Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: ΣτελεΧοσ Εστι.......

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
    Η κομπίνα της όλης υπόθεσης είναι ότι σου δημιουργούν το όραμα, σε προτρέπουν να αγγίξεις το όνειρο που δεν είναι άλλο από το χρήμα και όσα αυτό μπορεί να αγοράσει. Στην ειδικότητα μου (πληροφορική) πολλές φορές κατά τα φοιτητικά και μετά στον εργασιακό χώρο σιχάθηκα πραγματικά τους συμφοιτητές /συναδέρφους που καλουπώθηκαν στα πρότυπα της εκάστοτε εταιρίας προβάλλοντας το μοντέλο του επιτυχημένου που παράγει 14+ ώρες την μέρα, και εντέλει ξοδεύει της απολαβές όλης αυτής της αυτοθυσίας εξαγοράζοντας την πλήξη του σε ανούσια υλικά πράγματα.
    Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια καθηγήτρια(ερευνήτρια) μου 44 χρόνων και 100 κιλά με 2 διδακτορικά και ούτε εγώ ξέρω πόσα master κτλ, ανύπαντρη και κατά του γάμου μιας και είναι κακό για την καριέρα από ότι έλεγε………αξιοθρήνητη.

Ελπίζω να μπορώ να βγάζω τόσα ώστε να θρέψω την οικογένεια μου και την μηχανουλα μου και να έχω το χρόνο να ασχολούμαι μαζί τους και να τα απολαμβάνω
    ayti pragmatika einai ygieis apopsi...

eyge
    και η ζωή συνεχίζεται...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Η κομπίνα της όλης υπόθεσης είναι ότι σου δημιουργούν το όραμα, σε προτρέπουν να αγγίξεις το όνειρο που δεν είναι άλλο από το χρήμα και όσα αυτό μπορεί να αγοράσει.
    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια καθηγήτρια(ερευνήτρια) μου 44 χρόνων και 100 κιλά με 2 διδακτορικά και ούτε εγώ ξέρω πόσα master κτλ, ανύπαντρη και κατά του γάμου μιας και είναι κακό για την καριέρα από ότι ελεγε………αξιοθρήνητη.
    ΤΟ "ΒΟΥΤΗΡΑΚΙ ΧΑΜΗΛΑ" ΣΤΟ 75% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...

Ελπίζω να μπορώ να βγάζω τόσα ώστε να θρέψω την οικογένεια μου και την μηχανουλα μου και να έχω το χρόνο να ασχολούμαι μαζί τους και να τα απολαμβάνω
    ΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!

δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος να μιλησω για δουλιες,υπερωριες,απολαβες και τετοια καθως ειμαι ακομα φοιτητης και με συντηρουν οι δικοι μου(εκτος απο τα καλοκαιρια). ομως,οπως οι περισσοτεροι στην ηλικια μου,προβληματιζομαι.
    ουτε αυτο που θα πω ειναι κατι νεο ή αγνωστο ομως νομιζω οτι πολλοι δεν θελουν να το παραδεχτουν,
    ολοι θα ξυπνησουν καποια στιγμη και θα συνειδητοποιησουν οτι ο αυτη η επιλογη-ειναι επιλογη αραγε?-(καριερα,χρηματα...) ειναι οτι χειροτερο για τις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων.και τοτε θα υπαρξουν αυτοι που θα προσπαθησουν να ξεφυγουν και αργα ή γρηγορα θα το καταφερουν(βλ αφρο).το ποσες απωλειες θα εχουν ειναι αλλη υποθεση.και θε υπαρξουν και καποιοι αλλοι που απλως θα παραμυθιαζουν τον εαυτο τους...

o de la rocha παντως ειπε ''if ignorance is bliss then knock the smile off my face''
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Εγω παντως επιμενω οτι αν δεν θες δεν αφομιωνεσαι. Αυτο μου θυμιζει το γνωστο "το μπλεξανε το παιδι" (στα ναρκωτικα, ποτα, ομοφυλισμο κτλ). ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!

Δεν δουλευω σε πολυεθνικη, μηχανολογος ειμαι σε βιομηχανικο ομιλο και απ οτι εχω δεισυνηθως οι οικονομολογοι, managers, computerαδες ειναι αυτοι που γιαπευουν περισσοτερο. Αλλα κατ' επιλογην.

Και οσο για τους 40αρηδες, αλλο να φτασεις σε μια ηλικια που εχεις παιδια και αλλο να εισαι 25 και ελευθερος. Αν εχεις 2 παιδια να σε περιμενουν σπιτι θα σκεφτεις 2η φορα για να κανεις μερικα πραγματα και δεν ειναι θεμα γιαπισμου

To ιδιο μου θυμιζει κατι παιδακια (και παλιοι συμμαθητες μου) σε ιδιωτικα που κανοντας παρεα με γιους "ματσο" την ειδαν ασχημα. Αλλα δεν βγαινουν ολοι ετσι απο τα ιδιωτικα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τωρα μπορώ να πω ότι ξέρω τι εστί Πάρνηθα
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 19:19
  2. Τι εστι μ@λ@κ@ς
    από madtank στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2006, 14:38
  3. Τι εστί GPS?
    από ixnilatis στο forum Πληροφορίες