και ολίγη από... ιστορία τώρα! Ο συγκεκριμένος βράχος είναι στο χωριό Πλάτανος όπου πιτσιρικάς έκανα διακοπές. Έχω φάει ξύλο εκεί...τεσπα ο βράχος λοιπόν λέγεται "λιοντάρι" λόγω της ομοιότητάς του με το γνωστό θηλαστικό και από εκεί ψαρεύουν πολλές φορές. Συγκινούμαι γιατί με πήγαινε ο παππούς μου για ψάρεμα εκεί...
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Απίστευτο ε; Σε ποια άλλαη φωτό δεν θα καταλαβαίνατε τι δείχνει ποιοι είναι μέσα και φυσικά τι θέλει να πει ο ποιητής!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό ήταν ωραίοι μου κύριοι και ωραίες μου κυρίες.
Πρέπει να σας τονίσω πάντως ότι παρά το... σχεδόν εξάωρο ταξίδι ούτε Δανία να πηγαίναμε... περάσαμε πολύ καλά. Πόλύ γέλιο γκρίνια εννοείται από μένα και... φαί!!!
Να ναι καλά τα παιδιά... να θυμηθώ να ξαναπάμε. Αυτήν τη φορά όμως όλα κι όλα. Θα είναι "πολεμική" βόλτα! Λαμία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κώστα Κωνσταντίνα πέρασα πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ.![]()
Συγνώμη να προσθέσω κάτι τελευταίο.
Πολλά συγνώμη σε κάποιους οι οποίοι δεν ειδοποιήθηκαν για τη βόλτα.Ελπίζω να μην μου κρατάνε κακία, δεν θα το ματαξανακάνω!!!
![]()
Επίσης... επειδή δέχθηκα απανωτά μηνύματα γκρίνιας και παραπόνων ότι τάχα μου "έθαψα" κάποια κυρία που συμμετείχε στη βόλτα... οκ ωραία μου κυρία! ήσασταν πάρα πολύ καλή συνεπιβάτης άριστη στις συμβουλές σας υπομονετική και ευγενής. ΟΚ τώρα;;;![]()
Ρε σας είδα όπως ανεβαίνατε από το Χαϊδάρι αλλά που να φανταστώ...εγώ πήγαινα για δουλειά γμτ... ελπίζω να μη μείνατε από βενζίνη
η lilipoua εχει ροπή στο να μένει
:rotflmao:
Το μαυρο transalp που σας πέρασε:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ρε σας είδα όπως ανεβαίνατε από το Χαϊδάρι αλλά που να φανταστώ...εγώ πήγαινα για δουλειά γμτ... ελπίζω να μη μείνατε από βενζίνη
η lilipoua εχει ροπή στο να μένει
Το μαυρο transalp που σας πέρασε:rotflmao:
![]()
Γελάω συγκρατημένα γιατί αλλιώς θα πέσει παντόφλα και δεν συμφέρει!!!![]()