Interesting ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Επίσης ενδιαφέρον δείχνει και το ακόλουθο για την ευκολία ελέγχου ψυκτικού με μια ματιά...
More details pls ....![]()
Interesting ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Επίσης ενδιαφέρον δείχνει και το ακόλουθο για την ευκολία ελέγχου ψυκτικού με μια ματιά...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
There you are mate....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Interesting ...!!!
![]()
You BETA believe...
Αν δε τελειωσες μην φωναζεις... Θα καθαριση ο ολντ....![]()
1) Γιατι την ψησταρια για ποδια και οχι την γ@μ@τη απο σκληρο pvc βρε παιδακι μου?? ( φωτο θα στην βαλω το βραδακι ) ουτε τριξιματα , ουτε μονιμα βαθουλοματα, ουτε σπαει !!!
2) Ωραιοι οι εξαερωτηρες..... Αλλα και η επισημανση του ολντ ενδιαφερουσα .. Τελικα καλοι η οχι![]()
![]()
3) Επισεις ενδιαφερον το συστημα για την περιπτωση βρασιματος... Οταν δεν εχεις βεντιλατερ ομως....Παιδια με εχει σωσει !!
4) Εχω αμφοβολιες αν επρεπε να αλαχτει το 13αρι γραναζι... Η πραξη θα δειξη !!
5)(κατηφόρισε εσύ με καλό καιρό και θα καταλάβεις ). + 100![]()
1)Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
1) Γιατι την ψησταρια για ποδια και οχι την γ@μ@τη απο σκληρο pvc βρε παιδακι μου?? ( φωτο θα στην βαλω το βραδακι ) ουτε τριξιματα , ουτε μονιμα βαθουλοματα, ουτε σπαει !!!
3) Επισεις ενδιαφερον το συστημα για την περιπτωση βρασιματος... Οταν δεν εχεις βεντιλατερ ομως....Παιδια με εχει σωσει !!
![]()
![]()
![]()
3) Βεντιλατέρ ???![]()
(αδερφές και παληκάρια...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αδελφη !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
1)![]()
![]()
![]()
3) Βεντιλατέρ ???![]()
(αδερφές και παληκάρια...)![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα στο ριξω μια φωτο το βραδακι !!! (Οτι παρει το κινητο !!) Και ΚΤΜ γνησιο ( 100 ευρω ) Αλλα κανει στα μοντ 04 και μετα !! ( Δεν εχει βαση το ψυγειο στα πιο πριν μοντελα ) ...
![]()
![]()
![]()
μόνο που η φωτό προέρχεται από το site της ΚΤΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
πω πω τι καινούριες βίδες ...!!!!![]()
![]()
![]()
Να αν δεν με πιστεύεις (ψάξε και λίγο τις κατηγορίες, μην τα θεςόλα έτοιμα :smilea: )
Το CR που έδωσα (του 97), δεν είχε βίδες σε τέτοια κατάσταση...... (κι αν είχε δεν τις είχα πειράξει εγώ)
You BETA believe...
1) Piece of mind (δες την από κοντά πρώτα)Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αν δε τελειωσες μην φωναζεις... Θα καθαριση ο ολντ....![]()
2) Ωραιοι οι εξαερωτηρες..... Αλλα και η επισημανση του ολντ ενδιαφερουσα .. Τελικα καλοι η οχι![]()
![]()
4) Εχω αμφοβολιες αν επρεπε να αλαχτει το 13αρι γραναζι... Η πραξη θα δειξη !!
5)(κατηφόρισε εσύ με καλό καιρό και θα καταλάβεις ). + 100![]()
2) Όμως διατηρώ επιφυλάξεις σχετικά με το αν 'το δουλεύει το πηρουνάκι του' (δες και σχόλιο περί σέρβις μπροστινού)![]()
3) 4) Δεν βράζω.... ούτε καπάκια τρώω, άλλοι είναι οι λόγοι δεν τους ξαναλέω...![]()
5)![]()
![]()
![]()
(sorry, δεν έχει ποικιλία το μενού των emoticons)
![]()
You BETA believe...
dirtbird
H ποδια που σου ελεγα.... Της ΚΤΜ γνησια η συγκεκριμενη !!!![]()
Kαι η δικιά μου ΚΤΜ POWERPART είναι , έχω δοκιμάσει στο παρελθόν πλαστική Acerbis και δεν μου πολυάρεσε...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
dirtbird
H ποδια που σου ελεγα.... Της ΚΤΜ γνησια η συγκεκριμενη !!!![]()
![]()
You BETA believe...
dirtbirdΤο εντουρο εχει αλλαξει ( αν εχεις να βγεις πολλα χρονια ) απο τοτε που βγαιναμε παιρνοντας σβαρνα τα βουνα με τα yz & τα cr και πηγαιναμε με 1000 και κοβαμε την πεντελη 2 φορες κυκλο την ημερα !!!! Το εντουρο πια εχει γινει το τραιαλ του τοτε..4) Δεν βράζω.... ούτε καπάκια τρώω, άλλοι είναι οι λόγοι δεν τους ξαναλέω...![]()
Τα καπακια ειναι στο προγραμα... Εγω τα τρωω ακομα ... Αμα σηκωνεσε και χωρις να χτυπησεις εχουν πλακα ειδικα στα μεγαλα ανηφορικα !! :smilea:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kαι η δικιά μου ΚΤΜ POWERPART είναι , έχω δοκιμάσει στο παρελθόν πλαστική Acerbis και δεν μου πολυάρεσε...![]()
![]()
Δεν εχει σχεση !!
![]()
Καμμία αντίρρηση, απλά προτιμώ την μεγάλη αλουμινένια (για προστασία χρώματος σκελετού κ.τ.λ.)Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
Δεν εχει σχεση !!
![]()
![]()
You BETA believe...
Τα τελευταία χρόνια έβγαινα πολύ αραιά, γνωστά όλα αυτά που λες, προσωπικά βαριέμαι να τρώω μια μέρα σε μια ανηφόρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
dirtbird
Το εντουρο εχει αλλαξει ( αν εχεις να βγεις πολλα χρονια ) απο τοτε που βγαιναμε παιρνοντας σβαρνα τα βουνα με τα yz & τα cr και πηγαιναμε με 1000 και κοβαμε την πεντελη 2 φορες κυκλο την ημερα !!!! Το εντουρο πια εχει γινει το τραιαλ του τοτε..![]()
Τα καπακια ειναι στο προγραμα... Εγω τα τρωω ακομα ... Αμα σηκωνεσε και χωρις να χτυπησεις εχουν πλακα ειδικα στα μεγαλα ανηφορικα !! :smilea:
![]()
![]()
![]()
Τώρα αν εννοείς τα άλλα ... καπάκια :smilea: , ξέρωμεν και σκύβωμεν (θα το μαζέψει ο επόμενος)
You BETA believe...