Ωχ συγγνώμη,δεν το είχα δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
σιγα που θα πουν-το κρατάνε για πάρτη τους.![]()
Κατεβαίνοντας τη Βουλιαγμένης,δεξιά στην Αλίμου στα 100 μέτρα περίπου.Thesis το όνομά του.
![]()
Ωχ συγγνώμη,δεν το είχα δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
σιγα που θα πουν-το κρατάνε για πάρτη τους.![]()
Κατεβαίνοντας τη Βουλιαγμένης,δεξιά στην Αλίμου στα 100 μέτρα περίπου.Thesis το όνομά του.
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ωχ συγγνώμη,δεν το είχα δει.Κατεβαίνοντας τη Βουλιαγμένης,δεξιά στην Αλίμου στα 100 μέτρα περίπου.Thesis το όνομά του.
![]()
![]()
![]()
![]()
Τηλεφωνακι να κραξουμε οτι ο αλητης πατερας ειναι στον Πορο παιρνουνε.....για τα καλα ''σιωπη των αμνων''???
![]()
εγω φταιω....την αλλη φορα που θα ερθω κατω....θα σου αφησω το busa.....
αλλα χωρις το κλειδι.....μπροστα απο το σπιτι σου το μαγαζι σου η οπου βρισκεσαι....![]()
και μετα θα σου αφησω το κλειδι,αλλα θα παρω το Busa με τα δευτερα κλειδια.....
ετσι για να μαθεις....![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.......![]()
αλλα αν την αλλη φορα δεν πεσει τηλεφωνακι...θα μαμησω και εσενα και τον αλλον τον μπουστη για πατερα....
Γ@μαει το AGO εεεεεεεεεεεεεεε????
![]()
Εχμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
Τηλεφωνακι να κραξουμε οτι ο αλητης πατερας ειναι στον Πορο παιρνουνε.....για τα καλα ''σιωπη των αμνων''???
![]()
εγω φταιω....την αλλη φορα που θα ερθω κατω....θα σου αφησω το busa....
αλλα χωρις το κλειδι.....μπροστα απο το σπιτι σου το μαγαζι σου η οπου βρισκεσαι....![]()
και μετα θα σου αφησω το κλειδι,αλλα θα παρω το Busa με τα δευτερα κλειδια.....
ετσι για να μαθεις....![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.......![]()
αλλα αν την αλλη φορα δεν πεσει τηλεφωνακι...θα μαμησω και εσενα και τον αλλον τον μπουστη για πατερα....
Γ@μαει το AGO εεεεεεεεεεεεεεε????
![]()
![]()
δεν......ααααααχ αυτό το ago!
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
φιλαρακι,οταν βαζεις φωτο απο το 60αρι straight της ti-force φροντισε να ειναι καλες οι φωτογραφιες...:rotflmao: :rotflmao:
http://i175.photobucket.com/albums/w...7/DSC00305.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w...7/DSC00302.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w...7/DSC00300.jpg
και μια απο την "απλη" που ειχε χιλιομετρακια και πηρε χρωματακι...
http://i175.photobucket.com/albums/w...7/DSC00298.jpg
υ.γ.μην ακουτε αηδιες για θορυβους ...απλως εχει πολυ μπασο ηχο...:rotflmao:
επισης το καναρινι ηταν υπερευαισθητο και υπεργηρο...ενα βημα πριν την εντατικη...![]()
αν τελειωσω νωρις το βραδυ θα σκασω για καφε..."εχω να σου δωσω παπ":rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτός είσαι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
φιλαρακι,οταν βαζεις φωτο απο το 60αρι straight της ti-force φροντισε να ειναι καλες οι φωτογραφιες...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τίς τράβηξα με το κινητό και με κακή επιλογή,άσχετος ων.
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
ναι αλλα δεν σου ειπανε (ισως) ποιος το ξετρυπωσε το μπαρακι και τον βασιλη με το χαλι που καβαλαει....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
...................![]()
επισης μου ειχες ταξει φιλακι και δεν με πηρες καν τηλεφωνο....
για τον αpapαρδεκτο δεν εχω να πω πολλα...θα φαει τις κλωτσες του οταν ΤΥΧΕΙ και τον δω![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι αλλα δεν σου ειπανε (ισως) ποιος το ξετρυπωσε το μπαρακι...
Ναι, για πες...![]()
safety doesn't happen by accident
πριν απο σας μανδαμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ναι, για πες...![]()
![]()
αλλα για να πανε μερικες ψυχες σε τετοια μαγαζια και οχι στην ψευτοκουλτουρα θελουν και ομορφες παρουσιες μαζι τους.
ειπατε κατι ???
![]()
υ.γ. kill kiss
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι αλλα δεν σου ειπανε (ισως) ποιος το ξετρυπωσε το μπαρακι και τον βασιλη με το χαλι που καβαλαει....![]()
επισης μου ειχες ταξει φιλακι και δεν με πηρες καν τηλεφωνο....
για τον αpapαρδεκτο δεν εχω να πω πολλα...θα φαει τις κλωτσες του οταν ΤΥΧΕΙ και τον δω![]()
![]()
![]()
....άρχισαν τα όργανα
3-0Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και μένω δίπλα έτσι..?
ωραίοι είστε.![]()
Ορίστε...να κι άλλος που λέει το "μανδάμ".χιχιχιΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πριν απο σας μανδαμ...![]()
moto perpetuo
hasta luego.
γιατι βρε???
αυτος απλα θα σου εξηγησει....
αλλα εσυ βεβαια βραχος...
αλλα για ολα....υπαρχει ενας λογος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι γκρινιάρηδες αλήθεια...
γης μαδιαμ...
ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!!!
![]()
Οκ, οκ εγω το ηξερα αλλα δε μπορουσα να παρευρισκομαι!
Αλλωστε τα μουτρα του Βασιλη και το μπουρδελομηχανακι του τα βλεπω πια πιο συχνα και απο το σπιτι μου....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΛΚ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙΡΟ!
![]()