Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
μπα οχι δεν κρατησα αλλα ξέρω τη φάτσα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
έπρεπε να πείς στο πάπαρι που σε εξέτασε να σου αναλύσει με δυο λέξεις το γυροσκοπικό να το καταλαβεις και μετα ας σε κόψει οσες φορες θέλει!
ονοματεπώνυμο εξεταστή κράτησες;
αν βρω το ονομά του γίνεται τίποτα;
ευχαριστώ ρε φιλαράκια περασε 1 μέρα κι ακόμα να το χωνέψω
![]()
![]()
![]()
![]()
μεγαλε περαστικα στην τσεπη σου!![]()
το θεμα λαδωμα γινεται για να μην "το παιξεις".
τι εννοω: αν πας στεγνος το παιζεις να το παρεις και να μην το παρεις.(δεν εξεταζουμε εδω αν ξερεις. μιλαμε καθαρα για το χαρτι)
αν το παρεις,εχει καλως και εισαι ομορφος. (σπανιο)
αν ομως δεν το παρεις, ξαναδινεις με το κοστος της παραστασης να ειναι οσο το λαδωμα (αν το εκανες). με την δευτερη φορα λοιπον παλι εχεις 2 επιλογες. ή να το παρεις ή να μην το παρεις.
αν παλι δεν το παρεις, παλι παρασταση..κ.ο.κ
αν με την πρωτη φορα λαδωσεις ναι μεν θα εχεις χασει ενα αξιοσεβαστο ποσον αλλα θα εισαι σιγουρος.
ουτε περιμενεις (χρονος) για 2η παρασταση ουτε εξτρα χρηματα που και παλι δεν εισαι σιγουρος.
ολα ειναι θεμα πιθανοτητων.
αλλα συνηθως σε κοβουν και μετα κλαις γιατι θα δωσεις 2η φορα+λαδωμα για να εισαι σιγουρος δλδ τσαμπα λεφτα.
με λιγα λογια.
καλιο γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε.:rotflmao:
οσον αφορα το θεμα τωρα του "ξερω, δεν ξερω"
παρε το κωλοχαρτο και μετα πηγαινε κανε μαθηματα, κανε εξασκηση μονος σου, διαβασε βιβλια, μπες σε track day...ευαισθητοποιησου ΜΟΝΟΣ σου και για την ΠΑΡΤΗ σου. το διπλωμα ειναι για να μην σε γραφουν οι μπατσοι και να εισαι νομικα κατοχυρωμενος σε στραβη.
δεν εξασφαλιζει οτι ξερεις να οδηγας.
![]()
ρε συ εμενα τη πρωτη φορα με κοψανε γιατι δεν εκλεισα τη ζελατινα πριν ξεκινησω!
τι να ρε φιλε που εχω εντουρασικο κρανος κ δε ξερω απο αυτες τις πιπες???
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Εμενα μου λεει οταν εβρεχε καταρακτωδως (και τραπεζια ΙΚΕΑ μιλαμε) "κλεισε την ζελατινα"
"Δεν υπαρχει περιπτωση δεν βλεπω" του λεω
Στριφογυριζα στην βροχη και κανα 10 λεπτο και μετα ηταν τοσο εντονη η βροχοπτωση
που μαζευτηκαν ολοι σε υποστεγο.
Ειναι σπασιμο φιλε να μην εχεις 'το χαρτι' και να τρελενεσαι απο σκεψεις τι θα γινει αν...
ΑΝ...αν...το ξερω
Ειδικα πιο πολυ σπασιμο ειναι να ξερεις 2 πραγματα παραπανω απο θεμα οδηγησης
συμπεριφορας στον δρομο-το πιο σημαντικο που δεν στο μαθαινουν πουθενα-
και να περιμενεις απο εναν καραγκιοζη Δ.Υ.(Δημοσιο Υπνο) να βγαλει και απο σενα...
