Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 178

Θέμα: Attika Cup 2008 - 2ος αγώνας: Λουτράκι 13 Απριλίου - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Συγχαρητηρια σε όσους έλαβαν μέρος, και ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους καθοντουσαν μεσα στη σκονη και την κουφοβραση να φωναζουν για κουραγιο και γκάααααζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

ο αγωνας εξαιρετικος, ακρως απαιτητικος κατα τη γνωμη μου! ειχε τοσο μονοπατι που πλεον το βαριοσουν !

η ειδικη 1/3 με ανοιχτο γκαζι συνεχως για μην βυθιστει ο μπροστα, την πρωτη φορα επεσα 3-4 φορες. την δευτερη επεσα στην προτελευταια στροφη (υπολογιζα σε ενα μπερμ που με προσδωσε )

ενα ρεσπεκτ στον Σταθουλια που δηλωσε πως ο αγωνας δεν κανει για 620, πραγματι ο αγωνας δεν εβγαινε με 640...

εγω πως τερματησα, δε ξερω! απλα θυαμμααι τασεις λιποθυμιας στα 10λεπτα προπορειας που περιμενα το λεπτο μου!

απαραδεκτο με τετοια διαδρομη και τετοια ζεστη να μας αφησουν χωρις νερο (ειδικα στον δευτερο γυρω) που; στο λουτρακι που εχει το καλυτερο νερο της χωρας!

περισσοτερο για βασανιστηριο μου φανηκε, αν ψαχνουμε πεταμενα μπουκαλια για καμμια σταγονα!

4 λεπτα καπελο λογω πτωσεων και δυσκολιας ανακτησης μοτοσυκλετας και 4 λογω κακου υπολογισμου καταναλωσης και ελλειψη προνοησης ανεφοδιασμου!

συγχαρητηρια σε ολους τερματησαντες και μη.

μου κοπηκα και το συρματοσχοινο του συμπλεκτη ευτυχως κατω απο το γεφυρι του 1.38 στο γυρισμο...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παίδες η διαδρομή ήταν καταπληκτική.

Εναλλαγή τερέν (απο σκληρό σε μαλακό) ωραία τοπία (μήπως είδατε τους γλάρους στο ποτάμι? Ήταν όλα τα λεφτά ) ήταν αντρικό αλλα με ροή χωρίς να τρώς σκάλωμα.

Μελανό σημείο η μέση μου.
    Μετά την βολτα της περασμένης Κυριακής (που δεν με ενόχλησε) υποτίμησα την κατάσταση με αποτέλεσμα μετά το 2ο Σεχ με τρέλανε στον πόνο.

Για τις ειδικές δεν έχω να πώ κάτι γιατί στην ουσία απλώς τις τσούλησα (παρ όλα αυτά έφαγα και 3 καλές στην πρώτη ) .

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος μπράβο και στην κερκίδα που μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε

Κούρλας

Αποστόλη (zubitos) απίστευτος . (το χάρηκα σαν να ήμουν εγώ)

Έχω πολλά να πώ αλλα είμαι βιαστικός . Άλλωστε έχουμε ημέρες μπροστά μας υπάρχει και ο χωματοκαπουτσίνο της Παρασκευής

Και πάλι μπράβο σε όλους , υπήρχε ωραίο κλίμα, πολύ γέλιο (όσοι δεν κάτσατε να δείτε τον ιατροδικαστή στην απονομή να μπουγελώνει τον Κοινωνά , χάσατε ) και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Υγ Ρε geotriada που χάθηκες μετά τον τερματισμό? μια ώρα σε ψάχναμε
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ωραίες απλές (για τα δεδομάνα της Αττικής) .
    Αυτό με το καλημέρα κάτω από τα γεφυράκια με χάλασε.
    Ελιωσα και έμεινα από δυνάμεις μετά την 1η ειδική.
    Παρατηρήσεις:
    1. Δεν γίνεται να τρέχεις αγώνα με 25 υπό σκιάν και τέτοια ζέστη και να μένουν από νερό στα Σεχ.
    Ευτυχώς που είχαμε τους δικούς μας ανθρώπους να μας δίνουν νερό στις ειδικές.
    2. Σήμαση προβληματική με εξαίρεση όμως τα σημεία που ήθελε προσοχή με τα θαυμαστικά.
    3. Κατεβαίνοντας από το 2ο Σεχ παραλίγο να τσακιστώ όταν σε κατηφορικό αριστερό με νεροφάγωμα ανεβαινε ανάποδα Jimny με αλάρμ.
    4. Τελείωμα ειδικής μπροστά από άσφαλτο και κόσμο! Ούτε ένας δεν υπήρχε να πεί στο κόσμο να κάνει στην άκρη. Φίλος παραλίγο να πάρει μαζί του το Σταθούλια που περναγε μπροστά αμέρυμνος μιλώντας στο κινητό.
    5. Χρόνοι απλών απαράδεκτοι.

