Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: shiver ή versys;

παρε αυτο που σου καθεται καλυτερα στο ματι,

κανε ενα τεστ ραιντ πριν για να σιγουρευτεις οτι το ενστικτο κ το γουστο σου δουλευουν ακομα

κ τραβα παρτο!!

καλυτερα να πληρωνεις ενα μηχανακι που γουστερνεις παρα να βαζεις βενζινη με μιση καρδια!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    χμ...

το οτι κρέμασες αυτήν την συζήτηση κάτω απο την κατηγορία
    APRILIA μου λέει οτι μάλλον έχεις αποφασίσει...

καλή διασκέδαση όποιο κι αν πάρεις!
    NeLSoN

Νέο μέλος
    Γεια σου φίλε μου

Έχω το shiver εδώ και ένα μήνα...
    Αν αποφασίσεις για την μηχανή σου με την λογική τότε φίλε για μέσα στην πόλη πρέπει να πάρεις παπί ή scooter! Εχουν τεράστια διαφορά με μηχανή στο μανουβράρισμα!

Αν πάρεις αυτό που σου κάνει κέφι πάρε Shiver δαγκωτό! Το μηχανάκι είναι πανέμορφο και ξεχωρίζει στον δρόμο καθώς δεν κυκλοφορούν και πολλά

Πρώτο service στα 1000kμ πλήρωσα 57 euro.
    Επόμενο service στα 20.000!!!
    Βέβαια λαδι μπορείς να αλλάζεις εσυ όποτε κρίνεις ότι ειναι απαραίτητο

Οπότε λογική=παπί
    γούστα = μηχανή (αυτή που σου αρέσει)

Αρχικά δημιουργήθηκε από aot
    Όλο ερωτήσεις είμαι....αλλά βλέπω ότι άλλο kle500 κι άλλο μηχανές 650+ cc.

Ανάμεσα στο shiver - versys και street triple , ποιό πιστεύετε είναι το ποιό ιδανικό για καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη? Δεν εννοώ μια διαδρομή απλώς σπίτι - γραφείο άντε και καμμιά βόλτα αλλά για συνεχείς διαδρομές εντός αλλά και στα πέριξ της Αθήνας. Με ενδιαφέρει κυρίως το "μανουβράρισμα¨ανάμεσα σε μποτιλιαρισμένα αυτ/τα (όσο μπορεί να γίνει με τις παραπάνω moto) καθώς επίσης και το κόστος χρήσης (σέρβις, αναλώσιμα κλπ).

Ναι το γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο ιδανικές μηχανές για τις μετακινήσεις μου μέσα στην Αθήνα, αλλά απλώς σκέφτομαι ότι κάνω που κάνω τα όποια χιλιόμετρα, αλλά αφού με παίρνει οικονομικά (όσο με παίρνει...) τουλάχιστον να τα κάνω και να τα ευχαριστιέμαι!

Νέο μέλος
    Φίλε sumik,
    για "παπί" έχω τα τελευταία 8 χρόνια το kle500, φιλικό, δεν ζητάει πολλά και μανουβράρεται εύκολα.
    Το θέμα είναι ότι θέλω να πάω σε περισσότερα κυβικά και ψάχνομαι γενικώς να βρω ποιά μηχανή 650+cc θα ήταν όσο το δυνατόν πιο βολική για μέσα στην Αθήνα...

Εάν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ λίγες περισσότερες εντυπώσεις (αρνητικές, θετικές) που έχεις από την moto σου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

1. Με μία after-market εξάτμιση (τελικό) και φίλτρο αέρος το versys κερδίζει κάτι σε απόδοση?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. [/B]
    τι περιμενεις ακριβως να πετυχεις με εναν τελικο (οχι ολοσωμη) και ενα φιλτρο αερα?1,2 ιππους?
    για να δεις διαφορα μεγαλη θα πρεπει να εχεις (καλυτερα ολοσωμο) τελικο φιλτρο αερα παουερ κομμαντερ και να το πας για δυναμομετρηση να σου φτιαξουν μιγματα κλπ που θα εχουν γινει πουταναριο με αποτελεσμα ναι μεν να αυξησεις τις τελικες (αναλογα με το γραναζι να αυξησεις και τις μεσσαιες) να εχεις περισσοτερη ιπποδυναμη αλλα και περισοτερα εξοδα σε βενζινες κλπ και αυτο υσχιει για ολες τις μοτοσυκλετες

