Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
honda 50αρι ειναι?
τσου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
honda 50αρι ειναι?
τσου![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Τα δισκόφρενα ειναι μάλλον μεταγενέστερη προσθήκη, σωστά?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εμένα γιατί μου κάνει για race replica και όχι για αυθεντικό;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οι εξατμίσεις (κολλήσεις των θαλάμων, τελικά) για νέα κατασκευή μου μοιάζουν πάντως.
Πρεπει ναναι του 80 μοντελακι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εμένα γιατί μου κάνει για race replica και όχι για αυθεντικό;
Οι εξατμίσεις (κολλήσεις των θαλάμων, τελικά) για νέα κατασκευή μου μοιάζουν πάντως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
κατα 99,9999999999999 % νομιζω κ εγω πως το δισκοφρενο μπηκε αργοτερα! αλλωστε (προς tifo) δεν ειναι του 80 αλλα του 60 (η μηχανη λεω οχι το δισκοφρενο
)! 200 cc ειναι παντως
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
αυτο που εβαλα εγω? στο site αλλιως το λεειΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Zundapp
Kαι νομίζω οτι είναι Japan.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aυτη που έβαλε ο Ozzy!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kαι νομίζω οτι είναι Japan.
εγω παλι δεν ξερω αν ειναι ρεπλικα..αυτο που ξερω οτι η "μαρκα" του ειναι μαρκα κατασκευαστη ελαστικων (ειπα να βοηθησω)
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το βρηκες![]()
![]()
Eιναι νομίζω μεταποιημένο Bridgestone RS200 του 1964.
Να κι αλλο ενα, κι αυτό εχει μετατροπες αλλα οχι πολλές.
BS 200 του 1967
![]()