καλα ρε μαγκες, αν δεν εχει λαδια στο καρτερ κολλαει ολο το μοτερ?![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Τουλάχιστον. Αλλά ανάβουν και τα σχετικά λαμπάκια (κοκκίνου χρώματος) στο καντράν. Και είναι λίγο κουφό να μην άναψαν. (καμμια τρομπίτσα μήπως?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Επίσης λέμε και κανένα ψεματάκι. "βεβάιως και τα έλεγχα κάθε βδομάδα" πχ στους ξερόλες γκιόζηδες, που αν τους κάτσει τίποτα εκτός αυτών που περιγράφονται στα workshop manual κάνουν τις απίστευτες καταστροφές, και εμείς τις πληρώνουμε.
Πάντως τελικά μάλλον πριν τα εξουσιοδοτημένα πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις να κινούμαστε νομικά. Τα 1000 που πλήρωσε ο φίλος ενδεχομένως να μην τα πλήρωνε αν πήγαινε παρέα με το εξώδικο (που θα του στοίχιζε λιγότερο) στο συνεργείο.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
και μετά αναρωτιέσαι αν αξίζει να αγοράζεις μηχανάκι από τον επίσημο αντιπρόσωπο ή να γλιτώσεις τα 2,000+ και να τα κρατήσεις για την περίπτωση που θα σου κάτσει στραβή σαν και αυτή.
Αλλιώς για ποιό λόγο ρε αλήτες αντιπρόσωποι να σας σκάμε 2000 σχεδόν σε κάθε μηχανάκι ε?
![]()
ναι για τετοιο μηχανακι υπερβολικο μου ακουγετε καθε βδομαδα να τσεκαρεις το λαδι...εγω εδω στο ΚΤΜ το τσεκαρω καθε βδομαδα και δεν θελει συμπληρωμα (καθε δευτερη μπορει λιγο)
και μιας και μιλαμε και για συνεργεια εχω να πω οτι είναι ολοι Γ.Τ.Π ασε τους βαρεθηκα τους κεραταδες με οσα εχω δει και εχω ακουσει, αν δεν ειναι αδελφος σου η κολητος σου την εκατσες.
![]()
όχι όλο-έτσι όπως το κοιτάς και κάτω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Όχι κολλάει απο την κεφαλή και πάνω... το κάτω συνεχίζει να δουλεύει μόνο του....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τελικά η εγγύηση τι ρόλο βαράει σε όλο αυτό το κουτοπόνηρο κύκλωμα της κονόμας που αρέσκεται να αποκαλείται εισαγωγή , εξουσιοδοτημένα και το λουρί της μάνας?
Και τέλος πάντων ήρθε η ώρα ο κάθε αλητήριος να πάει να ανοίξει τυροπιτάδικο και να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που νομίζει πως ασχολείται και να αφήσει επίσης τον καθένα μας ήσυχο.
Από τα λεφτά μας ζούνε και ως γνωστόν δεν φυτρώνουν, ούτε μας τα χαρίζουν.
Στυλιάρι χωρίς έλεος σε κάθε ψευτοεπαγγελματία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι κολλάει απο την κεφαλή και πάνω... το κάτω συνεχίζει να δουλεύει μόνο του....
χαχαχ ελα βρε...απλα δεν θα το διατυπωσε καλα το παιδι
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
όχι όλο-έτσι όπως το κοιτάς και κάτω.επειδη εγραψα μαγκες πεταχτηκατε ως μαγκες ή το χετε μεσα σας ετσι και αλλιως ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επειδη εγραψα μαγκες πεταχτηκατε ως μαγκες ή το χετε μεσα σας ετσι και αλλιως ?
![]()
![]()
![]()
τι μάγκες μωρέ...απλά μου αρέσει οτρόπος που σκέφτεσαι..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επειδη εγραψα μαγκες πεταχτηκατε ως μαγκες ή το χετε μεσα σας ετσι και αλλιως ?
Παλικάρια μία είναι η λύση....
