Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: κληση για πινακιδα πισω απο τη ροδα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

...

Καλο θεμα.....
    Οταν ειχα το gsxr k5 με σταματησαν σε ενα μηνα 3 φορες.....στην Σαλονικα. Κ να φανταστειτε παντα φοραω κρανος κλπ. Κ ουτε κανω μαγκιες στον δρομο. Ειχα στη μηχανη ολοσωμη akrapovic (εκανε πολυ θορυβο αυτη), κ την πινακιδα στο undertray το μανισιιο.

Το ενα μπλοκο ηταν μεγαλο, με γαλοναδες. Εκει εφαγα 300 για την εξατμιση.....

Το 2ο μπλοκο ηταν απο Ζηταδες, εφαγα 300 για την πινακιδα.

Ε στο 3ο απλα ετυχα σε γνωστο κ με αφησε!

Κ ολα αυτα οταν ειχα ηδη βαλει τη μηχανη για πουλημα.
    Παρολα αυτα ομως δεν θεωρω οτι πραξαν λανθασμενα. Εκανα μλκ κ ημουν παρανομος. Ιδιως η εξατμιση με κουραζε ακομα κ εμενα. Θεωρω οτι μια μηχανη ΠΡΕΠΕΙ να κανει παραπανω θορυβο, ιδιως για να μας προσεχουν, κ στο fazer 1000 που εχω τωρα φοραει μια akrapovic, η οποια ομως κανει μια χαρα θορυβο, οχι πολυ δυνατο. Επομενως καλα μου εκαναν τοτε κ με εγραψαν.
    Για την πινακιδα κ παλι εχουν δικιο. Αν αυριο καποιος κλεψει την μανα μας, την αδερφη μας, ή τη γυναικα μας με μηχανη χωρις πινακιδα, κ αρπαξει καμια τσαντα να δω τι θα πουμε τοτε για οσους δεν εχουν πινακιδες. Απλα κυνηγανε πολυ τα SS, κ με το που σε βλεπουν απο μακρια τριβουν τα χερια τους.

Παντως τωρα με το fazer δεν με εχουν σταματησει ποτέ.....
    Καταλειγοντας θεωρω οτι στο χερι μας ειναι αν μας γραψουν ή οχι. Εξαλλου υπαρχουν κ οι ανακλινομενες βασεις πινακιδας για οσους πανε λιγο (ή πολυ) παραπανω απο τα ορια.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Πλεον με τους Ζ δεν βγαινει καμια ακρη. Μισουν τα μηχανακια μαλλον επειδη τα καβαλανε με το ζορι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Εχω πετυχει ακομα και τους ειδικους φρουρους με τα DR τα 200αρια να την πεφτουν σε μηχανακια και να τα κλεινουν μπας και γραψουν κανα παπι παραπανω. Η μονη ελπιδα ειναι να μην ασχοληθουν μαζι σου γιατι απο το να προσπαθεις να αποδειξεις σε ενα πορωμενο υπηρετη ενος απολυτως παραλογου ΚΟΚ οτι δεν εισαι ελεφαντας καλυτερα να περασεις απαρατηρητος. Δεν εχω βγαλει παντως ποτε ακρη με κανεναν τους και δεν τους παρακαλαω κιολας γιατι πιο πολυ απ ολα σιχαινομαι και το κυρηγμα τους. Οσον αφορα τις εξατμισεις κανει δεν κανει θορυβο αμα την δουν αλλαγμενη και την παλευουν ν ασχοληθουν ετοιμασου να πληρωνεις τ αποτελεσματα μιας db μετρησης που γινεται αναλογα με τις ορεξεις τους. Πικρα μεγαλη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από motorpsycko
    Πλεον με τους Ζ δεν βγαινει καμια ακρη. Μισουν τα μηχανακια μαλλον επειδη τα καβαλανε με το ζορι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
    σου φαίνεται περίεργο και ανεξήγητο που κάνουν τη δουλειά τους;

για φαντάσου...