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που τερματίσανε και περαστικά στο παλικάρι που σακάτεψε το πόδι του. (έσπασε τη κνήμη του).

Νέο μέλος
    καλημεριζω κ γω.δυστυχως δεν καταφερα να τερματισω κ τα παρατησα στον

ανεφοδιασμο.γενικα περασα πολυ καλα απλα ταλαιπωρηθηκα πολυ με μια χαζη πτωση σε μια

πλαγια...σφηνωσε η μηχανη κ δεν ξεκολλαγε κ εχασε πολλη βενζινη κ ισα που εφτασα στον

ανεφοδιασμο σβηστος.συν οτι απ τισ κραμπες συμπλεκτη φρενο δεν ελεγχα.

μου φανηκε υπερβολικο ομως για 2 γυρους.1η φορα τρεχω αλλα δεν περιμενα να μην το βγαλω

ισως να εφταγε κ η ζεστη δεν ξερω.μπραβο παντως σε ολους
    opios fovatai peftei kai koimatai!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που τερματίσανε και περαστικά στο παλικάρι που σακάτεψε το πόδι του. (έσπασε τη κνήμη του).
    εγινε κι ενα τροχαιο πριν την 1 ειδική στην στενη ασφαλτο που μας κατεβασε στον κεντρικό... μηχανακι πηρε ανοιχτα τη στροφή και καρφωθηκε σε αυτοκινητο που ανεβαινε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giwrgosktm300
    .γενικα περασα πολυ καλα απλα ταλαιπωρηθηκα πολυ με μια χαζη πτωση σε μια

πλαγια...
    σε ειδα στην πλαγια να προσπαθεις να ανεβεις...

εγω κοιτουσα συνεχεια απο τη μερια του βουνου, γιατι αν επεφτα μεσα... απλα θα συνεχιζα ποδαρατο!

Νέο μέλος
    δεν προσπαθουσα να ανεβω απλα περιμενα τη σκουπα να με μαζεψει....

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που τερματίσανε και περαστικά στο παλικάρι που σακάτεψε το πόδι του. (έσπασε τη κνήμη του). [/B]
    ωχχχχχχ αυτο δε το ακουσα (ουτε ειδα..) στην απλή ή στις ειδικες?

κριμα...και περαστικα΄του

ευχαριστω τον arispeed1 για την βοηθεια του σε μια δυσκολη στιγμη!

και τον geotriada για το ενδιαφερον του!

Νέο μέλος
    κατανα μπραβο για το κουραγιο σου κ που τερματισες

Παλαιό μέλος
    Τα συγχαρητήρια μου σε όσους τερμάτισαν και μη.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Επιτροπάκη που ήταν ο μοναδικός που σταμάτησε και μου έδωσε λίγο βενζίνη (μισό λίτρο) με αποτέλεσμα να μείνει μετά από λίγο και αυτός όπως και γω για δεύτερη φορά. Κατηφορίσαμε την άσφαλτο μέχρι τον ανεφοδιασμό ρολάροντας. Ως εκει μια χαρά πηγαίναμε...

Συνέχισα πιο πολύ για χαβαλέ αφού είχα κανονίσει βενζίνη για 1 ανεφοδιασμό και δεν έμεινε καθόλου να πάρω μαζί μου. Άσε που έφαγα 5 λεπτά καπέλο ρολάροντας με σβηστό το μηχανάκι. Τα μέτραγα και απογοητευόμουνα...

Συνέχισα μέχρι την 3η ειδική, τσεκαρα ότι πάλι δεν είχα αρκετή βενζίνη και τα παράτησα.

Next time.

Οι απλές διαδρομές ήταν εκπληκτικές. Κρίμα που ήταν όλα ξερα και είχε πολύ σκόνη και κρίμα για τη ζέστη.

Ήταν σε γενικές γραμμές ένας πολύ ωραίος αγώνας.

Μπράβο στα παιδιά που διακρίθηκαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada

ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

παιδια καλημερα ,μολις τωρα αρχιζω να λειτουργω,,,,,,,(ελπιζω να μη διαβαζει το αφεντικο)

ας τα παρω απο την αρχη.
    Η διαδρομη ηταν πολυ καλη. Μονοπατι ,σφικτο, χωρις κοληματα με δυσκολιες
    που εβγαιναν. ΟΜΩΣΣΣΣΣ ηταν πολυ. Ηταν πολλα τα χιλιομετρα.
    Με τιποτα δεν ηταν οσα ελεγαν. Δεν μπορει να εμειναν απο βενζινα ο Κωστας και ο Jul,,,,,,,
    (απο αυτους που ξερω). δηλ. δεν ειχαν αυτονομια 70χλμ?(εμειναν στον 1ο γυρο).
    υποψην οτι τα μηχανακια δεν εκαιγαν αφου δουλευαν σχεδον ρελαντι.
    Επισης στα πλην του αγωνα ειναι το ΝΕΡΟΟΟ. ημαρτον ,δεν υπηρχε νερο στο σεχ2
    ουτε στον 1ο γυρο,,,,
    Οι χρονοι.
    πολλοι ειπαν οτι ηταν χαλαροι. ΝΑΙ ηταν, αν ομως ηταν σφικτοι στο 2ο γυρο,
    θα τερματιζαμε οι μισοι..

Και παμε στις ειδικες.
    η mx ηταν πολυ μεγαλη.(μιλαμε ΠΑΝΤΑ για CUP ,μην ξεχνιωμαστε)
    η εντουρο ηταν οκ.

αν εμεινα ευχαριστημενος?
    Οχι. Κουραστηκα τοσο, που η οποια ευχαριστηση απο την διαδρομη εμεινε στο πισω
    μερος του εγκεφαλου.
    Ακομα σκιβω να μη τρακαρω με κλαδια.
    Επισης να πω οτι στην mx ρισκαρα, και επεσα 2 φορες στον 1γυρο και μια στον 2.
    βλεπετε η" προπονηση" που κανω δεν ειναι στην αμμο,,,

Τελος να πω μπραβο σε ολους απο εδω μεσα που συμετηχαν,
    και σε αυτους που πηραν κυπελο. (ειδικα στο zubito και tati)

ΥΓ1. μπραβο στον steve που τερματισε 13ος ε2 ,με σκασμενο μπροστινο απο το 1ο σεχ
    ΥΓ2. μπραβο στην Τανια και μονο που ξεκινησε τον αγωνα.(παθαμε ολοι που την ειδαμε
    να φθανει στο σεχ2)
    ΥΓ3. ρε ΚΑΤΑΝΑ τι πινεις?
    ΥΓ4. ευχαριστω τον stoubi που αν και ειχε τον πονο του (λογω συμπλεκτη) με βοηθησε
    σε μια απο τις πολλες τουμπες που ειχα.(καλο παιδι τελικα
    )
    ΥΓ5. ευχαριστω τον Καμαρουλια που μου εδωσε κουραγιο και συνεχισα.(αλλιως στην γνωστη
    καντινα:rotflmao: )
    ΥΓ5. Κωστα σε ειδα σκασμενο. εχεις δικιο ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΥΓ6. γεια σου Πετρο μανατζερ

ΑΥΤΑΑΑ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    +1000 ta sxolia ton parapano gia thn diadromi (oso ekana)

distixos emeina apo venzini MESA sthn proti eidiki... synexisa vlakodos kai emeina oloklirotika mesa sto monopati

opoy meta apo kana dekalepto eftase agomaxontas kai xoris symplekti o Stoubios...... araksame kai arxisame ta otostop se osa dixrona pernagane

distixos se ekeino to simio osoi stamatisan eitane idi me gyrismeni rezerva opote meiname na koitame thn fysh

telika sothika apo ton iatrodikasti pou eixe mazi toy ladaki kai mpoukali na metagiso venzini apo to 450 toy stou, etsi vgikame meta apo kana dyoro ston xomatodromo, ekei teleiose pali h venzini kai pigame pataki mexri ton aneforiasmo, gemisame kai apogoiteymenoi paradosame karteles kai pirame ton dromo toy gyrismou

toylaxiston stamatisame sta Goody's sta megara kai fagame ton apako :rotflmao:

to ktm evgale 50 xiliometra autonomia,ok mazepsa merikes savourdes alla kai pali mou fenete ekseretika ligo

mallon thelei elegxo kai rythmisma
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Υγ Ρε geotriada που χάθηκες μετά τον τερματισμό? μια ώρα σε ψάχναμε [/B]

εφυγα ,γιατι ειχε "παντοφλα"

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2013, 21:08
  2. Απαντήσεις: 237