Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Καλά καλά.... θα σταματήσουμε και Σίνδο για enduro!!!![]()
![]()
σοβαρα τωρα μη κανονισεται καπου μακρια ρε... μια κυριακη εχω να κατσω λιγο μη ειμαι ολη μερα στους δρομους![]()
Καλά καλά.... θα σταματήσουμε και Σίνδο για enduro!!!![]()
![]()
σοβαρα τωρα μη κανονισεται καπου μακρια ρε... μια κυριακη εχω να κατσω λιγο μη ειμαι ολη μερα στους δρομους![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
Εγώ λέω για μια σιδερόκωλη.
Έδεσσα καφεδάκι και γνωριμία με τά παιδιά του φόρουμ, μετά Πτολεμαΐδα - Γρεβενά - Δεσκάτη όπου καθόμαστε και χτυπάμε μερικά κοτόπουλα. Μετά συνεχίζουμε Ελλασώνα - Λαρισα - Φάρσαλα για χαλβά και τέλος Βόλο, όπου κάνουμε ένα σέρβις τα μηχανάκια μας στον Σάκη.
Γυρισμό απο εθνική και στάση στο Αιγίνιο για να στρίψουμε.![]()
Γύρω στα 650 χλμ χωρίς αυτά της πίστας.
Σιδερόκωλη ειναι αυτή;![]()
Τρυφερά πόδια...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Διάβασε από πάνω σου και θα καταλάβεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σιδερόκωλη ειναι αυτή;![]()
Τρυφερά πόδια...![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
διάβασα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Διάβασε από πάνω σου και θα καταλάβεις...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εμεις εδω πανω κυριε Ηλια ειμαστε της καφετεριαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
διάβασα...![]()
![]()
![]()
τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω θα πηγαινα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
![]()
ξερω γω εσυ εισαι και τρελος εχει κανει 20.000 χλμ σε μισο χρονο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω θα πηγαινα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μόνο και μόνο για να πάει σε καφετέριες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
ξερω γω εσυ εισαι και τρελος εχει κανει 20.000 χλμ σε μισο χρονο :rotflmao:![]()
![]()
Λάμπρος
5 καφεδες τη μερα πινεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Μόνο και μόνο για να πάει σε καφετέριες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κι εμείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εμεις εδω πανω κυριε Ηλια ειμαστε της καφετεριας![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα ειναι μακριά οι άτιμες![]()
![]()
καλα να περάσετε μαγκες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
βαλε αλλα 16 000 σε 7 μηνες με 135 psi παρακαλω :a029: :a029: :a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
ξερω γω εσυ εισαι και τρελος εχει κανει 20.000 χλμ σε μισο χρονο :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
βαλε αλλα 16 000 σε 7 μηνες με 135 psi παρακαλω :a029: :a029: :a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΡΑΝΟΜΕ ΑΛΗΤΗ MHXANOBIE ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ 35 PSI:rotflmao:
ti 650klm re eiste kala!?/??
mas exei kalesei o dimitris sto xorio tou sto bolaka..kamia 170 klm mporei na einai, kai ligo parapano,
alla to problima einai oti exo na proponiso 5 tmimata tin kiriaki.....malon kata tis 1400 teliono
Να σου πω εσένα... θα περάσεις απο τον Γρηγόρη να σου δώσω το λαδάκι;;Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
ti 650klm re eiste kala!?/??
mas exei kalesei o dimitris sto xorio tou sto bolaka..kamia 170 klm mporei na einai, kai ligo parapano,
alla to problima einai oti exo na proponiso 5 tmimata tin kiriaki.....malon kata tis 1400 teliono![]()
Ή θα μου αφήσεις το φίλτρο και θα κυκλοφορείς γυμνός... Ώχ ανατρίχιασα τώρα.
Λάμπρος
προς το παρον παμε για ενα καφε να συννενωηθουμε γιατι απο εδω δεν τα βλεπω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()