Ομως μην ξεχνας οτι τα πραγματα που ξερεις ΗΔΗ χ-ω-ρ-ι-ς το διπλωμα ειναι αυτα
που σε γυρνανε καθε φορα σωο και ασφαλη στο σπιτι σου![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Φίλε, υπομονή. Εγώ την πρώτη φορά είχα τελειώσει τα πάντα κανονικά χωρίς να μου πούνε τίποτα. Εκεί που έλεγα μέσα μου "εντάξει το πήρες", με φώναξε η εξετάστρια και μου είπε πως με κόβει γιατί "γενικά δεν κινούμουν σωστά στον δρόμο"![]()
Το ότι οδηγούσα 10+ χρόνια παπί (νόμιμα) και ήμουν ακόμα ζωντανός ήταν δηλαδή θέμα τύχης.![]()
Τι να πείς. Η δικιά μου συμβουλή εφ'εξής είναι όπου απαιτείται "λάδι", να πέφτει να τελειώνουμε.
πως γινεται στο ενα ποστ να βριζουν ολοι τους φονιαδες που παιρνουν διπλωμα λαδονοντας κ στο αλλο να γραφει το μεγαλυτερο ποσοστο "λαδι λαδι"
κ δεν το γραφω για το παληκαρι απλα ετσι να πω κ γω την @@@κια μου
λαδι ποτε κ πουθενα κ τραβηγμα σε ολους με καταγγελιες
![]()
panta vromikoi panta laspomenoi
νομίζω μπορείς να αμφισβητήσεις το αποτέλεσμα
με λίγα λόγια να πεις ότι αδίκως κόπηκες οπότε δείνεις ξανά σχεδόν αμέσως και ίσως χωρίς έξτρα κόστος αλλά αν ξανακοπείς το διάστημα να ξαναδώσεις είναι αισθητά μεγαύτερο και δεν ξέρω τι γίνεται με το παράβολο. Αυτά όταν έδωσα εγώ πριν αρκετά χρόνια μπορεί να μην ισχύουν τα ίδια ρώτα το δάσκαλό σου θα ξέρει
![]()
![]()
+100000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
πως γινεται στο ενα ποστ να βριζουν ολοι τους φονιαδες που παιρνουν διπλωμα λαδονωντας κ στο αλλο να γραφει το μεγαλυτερο ποσοστο "λαδι λαδι"
κ δεν το γραφω για το παληκαρι απλα ετσι να πω κ γω την @@@κια μου
λαδι ποτε κ πουθενα κ τραβηγμα σε ολους με καταγγελιες
![]()
ΛΑΔΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ σε ό,τι έχει να κάνει με οδήγηση (τουλάχιστον)
Επιτέλους αδέρφια ας κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας να σταματήσει αυτή η προμελετημένη απόπειρα πολλαπλών δολοφονιών στο δρόμο!!!!
Διάβασε. Προσπάθησε. Κι αν σε κόψουν χαζά, κατήγγειλε.
Α και......Μη ρωτήσεις το δάσκαλο. Απλά εξήγησέ του πως είσαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ για όλα και ΔΕΝ πληρώνεις! Ως εκ θαύματος, πιστεύω πως θα περάσεις...![]()
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι με το ισχύον σύστημα εξετάσεων πιστοποίουνται πολίτες που όντως είναι έτοιμοι να βγούν έξω και να οδηγήσουνε? Εδώ οι εξεταστές δεν έχουν καβαλήσει ποτέ στην ζωή τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
+100000000000000000000000000
ΛΑΔΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ σε ό,τι έχει να κάνει με οδήγηση (τουλάχιστον)
Επιτέλους αδέρφια ας κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας να σταματήσει αυτή η προμελετημένη απόπειρα πολλαπλών δολοφονιών στο δρόμο!!!!
Διάβασε. Προσπάθησε. Κι αν σε κόψουν χαζά, κατήγγειλε.
Α και......Μη ρωτήσεις το δάσκαλο. Απλά εξήγησέ του πως είσαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ για όλα και ΔΕΝ πληρώνεις! Ως εκ θαύματος, πιστεύω πως θα περάσεις...![]()
Εγώ από την άλλη είμαι σίγουρος πως αν οδηγούσα στην πραγματικότητα όπως οδηγούσα στις εξετάσεις, θα ήμουν μακαρίτης μέχρι τώρα. (φτού σκόρδα) :wacko:
+άπειροΑρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι με το ισχύον σύστημα εξετάσεων πιστοποίουνται πολίτες που όντως είναι έτοιμοι να βγούν έξω και να οδηγήσουνε? Εδώ οι εξεταστές δεν έχουν καβαλήσει ποτέ στην ζωή τους.
