mporeis na peis poio akrivws???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα Bering από τον Γκουντούφα στη Μιχαλακοπούλου.
Πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή, 85ευρώ από 95.
Προστατευτικά, τσέπες, διάτρητο, πολύ καλό.![]()
mporeis na peis poio akrivws???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα Bering από τον Γκουντούφα στη Μιχαλακοπούλου.
Πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή, 85ευρώ από 95.
Προστατευτικά, τσέπες, διάτρητο, πολύ καλό.![]()
Τα αγαθά copies κτώνται...
Παιδιά μια βοήθεια μήπως ξέρετε μιας και έγω θέλω να πάρω καλοκαιρινό μπουφανάκι.Το ΑΙR της REV'IΤ έχει προστατευτικό πλάτης ή πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
έχει ενα μαλακό και λεπτό αφρώδες προστατευτικόΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Παιδιά μια βοήθεια μήπως ξέρετε μιας και έγω θέλω να πάρω καλοκαιρινό μπουφανάκι.Το ΑΙR της REV'IΤ έχει προστατευτικό πλάτης ή πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
το revit air ηρθε
το εκανα τεστ χτες με 30+ βαθμους............
ισως το καταλληλοτερο μπουφαν για το καλοκαιρι,με αψογη ποιοτητα και εφαρμογη(η γραμμη του ειναι πιο στενη απο το dainese zentex) και προστατευτικα knox σε ωμους-αγκωνες(πλατη extra)![]()
Είναι full διάτριτο? Δηλαδή το βράδυ σε εθνικό θα την ακούς?Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
το revit air ηρθε
το εκανα τεστ χτες με 30+ βαθμους............
ισως το καταλληλοτερο μπουφαν για το καλοκαιρι,με αψογη ποιοτητα και εφαρμογη(η γραμμη του ειναι πιο στενη απο το dainese zentex) και προστατευτικα knox σε ωμους-αγκωνες(πλατη extra)![]()
Πλάτη δεν έχει καθόλου?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Το REV'IT Air φαίνεται πολύ ωραίο κ σε καλή τιμή (στο fc-moto) αλλά ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω στη Θεσσαλονίκη να το δοκιμάσω διότι αν δεν ξέρω πως μου "κάθεται" δε μπορώ να το παραγγείλω online. Είναι όμως διάτρητο;
Διάβασα ολόκληρο το post για τα καλοκαιρινά μπουφάν κ κατάλαβα ότι ΔΕΝ θέλω να είναι διάτρητο. Εγώ θέλω με θερμόκρασίες ανοιξιάτικες να μπορείς να πας κανά ταξιδάκι.
Με τα διάτρητα από ότι κατάλαβα αν πέσει η θερμοκρασία κρυώνεις, σωστά; Μέσα στην πόλη λογικά δεν θα κρυώνεις αλλά αν βγεις εκτός κ με ταχύτητα γύρω στα 140 τι γίνεται;
Δεν με πειράζει να ζεσταίνομαι στις πολλές τις ζέστες ή όταν κινούμαι με μικρή ταχύτητα μέσα στον ήλιο κατακαλόκαιρο αλλά σίγουρα δεν θέλω να κρυώσω αν το φορέσω ένα ανοιξιάτικο βράδυ.
Βασικά θέλω ένα μπουφάν για χρήση απο Απρίλη μέχρι Οκτώβρη. Δεν θέλω να έχει επένδύση (άσχετα αν μπορείς να τη βγάλεις) κ δεν θέλω να δώσω πάνω από ?150.
Γίνεται;
στην θεσσ/νικη τα εχει το riders market (κ καραμανλη 27) με 169ε
ειναι διατρητο αλλα λογικα με 30+το βραδυ δεν εχεις προβλημα.Οταν περασουν οι πολλες ζεστες τοτε ειναι ακαταλληλο για το βραδυ.
Bering Nassau μπλε, XL.Αρχικά δημιουργήθηκε από SiLveRciTy
mporeis na peis poio akrivws???