δες πώς το βλέπει ο ακριβώς από πάνω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ολα ειναι θεμα ανθρωπου παιδια.
    μπορει να πεσεις στον τυπο που καβαλαει και αυτος το ss του και μπαινει στην πιστα καθε σ/κ και γουσταρει και ασχολειται και σε καταλαβαινει και ΑΝ του φερθεις ομορφα και ωραια να σου την χαρισει.

και μπορει να πεσεις και στο στραβοξυλο και να την φας στεγνα και ασαλιωτα.:rotflmao:

αυτα τα ολιγα απο καποιον με σχετικη εμπειρια στο θεμα...:rotflmao:

Πλεον με τους Ζ δεν βγαινει καμια ακρη. Μισουν τα μηχανακια μαλλον επειδη τα καβαλανε με το ζορι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Εχω πετυχει ακομα και τους ειδικους φρουρους με τα DR τα 200αρια να την πεφτουν σε μηχανακια και να τα κλεινουν μπας και γραψουν κανα παπι παραπανω. Η μονη ελπιδα ειναι να μην ασχοληθουν μαζι σου γιατι απο το να προσπαθεις να αποδειξεις σε ενα πορωμενο υπηρετη ενος απολυτως παραλογου ΚΟΚ οτι δεν εισαι ελεφαντας καλυτερα να περασεις απαρατηρητος. Δεν εχω βγαλει παντως ποτε ακρη με κανεναν τους και δεν τους παρακαλαω κιολας γιατι πιο πολυ απ ολα σιχαινομαι και το κυρηγμα τους. Οσον αφορα τις εξατμισεις κανει δεν κανει θορυβο αμα την δουν αλλαγμενη και την παλευουν ν ασχοληθουν ετοιμασου να πληρωνεις τ αποτελεσματα μιας db μετρησης που γινεται αναλογα με τις ορεξεις τους. Πικρα μεγαλη...

Υπάρχει και το μετρό και τα λεωφορεία...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ρε παιδια, φτου φτου φτου μακρυα απο.. μενα αλλα εχουν χρονια να με σταματησουν!

και πλεον εχω και ανοιχτη εξατμιση

μαλλον ειναι τι δικαιωματα δινεις ή σε ποσο κ##λωμενο επεσες!

Αλλα οχι να προκαλουμε και να ζηταμε και ρεστα!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ,,,,,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Άσχετα από τα ανωτέρω (που δεν συμφωνώ...) το γεγονός είναι ένα...

ΠΟΤΕ δεν θα σε γράψουν για μια παρανομία που δεν έχεις κάνει...

Εγώ προσωπικά αν και νόμιμος από χαρτιά, κράνος, εξάτμιση κλπ με σταματάνε ΠΟΛΥ σπάνια και μόνο αν έχω κάνει καμμιά ψιλοκαγκουριά χωρίς να τους έχω δεί... Και στο 90% των περιπτώσεων την γλυτώνω...
    Οι χειρότερες περιπτώσεις είναι τα μεγάλα μπλόκα και ειδικά τα "εκπαιδευτικά"...Σε αυτά συνήθως υπάρχει παρών-επικεφαλής μεγάλος γαλλονάς με ξινισμένα μούτρα που τον ξεβολέψανε από την γραφειάρα του και τον βγάλανε στον δρόμο για να αξιολογήσει τα νεούδια...Δεν την γλυτώνεις με τίποτα εκτός αν πέσεις σε ...συγγενή

Εμενα με το ΤΤR παντως ενω με ειχανε σταματησει απειρες φορες με γραψανε μονο μια για πεζοδρομιο....Που ειχα ανεβει για 2 μετρα με 3 χλμ και νεκρα...Ενα πεζοδρομιο μεγαλυτερο απο δρομο και χωρις κανενα πεζο πανω για να μπω μπροστα σε ενα φαναρι και να μην κανω μανουβρα....Αλλα....Την εκανα οποτε τα εσκασα τα 80Ε....Οχι δεν τον ειδα τον Ζητα που ηταν στο φαναρι

Ουτε καθρεφτες ειχα αλλα δεν με γραψανε ποτε....Ουτε για την Remus που φοραγα για κανα χρονο αν και δεν εκανε πολυ θορυβο...Η πρωτη ομως κινηση οταν το αγορασα ηταν να ισιωσω την διπλωμενη πινακιδα

Με το GSR δεν με εχουν σταματησει ποτε 2 χρονια τωρα...

