Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: agora mhxanhs

Αρχικά δημιουργήθηκε από krinner
    eisai sigouros oti einai etsi h dieythynsh? gt exw prospathhsei polles fores alla tpt..
    ξαναδοκιμασε αυριο!

φιλε μου, το λογιστες.γρ δεν υπαρχει....

πλακα σου κανουμε...

τα πραγματα ειναι απλα...

για να παρεις δανειο 11.000 η τραπεζα θελει να ξερει πως εχεις σταθερο εισοδημα που πληρει την αποπληρωμη καθως και περιουσιακα στοιχεια γα να μπορει να παρει τα χρηματα που της αναλογουν πισω με καποιον τροπο σε περιπτωση που παψεις να πληρωνεις...

χωρις να εχεις μια στην τσεπη, και χωρις εγγυητες και χωρις δουλεια, δυσκολα να σε δανεισουν 11 χιλιαρικα... απλα.

Νέο μέλος
    ok paidia .. eyxaristw kai pali ..

Νέο μέλος
    ok paidia .. eyxaristw kai pali ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    φιλε μου, το λογιστες.γρ δεν υπαρχει....

Σοβαρα

Νέο μέλος
    paidia akyro forologikh dhlwsh exw , logw akinhtwn sto onoma mou .. alla den exw eisodhmata .. ekei t paizei ? kserei kaneis ? kamia protash?

paidia akyro forologikh dhlwsh exw , logw akinhtwn sto onoma mou .. alla den exw eisodhmata .. ekei t paizei ? kserei kaneis ? kamia protash?
    μας δουλευεις ρε φιλε...??? πες μου τωρα οτι σε λενε και Πετρο και στο επιθετο Κοκκαλη

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: agora mhxanhs

arxika sas eyxaristw gia tis apanthseis .... dld magkes gia na katalavw paw kapoion syggenh kai etsi gia na kanonisei ts doseis me thn trapeza... kai h adeia tha vgei sto onoma mou ...? apo syggeneis giagia me afm paizei ...??xexe (sovara to lew)

Χα χα! Σούπερ η γιαγιά σου !!!

Γελάω γιατί εγώ όταν πήρα την απόφαση να πάρω μηχανή, έγινε πολύ χοντρή φασαρία, με τον πατέρα μου κάναμε να μιλήσουμε 1 χρόνο+(χωρίς πλάκα), κάποια άτομα της οικογενείας ακόμα δε μου μιλάνε, και χαρακτηριστικά μου είπε η μάνα μου, 'προτιμώ να σε κυνηγάει η εφορία που δέν θα έχεις ως τί να δηλώσεις τη μηχανή και να σε βάλουν μέσα παρά να την πάρεις' ! ! !

Αποτέλεσμα: Έριξα ΤΟ τρέξιμο να μαζέψω τα λεφτά και με χίλιους τρόπους τα κατάφερα(ακόμα απόρώ πώς).

Ώρες ώρες νόμιζα πως άν είχα μπλέξει με ναρκωτικά δέ θα τους ενοχλούσε τόσο....

Anyway, φίλε άν οι γονείς σου δέν έχουν πρόβλημα, σου εύχομαι ολόψυχα καλές αγορές !!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    μας δουλευεις ρε φιλε...??? πες μου τωρα οτι σε λενε και Πετρο και στο επιθετο Κοκκαλη
    filaraki to eipa kai prin , ta lefta den einai to provlhma ... dn exw ta lefta tou kokkalh alla dn peinaw... oi dikoi mou dn prokeitai na skasoun eyrw gia motori kai gia ayto psaxnomai se ayto to epipedo ... me forologikes dhlwseis den asxolithika pote mou giati ta rithmize o pateras mou .. alla psaxtika kai ematha oti logw akinhtwn sto onoma mou , exw apo ta 18 mou forologikh dhlwsh sto onoma mou ... xwris omows na exw eisodhmata... kserei kanei ti mporw na kanw sthn katastash ayth ?

Νέο μέλος

Re: Re: agora mhxanhs

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Χα χα! Σούπερ η γιαγιά σου !!!

Γελάω γιατί εγώ όταν πήρα την απόφαση να πάρω μηχανή, έγινε πολύ χοντρή φασαρία, με τον πατέρα μου κάναμε να μιλήσουμε 1 χρόνο+(χωρίς πλάκα), κάποια άτομα της οικογενείας ακόμα δε μου μιλάνε, και χαρακτηριστικά μου είπε η μάνα μου, 'προτιμώ να σε κυνηγάει η εφορία που δέν θα έχεις ως τί να δηλώσεις τη μηχανή και να σε βάλουν μέσα παρά να την πάρεις' ! ! !

Αποτέλεσμα: Έριξα ΤΟ τρέξιμο να μαζέψω τα λεφτά και με χίλιους τρόπους τα κατάφερα(ακόμα απόρώ πώς).

Ώρες ώρες νόμιζα πως άν είχα μπλέξει με ναρκωτικά δέ θα τους ενοχλούσε τόσο....

Anyway, φίλε άν οι γονείς σου δέν έχουν πρόβλημα, σου εύχομαι ολόψυχα καλές αγορές !!!
    filaraki kai esena se niwthw .. sigoura tha yparxoun kapoioi paterades pou pane tous gious tous kapoia stigmh sthn antiproswpia kai tous lene dialekse to kalytero kranos , mia mhxanh pou sou aresei kai mhn fovasai sto oikonomiko tha se voithisw kai egw... distyxws omws egw dn exw gnwrisei akoma tetoio patera... xexe oi perissoteroi goneis . akoma kai 30 xronwn na einai o giokas tous molis doun thn mhxanh arxizei na anevainei h piesh tous kai ksafnika syneidhtopoieis oti h mana sou exei ''kardia'', dn prepei na thn stonoxwreis kai se kathe eykairia sou leei na poulhseis thn mhxanh kai na pareis ena akoma kalytero amaksi ... h mana mou dn trelainetai gia na mhn parw moto , apla dn tha voithisei katholou sthn agora ths ...o pateras mou apo thn allh , tha kopsei to epidoma kai sigoura gia arketo kairo dn tha milame ... h giagia einai h monh pou kserei se genikes grammes ta sxedia tou eggonou kai den thelei na tou xalasei xathri ... ontws super giagia , alla dn nomizw na mporei na kanei kai polla ... na sou pw thn alhthia omws file mou , egw dn kserw pws tha antidrousa otan o gios mou tha mou eferne mhxanh .. opws kai na to kaneis to dikyklo einai megalo risko ... kai enas gonios exei dikio na fovatai kai na anisixei...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Για να το ξεκαθαρισουμε λιγο.. Εισοδημα εχεις? Αν δεν εχεις εισοδημα, μηχανη με δανειο να βγαλεις μονος σου, παπαλα..

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας με την φορολογικη δηλωση σου που να φαινεται τα ακινητα, με το εκκαθαριστικο και με καποιος για εγγυητη που να εχει ενα εκκαθαριστικο της ταξης 13-14-15 χιλιαδων..

Αλλιως να το βγαλει καποιος αλλος για σενα..

Αυτα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Agora Mhxanhs
    από Xwr200 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2009, 17:29
  2. agora mhxanhs!!!HELP!!
    από xrace3092 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 19:54
  3. agora mhxanhs