Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρε ξυραφάκια μαζί σου![]()
Για ξύρισμα ή... κόψιμο![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ναι
παω κ γω σερρες....
στις 15 ομως....
αν εχει ξυραφακια μαζι σου ...ερχομαι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Με 50-60 χλμ που λες, αν είσαι cool θα έχεις μούσι όταν φτάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
Αν δεν είσαι cool θα δώσεις τέλος στο μαρτύριο![]()
Και γιατί να ξυπνήσω αμα δεν είναι να ερθω τοτενες ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μα... ποιος σε κάλεσε;![]()
![]()
![]()
![]()
Είπα να με ξυπνήσεις ρε χαμένε όχι να μου κουβαληθείς!![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Μέσα στις σέρρες πάνε στον Βλάχο να φας είναι στο κέντρο σε ένα στενάκι! Σουβλάκι και σουτζουκάκι στη λαδόκολα!!![]()
Καλά να περάσεις!!
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
CSS Level 1.Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Μέσα στις σέρρες πάνε στον Βλάχο να φας είναι στο κέντρο σε ένα στενάκι! Σουβλάκι και σουτζουκάκι στη λαδόκολα!!![]()
Καλά να περάσεις!!
![]()
Μαθημα 1ο: Γυροσκοπικο στην λαδοκολα! :rotflmao:
Ηρακλη, καταλαβαινεις οτι μολις εξαφανισες και οποια τελευταια ελπιδα ειχε απομεινει να κανει ΟΝΤΩΣ ο Αρχιφαγανιστης το CSS!
Νίκος
Open Horizons
![]()
Καλό το CSS δε λέω.... αλλά τα σουβλάκια του Βλάχου δεν παίζονται λέμε!! :rotflmao:
So in her I do confide
Gives me all I need
το μάθημα έχει ως εξής:
μαθαίνουμε το γυροσκοπικό στην... λαδόκολα! Συνεχίζουμε με έλεγχο του στομαχιού πως δηλαδή καταπίνουμε σωστά μασώντας καλά την τροφή μας και περνάμε στο πως βγάζουμε την κοιλιά μας έξω ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος για τροφή.
Παίδες πέραν του ταξιδιού όποιος μένει κοντά και θέλει να τα πούμε... ευσπρόδεκτος.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
το μάθημα έχει ως εξής:
μαθαίνουμε το γυροσκοπικό στην... λαδόκολα! Συνεχίζουμε με έλεγχο του στομαχιού πως δηλαδή καταπίνουμε σωστά μασώντας καλά την τροφή μας και περνάμε στο πως βγάζουμε την κοιλιά μας έξω ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος για τροφή.
Παίδες πέραν του ταξιδιού όποιος μένει κοντά και θέλει να τα πούμε... ευσπρόδεκτος.![]()
ακομα να ξεκινησεις εσυ???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ακομα να ξεκινησεις εσυ???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ετοιμάζω ρε! Τώρα μαζεύω τα μπαγκάζια μου!![]()
Θα έχω και τον Βάλε παρέα. Είδε κι απόειδε με τα gp σου λέει δεν το κατέχω πλέον το άθλημα ας πάω εκεί που με παίρνει.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το ετοιμάζω ρε! Τώρα μαζεύω τα μπαγκάζια μου!![]()
Θα έχω και τον Βάλε παρέα. Είδε κι απόειδε με τα gp σου λέει δεν το κατέχω πλέον το άθλημα ας πάω εκεί που με παίρνει.![]()
![]()
![]()
σιγα μην παρεις και την Νταμα μπαστουνι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλο ταξιδι μπαμια...και ηρεμα στο φαι επανω λεμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σιγα μην παρεις και την Νταμα μπαστουνι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλο ταξιδι μπαμια...και ηρεμα στο φαι επανω λεμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ φιλαράκι. να σαι καλά. κι αν θες και μπορείς... ξεκουβάλα κι έλα.![]()
Αυτό το μάθημα ακούγεται πολύ δελεαστικό, οπότε παίζει να ρθούμε καμιά βόλτα από τα Σέρρας αν βολέψει εκείνο το Σβκ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
το μάθημα έχει ως εξής:
![]()
So in her I do confide
Gives me all I need
Στέλιο,
θα είμαι κι εγώ με ένα φιλαράκι 10 &11 Σέρρες...μόλις με πήραν το πολυπόθητο τηλέφωνο!!! Θα ξεκινήσουμε Παρασκευή απογευματάκι απο Βόλο....αν θέλεις βρισκόμαστε να ανεβούμε μαζί....πότε λες να ξεκινήσεις???
Ενθουσιασμός στο φουλ!!!! Level 1 Σάββατο και Level 2 Κυριακή!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()