ΥΓ Τι ειχα ακουσει απο τον ξαδερφο οταν το αγορασα για την ισιωμενη πινακιδα δεν λεγεται

Retired Rider Το avatar του/της 675
    παιδες προς θεου προσωπικα δεν ζηταω τα ρεστα που με εγραψαν η αληθεια ειναι αυτη..

πηγε σημερα το πρωι ο πατερας μ στην ΓΑΔΑ (εγω ειμαι λαμια για σπουδες) με φωτο απο την πινακιδα που εφτιαξε για το μηχανακι μου (πρωην μηχανακι μιας κι εχουν δοθει οι προκαταβολες ποια και φευγει) και κατα 99% θα μ τη σβησουν ειπε ο διοικητης ...

τυχερος ημουν και οχι φθηνα αλλα τζαμπα τη γλυτωσα

παντως θελω να πω οτι μου τη δινει το γεγονος οτι εγω που τα εχω ΟΛΑ κυκλοφορω στο δρομο κ μην εχοντας μονο πινακιδα τρωω 300 ευρω...
    αλλοι ομως οπως και μερικοι φιλοι μου (2 συγκεκριμενα) κυκλοφορουν ακομη και χωρις ασφαλεια , χωρις διπλωμα χωρις τπτ ...μονο με μια αδεια κυκλοφοριας κι εκεινοι τη γλυτωνουν χωρις κανενα προστιμο....

Μηπως ειναι ομορφα και γλυκα αγορια??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675

παντως θελω να πω οτι μου τη δινει το γεγονος οτι εγω που τα εχω ΟΛΑ κυκλοφορω στο δρομο κ μην εχοντας μονο πινακιδα τρωω 300 ευρω...
    αλλοι ομως οπως και μερικοι φιλοι μου (2 συγκεκριμενα) κυκλοφορουν ακομη και χωρις ασφαλεια , χωρις διπλωμα χωρις τπτ ...μονο με μια αδεια κυκλοφοριας κι εκεινοι τη γλυτωνουν χωρις κανενα προστιμο....

μην τους ζηλευεις αυτους.

αυτοι μπορει σε μια στραβη να πληρωνουν για την υπολοιπη ζωη τους. και τα 300€ να ειναι το μηνιατικο που θα σκανε σε κανα κακομοιρη που θα εχουν παρασυρει και θα τους εχει τραβηξει.

οσο πιο πολυ φιλας τον κωλ0 σου, τοσο το καλυτερο...

Παλαιό μέλος
    τα εχω ΟΛΑ

μην εχοντας μονο πινακιδα
    Και καθρέφτες, και, και, και.

Πρώτα κοιτάμε να είμαστε εμείς σωστοί και μετά να τους κάνουμε υποδείξεις για τους φίλους μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Υπάρχει και το μετρό και τα λεωφορεία...
    AΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΜΠΛΕ... ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    σου φαίνεται περίεργο και ανεξήγητο που κάνουν τη δουλειά τους;

για φαντάσου...

δες πώς το βλέπει ο ακριβώς από πάνω...
    ΑΝ ΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Μ ΕΝΑ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2012, 14:17
  2. όλη η αλήθεια πίσω από τη συμφωνία ΓΑΠ- Σαμαρά...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2011, 13:32
  3. Θεσσαλονίκη, πίσω απο τη Νομαρχία ...
    από stormi στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 21:12
  4. όταν η πίσω ρόδα έχει άλλα χλμ. από τη μπροστά
    από chris 1150 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας