Συγχαρητηρια σε όσους έλαβαν μέρος, και ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους καθοντουσαν μεσα στη σκονη και την κουφοβραση να φωναζουν για κουραγιο και γκάααααζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
ο αγωνας εξαιρετικος, ακρως απαιτητικος κατα τη γνωμη μου! ειχε τοσο μονοπατι που πλεον το βαριοσουν!
η ειδικη 1/3 με ανοιχτο γκαζι συνεχως για μην βυθιστει ο μπροστα, την πρωτη φορα επεσα 3-4 φορες. την δευτερη επεσα στην προτελευταια στροφη (υπολογιζα σε ενα μπερμ που με προσδωσε)
ενα ρεσπεκτ στον Σταθουλια που δηλωσε πως ο αγωνας δεν κανει για 620, πραγματι ο αγωνας δεν εβγαινε με 640...
εγω πως τερματησα, δε ξερω! απλα θυαμμααι τασεις λιποθυμιας στα 10λεπτα προπορειας που περιμενα το λεπτο μου!
απαραδεκτο με τετοια διαδρομη και τετοια ζεστη να μας αφησουν χωρις νερο (ειδικα στον δευτερο γυρω) που; στο λουτρακι που εχει το καλυτερο νερο της χωρας!
περισσοτερο για βασανιστηριο μου φανηκε, αν ψαχνουμε πεταμενα μπουκαλια για καμμια σταγονα!
4 λεπτα καπελο λογω πτωσεων και δυσκολιας ανακτησης μοτοσυκλετας και 4 λογω κακου υπολογισμου καταναλωσης και ελλειψη προνοησης ανεφοδιασμου!
συγχαρητηρια σε ολους τερματησαντες και μη.
μου κοπηκα και το συρματοσχοινο του συμπλεκτη ευτυχως κατω απο το γεφυρι του 1.38 στο γυρισμο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()