Και super γαντάκια καλοκαιρινά Bering με 30.
οχι δεν ειναι ολο διατρητο, το βραδυ δεν ειχα προβλημα, πλατη εχει αλλα οχι οτι καλλιτερο παιρνει ομως extraΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είναι full διάτριτο? Δηλαδή το βράδυ σε εθνικό θα την ακούς?
Πλάτη δεν έχει καθόλου?
![]()
![]()
Εγω πηρα αυτο http://www.stelpet.gr/bering-sunrise.html και ειμαι ευχαριστημενος.
file prin liges meres agorasa to bering airskin. einai olokainourio modelo kanei 138 euro kai einai para poli drosero.
http://www.bikepics.com/members/lepa/
Χαιρετώ.
Δίλημμα για καλοκαιρινό μπουφάν ανάμεσα στο
Clover Airtek (που το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό με
εκτεταμένες δικτυωτές επιφάνειες) στα ~200 ευρώ
και
Revit Air (που έχω ακούσει καλά λόγια,αλλά δεν φαίνεται
πολύ καθαρά από τις φωτογραφίες το δικτύωμά του) στα ~150 ευρώ.
Προορισμός:το πολύ καυτό καλοκαίρι στη Κρήτη.
![]()
στο Air διχτυ εχει μπροστα ολο, στο εσωτερικο των χεριων και ολη η πλατη.αψογο μεχρι τωρα.οσο κινησαι εστω και σχετικα αργα εισαι μια χαρα,ανετα.αν σταματησεις αρχιζεις και ιδρωνεις.μολις ξεκινησεις εξατμιζεται ο ιδρωτας και παλι εισαι δροσερος.εχει σκληρες προστασιες σε ώμους αγκωνες, απαραδεκτη πλατη.αν βαλεις της knox να ξερεις οτι θα ιδρωνεις γιατι εφαπτεται καλα.
αν εχεις σκοπο να κινησαι πολυ γρηγορα με αυτο εχε υποψιν οτι το διχτυ ειναι λιγοτερο ακαμπτο απτα χειμωνιατικα συνθετικα αρα θα πεταριζει.
130 απο fc-moto
Gilera Stalker 50cc για μέσα στη πόλη
και
Multistrada 1000cc για εκτός
Μου φαίνεται θα χτυπήσω το Revit Air.
Πλάτες έχω μία,σχετικά μικρή,της Dainese
και μια πιο μεγάλη της Clover.
Ελπίζω να κάνει κάποια από αυτές στο Revit,
το οποίο όντως κοστίζει περί τα 130 ευρώ από το fc-moto.com
για την πλατη χλωμο να κανει αλλα δοκιμασε το σε καποιο μαγαζι και τσεκαρε και την πλατη.παιρνει την στανταρ πλατη της knox.
για την πολη εισαι κομπλε με αυτο, για πιο απαιτητικα πραγματα(multi) μαλλον θα προτιμουσα κατι αλλο(δερμα..).
παντως δες το απο κοντα πρωτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
στο Air διχτυ εχει μπροστα ολο, στο εσωτερικο των χεριων και ολη η πλατη.αψογο μεχρι τωρα.οσο κινησαι εστω και σχετικα αργα εισαι μια χαρα,ανετα.αν σταματησεις αρχιζεις και ιδρωνεις.μολις ξεκινησεις εξατμιζεται ο ιδρωτας και παλι εισαι δροσερος.εχει σκληρες προστασιες σε ώμους αγκωνες, απαραδεκτη πλατη.αν βαλεις της knox να ξερεις οτι θα ιδρωνεις γιατι εφαπτεται καλα.
αν εχεις σκοπο να κινησαι πολυ γρηγορα με αυτο εχε υποψιν οτι το διχτυ ειναι λιγοτερο ακαμπτο απτα χειμωνιατικα συνθετικα αρα θα πεταριζει.
130 απο fc-moto
εχει πολυ καλη εφαρμογη και δεν πεταριζει δοκιμασμενο σε busa![]()