Εγώ από την άλλη είμαι σίγουρος πως αν οδηγούσα στην πραγματικότητα όπως οδηγούσα στις εξετάσεις, θα ήμουν μακαρίτης μέχρι τώρα. (φτού σκόρδα) :wacko:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
έπρεπε να πείς στο πάπαρι
...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+650 και για ολα τα υπολοιπα ...
Εμενα την πρωτη φορα με κοψανε επειδη λεει στο δικαβαλο με το δασκαλο πατησα λιιιγο τη γραμμη στο ξεκινημα...
Εγω ημουν στην αρχη κι αυτη με περιμενε λιγο μετα απο το τελος...ματι που το ειχε η ατιμη..![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Φυσικά και δεν πιστεύω κάτι τέτοιο!!! Αλοίμονο, στον ίδιο (αγγελικό) κόσμο ζούμε βρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι με το ισχύον σύστημα εξετάσεων πιστοποίουνται πολίτες που όντως είναι έτοιμοι να βγούν έξω και να οδηγήσουνε? Εδώ οι εξεταστές δεν έχουν καβαλήσει ποτέ στην ζωή τους.
Εγώ από την άλλη είμαι σίγουρος πως αν οδηγούσα στην πραγματικότητα όπως οδηγούσα στις εξετάσεις, θα ήμουν μακαρίτης μέχρι τώρα. (φτού σκόρδα) :wacko:
Απλά λέω (και θα μου επιτρέψεις να επιμείνω) πως πρέπει να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα του λαδώματος στις εξετάσεις οδήγησης.
Σκέψου πόσοι πραγματικά ανίκανοι να πιάνουν τιμόνι (στρογγυλό ή μπάρα) θα μείνουν σπιτάκι τους και πόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όσοι ενδιαφερόμαστε και "μαθαίνουμε" κάθε μέρα να οδηγούμε![]()
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Και ύστερα λέμε γιατί έχουμε τόσα ατυχήματα...
Όταν οι ίδιοι οι εξεταστές σε ωθούν για να δώσεις να μην σε κόψουν ,
Όταν σαν μοναδική λύση φαντάζει το λάδι...
τότε εμείς τι ψάχνουμε για οδικές συμπεριφορές κτλ;
Στο Ι.Χ όταν έδωσα, δεν έδωσα μία .. ούτε στην μηχανή. Μάλιστα ειδικά στο πρώτο , το πάρκαρα σε ενα σημείο που δεν τους έδωσα καν την δυνατότητα να πουν κάτι , μάλιστα ζητώντας του μ@λ@κ@ του εξεταστή να χώσει την κεφάλα του κάτω , μιας και δεν έβλεπα πίσω.
Είναι να μην σου κάτσει ο παπ@ρ@ς εξεταστής!
Ειλικρινά αν έδινα τώρα και με ρώταγε καμιά βλακεία του τύπου πόσα psi μπαίνουν στο ελαστικό θα του έλεγα κάτι τρελό , όπως φορτωμένο;... με τι SAG;... με αέρα ή με άζωτο;... όταν είναι ζεστό ή οχι;... Αποκλείεται να σου απαντήσει στα παραπάνω και θα τον κάνεις και ρεζίλι.
Όλα είναι θέμα γνώσης... στην πορεία δεν μπορεί να σε βγάλει εκτός... είναι προκαθορισμένο τι ζητάνε. Στην προετοιμασία σε κόβουν, πάντα!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μαγγες δεν χρειαζεται να αναλυουμε τιποτα...
Αν ξερεις να ΟΔΗΓΑΣ ΣΩΣΤΑ το παιρνεις το διπλωμα....
Οι χειροτεροι οδηγοι ειναι αυτοι που εμαθαν ΜΟΝΟΙ τους και παντα ΛΑΘΟΣ
Ουτε ο πατερας μας ουτε ο παππους μπορουν να μας μαθουν Σωστα...
Μη γινομαστε λαδι για τα γραναζια του κρατους....