Να κάνουμε τα βασικά μόνοι μας λάδια φίλτρα τακάκια μπουζι κλπ
και να μάθαίνουμε το σερβισ μάνουαλ απ'έξω
όσο μπορούμε να τους αποφεύγουμε τους π@π@ρες
άμα δουν το τζίρο τους να μειώνεται κατά 50-60% μπορει και να στρώσουν χαρακτήρα
όλοι το ξέρουμε από τα σέρβισ τα βγάζουν
ακούω να λένε
δεν παιρνω παραεισαγωγής,δεν κάνω μόνος μου τα σέρβισ κλπ
γιατί σε μια στραβή δεν θα χω εγγύηση
μα πόσοι και πόσοι την πάτησαν ακόμη και με εταιρείες χρυσοπληρομένες (Β.Μ.W) και μετά
η αντιπροσωπεία έκανε τον κινέζο με πιο γνωστή περίπτωση του ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
μόνο κάνα φτηνό εξάρτημα της πλάκας αλλάζουν (κάνα διακόπτη φλας και τέτοια) με ευκολία
να κάνω και μια ερώτηση: ξέρετε ότι σε κάθε σερβισ μάνουαλ λέει τις δυνάμεις με τις οποίες
πρέπει να βιδώνουμε με δυναμόκλειδο κάθε βίδα της μηχανής
ΠΟΣΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ???????????
Πρόσφατα αγόρασα από ιταλία ενα v11 lemans και έχω ορκιστεί να μην περάσει την πόρτα ελληνικού συνεργείου![]()
κάλιο να το πηγαίνω ιταλία κάθε 2-3 χρόνια...
Τώρα οσον αφορά τον φίλο μας έχω μία απορία
ένας κινητήρας χωρίς λάδι και ακουγετε διαφορετικά και αποδίδει λιγότερο
δεν υπήρχε κανένα σύμπτωμα?
mipos ksereis apo vespa????
H λύση που προτείνεις δεν είναι λύση και είναι εις βάρος σου, μιας και πετάς το δικαίωμα της επισκευής στα σκουπίδια αφού ακυρώνεις την εγγύηση. Κουτοπόνηροι, και τζιτζιφιόγκοι πάντα θα υπάρχουν. Η μόνη λύση είναι να έχεις τις σφραγιδούλες σου πως είσαι τυπικός, να λές ότι κάνεις ότι προβλέπεται απ΄το user manual και αν κάνουν τους κινέζους, τους στέλνεις το 1ο εξώδικο με καταγγελία σε όποιες άλλες υπηρεσίες μπορείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από apatsi02
Παλικάρια μία είναι η λύση....
Να κάνουμε τα βασικά μόνοι μας λάδια φίλτρα τακάκια μπουζι κλπ
και να μάθαίνουμε το σερβισ μάνουαλ απ'έξω
όσο μπορούμε να τους αποφεύγουμε τους π@π@ρες
Τώρα οσον αφορά τον φίλο μας έχω μία απορία
ένας κινητήρας χωρίς λάδι και ακουγετε διαφορετικά και αποδίδει λιγότερο
δεν υπήρχε κανένα σύμπτωμα?
Να ΄σαι σίγουρος ότι αν κάνεις αυτά που λες στο lemans, στην απευκταία περίπτωση που θα πάθεις κάτι, οι εξουσιοδοτημενοι είτε έδώ είτε Ιταλία θα σου κουνήσουν μαντήλι.
Το μοτέρ πριν σπάσει από λάδι, δεν ακούγεται διαφορετικά ούτε αποδίδει λιγότερο. Ξαφνικά κάνει κρακ, ή συνεχίζει να δουλεύει, με ήχο σαν το εργοστάσιο της Χαλυβουργικής.![]()
Το γκούτσι είναι εκτος εγγυησης οπότε δεν έχω και τίποτα να χάσω
Ωστόσο έχεις ένα δίκιο γιατί πρέπει να υπάρχει και μια διέξοδος για όσους δεν θέλουν ή δεν έχουν το χρόνο να ασχολούνται
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη στην υπόθεση του ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
http://www.motomag.gr/index.php?opti...=21378&catid=1
μακάρι να έχουμε το πρώτο δεδικασμένο και εκεί πάνω να μπορούμε να πατήσουμε όλοι μας
mipos ksereis apo vespa????
μαγκες sorry που δεν απανταω αλλα πραγματικα δεν εχω το χρονο.
το μοτερ μου μεχρι τη στιγμη που εσβυσε πανω σε μια αλλαγη δεν ειχε κανει κανενα ηχο καμια ενδειξη θερμοκρασιας η πιεσης ακομα και στο συνεργειο (κολυμενο πλεον)δεν αναβε η λυχνια ελειψης λαδιου.
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