένο απο εμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Όλα ΟΚ αλλά το "ταξιτζή" να το ανακαλέσεις.:rotflmao:![]()
Είναι πράγματι το μαύρο μεταλικό και περλάτο.Οπότε αν πάθει κάτι (φτου..φτου..) ή το αγοράζεις έτοιμο (βαμμένο) από μαμά Suzuki ή ψάχνεις τον ένα και μοναδικό μάστορα που το βάφει με την ειδική τεχνοτροπία...και βγαίνει ίδιο.Ο οποίος παρεπιπτώντως είναι στο στενό πίσω από την τροχαία στην Δελληγιάνη.Τον νου σας όταν μπαίνετε έχει το πιο vicious ροτβαιλερ βρωμόσκυλο εβερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
ΓΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣΤΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΕΝΑ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
![]()
V-Strom 650
Vespa 50S
Aek
Ενημερώτικα,
Το μαύρο ματ είναι ωραίο και το έχω προτιμήσει κι εγω.
Άλλα οι γραντζουνιες δεν μπορείς να διορθώσεις τις γραντζουνιες, κάτι που είναι piece of cake σε ένα μεταλικό χρώμα.
Εχω το μαυρο ματ.Καλο ειναι αλλα μαζευει πολυ σκονη.εχω βαρεθει να την σκουπιζω .αμαν πια αυτο το μαυρο![]()
Αντι να την ξεσκονιζεις αδερφε, βγαλτη μια εθνικη να την 200αρισεις να δεις πως ξεσκονιζετε μονη της και πως δειχνει το χρωματακι![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΦΙΛΕ..ΠΑΡΤΟ...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ..(ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ..
ΑΝΤΕ ΠΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ..
:rotflmao:![]()
![]()