Βασικα η κιουρια εχει παρκαρει οπως οριζει ο ΚΟΚ,σε αντιθεση με τον αξιοτιμο μοντ μας που χει παρκαρει οπως να ναι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προωθησα και την φωτο στην τροχαια Αθηνων,μιας και φαινεται και η πινακιδα...\
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικα η κιουρια εχει παρκαρει οπως οριζει ο ΚΟΚ,σε αντιθεση με τον αξιοτιμο μοντ μας που χει παρκαρει οπως να ναι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προωθησα και την φωτο στην τροχαια Αθηνων,μιας και φαινεται και η πινακιδα...\
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι κι αλλιώς παράνομα θα παρκάρουμε αναγκαστικά. Αν δείς τη φωτό υπάρχει λίγο χώμα σε ένα σημείο. Εκεί υπήρχαν μέχρι την Κυριακή κολωνάκια μιας και ο χώρος ήταν για στάθμευση μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[B]Προωθησα και την φωτο στην τροχαια Αθηνων,μιας και φαινεται και η πινακιδα...\
Ο Δήμος τα έκοψε, γιατί ήταν λέει επικίνδυνα....:hypnotize . Φυσικά κόπηκαν προκειμένου να παρκάρουν 3-4 αυτοκίνητα ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσι κι αλλιώς παράνομα θα παρκάρουμε αναγκαστικά. Αν δείς τη φωτό υπάρχει λίγο χώμα σε ένα σημείο. Εκεί υπήρχαν μέχρι την Κυριακή κολωνάκια μιας και ο χώρος ήταν για στάθμευση μοτο.
Ο Δήμος τα έκοψε, γιατί ήταν λέει επικίνδυνα....:hypnotize . Φυσικά κόπηκαν προκειμένου να παρκάρουν 3-4 αυτοκίνητα ....
ρε πλακα σου κανω...
![]()
![]()
![]()
Προφανώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε πλακα σου κανω...
Τροχαία Πειραιά την έστειλες τη φωτό, όχι Αθήνας![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ξέρω ρε σεις. Σιγά μη το περνα σοβαρά. Για το ότι θα παρκάρουμε όπου βρούμε (και φαντάζομαι αρκετοί πάνω στα πεζοδρόμια) δεν κάνω πλάκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε πλακα σου κανω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο Δήμος τα έκοψε, γιατί ήταν λέει επικίνδυνα....:hypnotize . Φυσικά κόπηκαν προκειμένου να παρκάρουν 3-4 αυτοκίνητα ....![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φίλε το ξέρεις οτι έχεις διπλοπαρκάρει και εκτός αυτού εμποδίζεις και νόμιμα σταθμευμένα οχήματα;Δεν κοιτάμε τα χάλια μας, η κοπελίτσα μας φταίει...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν είναι καλό το μωρό να έρθω και εγώ να παρκάρω στη γειτονιά σου :wacko:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Τα είχε βάλει ο Δήμος ή κανένας γείτονας; Εμάς πάντως ευδοκιμεί η καρέκλα και τα παλιά μηχανάκια προκειμένου να πιάσουν θέσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσι κι αλλιώς παράνομα θα παρκάρουμε αναγκαστικά. Αν δείς τη φωτό υπάρχει λίγο χώμα σε ένα σημείο. Εκεί υπήρχαν μέχρι την Κυριακή κολωνάκια μιας και ο χώρος ήταν για στάθμευση μοτο.
Ο Δήμος τα έκοψε, γιατί ήταν λέει επικίνδυνα....:hypnotize . Φυσικά κόπηκαν προκειμένου να παρκάρουν 3-4 αυτοκίνητα ....![]()
Δήμος Αθηναίων. Διδότου και Μασσαλίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Τα είχε βάλει ο Δήμος ή κανένας γείτονας; Εμάς πάντως ευδοκιμεί η καρέκλα και τα παλιά μηχανάκια προκειμένου να πιάσουν θέσεις...![]()
Για τους τρόμπες τους δικούς μας έχω βρεί το κόλπο. Μόλις δώ κάποιο μΠουστη να παρκάρει έτσι στη γειτονία μου, πάω και βάζω το scooter.
Όποιο γαϊδούρι, θέλει ας μου πει τίποτα....
Byron πριν από 2 χρόνια ήταν να πάω κάτι πράγματα στο χωριό μεταξύ αυτών και ένα πτυσόμενο τραπέζι. Περιμένω λοιπόν την αδερφή μου να φέρει το αυτοκίνητο από το γκαράζ και βλέπω ένα γείτονα να ξεπαρκάρει... με πιάνει μια χαρά που θα έβρισκα θέση για το τουτου και τότε σκάνε 2 καρέκλες φάτσα κάρτα!Τον κοιτάω... με κοιτάει... και πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι!
Τι κάνεις, μου λέει και απαντάω εμφανώς προβληματισμένος "έχεις δίκιο... πάω να φέρω και το ούζο!" :hypnotize
Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε όταν του σηκώνω τις καρέκλες και βάζω το αυτοκίνητο κάθεται απλά και με χαζεύει....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Byron πριν από 2 χρόνια ήταν να πάω κάτι πράγματα στο χωριό μεταξύ αυτών και ένα πτυσόμενο τραπέζι. Περιμένω λοιπόν την αδερφή μου να φέρει το αυτοκίνητο από το γκαράζ και βλέπω ένα γείτονα να ξεπαρκάρει... με πιάνει μια χαρά που θα έβρισκα θέση για το τουτου και τότε σκάνε 2 καρέκλες φάτσα κάρτα!Τον κοιτάω... με κοιτάει... και πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι!
Τι κάνεις, μου λέει και απαντάω εμφανώς προβληματισμένος "έχεις δίκιο... πάω να φέρω και το ούζο!" :hypnotize
Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε όταν του σηκώνω τις καρέκλες και βάζω το αυτοκίνητο κάθεται απλά και με χαζεύει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελιωσα
:rotflmao: :rotflmao: σΕ λέει τρελός είναι αυτός, άσε μη μας βγάλει και κάνα ρούμι και μας το πετάξει φλεγόμενο στο κεφάλι!! Καλύτερα να παρκάρει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need