εαν κανω καπου λαθος ας με διωρθωσει καποιος για να μην λεμε και αρλουμπες

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Φίλε sumik,
    για "παπί" έχω τα τελευταία 8 χρόνια το kle500, φιλικό, δεν ζητάει πολλά και μανουβράρεται εύκολα.
    Το θέμα είναι ότι θέλω να πάω σε περισσότερα κυβικά και ψάχνομαι γενικώς να βρω ποιά μηχανή 650+cc θα ήταν όσο το δυνατόν πιο βολική για μέσα στην Αθήνα...

Εάν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ λίγες περισσότερες εντυπώσεις (αρνητικές, θετικές) που έχεις από την moto σου.
    Φίλε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες μηχανές καθώς πριν είχα παπί...

Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να αναφέρω κάποια θετικά αρνητικά...

Λοιπών πιστεύω ότι απο εμφάνιση το Shiver είναι πάρα πολύ όμορφο και προκαλεί τα βλέμματα καθώς και ερωτήσεις στον δρόμο.
    Το γκάζι του μου φαίνεται πραγματικά πάρα πολύ αλλά όπως είπα δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
    Οι χαρτογραφήσεις στον κινητήρα είναι πάρα πολύ καλές και οι διαφορές εμφανέστατες...
    Είναι σχετικά άνετο στην πόλη και πραγματικά καταπληκτικό στο επαρχιακό δίκτυο.
    Τα φρένα του πάρα πολύ δυνατά.

Αρνητικά:

1) Ο συμπλέκτης είναι λίγο βαρύς παρότι υδραυλικός
    2)Ζέστη απο τον κινητήρα ίσως ενοχλήσει
    3)Είναι γυμνό και έχεις πολύ αέρα μετά τα 130km/h

Πιστεύω ότι στα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και στο συνιστώ...
    Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο

Νέο μέλος
    Πάντως μου φάνηκε λίγο ψηλό όταν ανέβηκα. Αν και μετρίου αναστήματος (1,75) ίσα που ακουμπούσα κάτω και το μπροστινό του μου φάνηκε επίσης σκληρό.
    Βέβαια είμαι συνηθισμένος κι αλλοιώς από το Kle500 που έχω.

Μένει να το κάνω test ride για να το δω κι εν κινήση.

Κανείς άλλος με shiver για να μας πει εντυπώσεις?

Φίλε αν σου αρέσει πραγματικά το Shiver και θέλεις να το πάρεις,τότε σε καμία περίπτωση μην πας να κάνεις test ride το Street triple...
    1-2-τρίο! The hooligan is coming...

Νέο μέλος
    Δεν λέω...απ'ότι διαβάζω το καλύτερο γκάζι και μαζεμένο γενικά μέγεθος σαν moto αλλά... το κόστος χρήσης (ειδικά εγώ που κάνω πολλά χλμ εντός πόλης) θα'ναι υψηλό καθώς επίσης κι'αυτά τα φανάρια.... είναι κάπως!

Kόστος χρήσης εννοείς βενζίνες και λάδια?
    Αν εννοείς service και συντήρηση δεν νομίζω να έχει διαφορά με το aprilia.
    1-2-τρίο! The hooligan is coming...

Νέο μέλος
    Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δική μου άποψη απλώς απ'ότι διάβασα στο moto σ'ένα συγκρητικό που είχε το έβγαζε γενικώς ακριβό στην χρήση του (αναλώσιμα, εργατικά, κλπ)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Versys Vs Vstrom
    από X_NR750 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 343
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2024, 12:53
  2. test ride VERSYS 650
    από kalant στο forum Kawasaki Versys
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2007, 12:26
  3. marzocchi shiver 50mm gia africa
    από afrotwin στο forum Honda Africa