Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΑΠΙ...

να πω κι εγώ γιατί θα σκάσω η ρουφιάνα
    με το πρώτο μου scooter piaggio 50cc και πήγα αθήνα-λουτράκι:hypnotize και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ με έβγαλε μια χαρά και θα φοβηθείς εσύ με το παπάκι? τράβα και θα σε πάει στον προορισμό σου, μην φοβάσαι τίποτα
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

Ύποπτο Μέλος Το avatar του/της betrayer
    Έχω κάνει 85 χλμ με δίχρονο κιόλας... Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν η βενζίνη και ο αέρας
    Η κούραση για τον αναβάτη δεν νομίζω να αποτελεί θέμα... Και μόνο το καβάλημα σε αποζημιώνει

betrayer το avatar που έχεις είναι όλα τα λεφτά gustave dore και το έχω κιόλας χτυπήσει σε tattoo πολύ γαμάτο λέμε

betaryer το π.μ. που μου έστειλες δεν μου ανοίγει αν μπορείς ξαναστείλτο

επειδή έχω πρόβλημα με το κωλοpc του γραφείου στείλε μου μια το mail σου αν δεν έχεις πρόβλημα να σου απαντήσω betrayer

Υπάρχει ζευγάρι που κάνει το 36 ωρο με παπί!
    Όρεξη και οξεία σιδηροκωλίαση να έχει κανένας!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Ένδοξα νιάτα…….
    Αθήνα Πάτρα κάθε Ιούλιο μετά το τέλος εξεταστικής και πίσω το Σεπτέμβριο
    Πάτρα –Τρίπολη δικάβαλο αυθημερόν ( λίγο πάνω από 300 χλμ )
    Πάτρα – Αγρίνιο αυθημερόν για καφέ
    Πάτρα – βάρδα (50+50) δικάβαλο
    Και αλλά πολλά ταξίδια μικρά και μεγάλα .
    Το μόνο που έπαιρνα μαζί μου ήταν ένα μπουκάλι με λίγο λάδι
    Και μια σειρά με τα βασικά εργαλεία για έκτακτη ανάγκη ( ποτέ δεν χρειαστήκαν )

Καβαλά το και ταξίδευε την φαντασία σου μαζί του , δεν θα σου πει όχι πουθενά
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

betrayer molis sto esteila to mail me ta p.m. exw problem den mporw na steilw

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    δέσε τον σάκο σου καλά και καλό ταξίδι.!!!!!...
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Re: ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΑΠΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostask2008
    Καλημερα σε ολους. θα ηθελα την γνωμη οσων φιλων οδηγουν παπι, καθοτι δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε 2τροχα...
    εχω το suzuki address 125 και αν ακι ο λογος που το αγορασα ειναι οι κοντινες διαδρομες - βολτες, μου προεκυψε να παω σε νησακι, πραγμα που θα το ηθελα πολυ! επειδη ομως η κατοικια μου ειναι στην κορινθια, θα πρεπει να ερθω λιμανι (πειραια η ραφινα) με το παπι (εγω και ενας σακος για αποσκευες). ποια η γνωμη σας; το παπι εχει προβλημα για κορινθο - αθηνα; (η αποσταση απο σπιτι μου - λιμανι ειναι περιπου 100χλμ.) πρεπει να προσεξω κατι; μηπως τετοια αποσταση κουρασει και εμενα σαν αναβατη; ευχαριστω εκ των προτερων!

το πες στη μανα σου???
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Άνετα την κάνεις τη διαδρομή με το παπί. Και εγώ πάντως προτείνω να πας από την παλιά εθνική.
    Εμένα το μόνο που θα με ανησυχούσε δεν είναι αν θα με βγάλει το παπί, αλλά μην τυχόν και μου κάτσει κανά σκασμένο λάστιχο. Για αυτό πάρε μαζί σου ένα fast, ή ακόμα καλύτερα εργαλεία κ μία καινούργια σαμπρέλα για να είσαι ετοιμοπόλεμος για κάθε ενδεχόμενο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πηγαίνει άνετα η πάπια...Κατα την γνώμη μου καλό θα ήταν να μην πηγαίνεις τσιτα!!!Είχα κάνει την διαδρομή Πάτρα-Πειραιά 2 ή 3 φορές με runner sp-180!2ώρες & κανα 15λεπτο(τα παλιά τα χρόνια!!)

Πάτρα-Κάτω Πατήσια το έκανε ένας γνωστός μου επί σειρά ετών (έρωτας η αιτία) και μια φορά του έσκασε του καημένου του Dream ο κινητήρας και το πέταξε όπως ήταν σε κάτι χωράφια λίγο πριν το Ρίο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Λοιπόν,

παπί σημαίνει στάση ανά 80 περίπου χλμ όπως και δήποτε. Στην περίπτωση την δική σου πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μία στάση μοιράζοντας την διαδρομή στη μέση.

Καλό είναι να οδηγείς σε μεσαίες στροφές καθώς αυτό κάνει καλό και στο κινητήρα και στο ποπό, εξαιτίας των κραδασμών.

Προσωπικά με παπί έχω κάνει μέχρι και 320 χλμ μέσα σε μία ημέρα στην Ρόδο όταν την πρώτη μέρα έκανα ανίχνευση της μορφολογίας του νησιού και της επισήμανσης σημαντικών αξιοθέατων. Φυσικά έκανα πολλές στάσεις και οδηγούσα από το πρωί μέχρι που σκοτείνιασε. Το παπί δεν έχει πάθει μέχρι σήμερα τίποτε.

Επαναλαμβάνω όμως ότι για εμένα το πολύ στα 80 χλμ πρέπει να γίνεται στάση.

Επίσης προτείνω να βάλεις την τσάντα σου ανάμεσα στην σέλα και στο τιμόνι(αν χωράει) και όχι πάνω στην σέλα έτσι ώστε να διατηρήσεις κάποια σχετική αεροδυναμική. Άν έχει μπαγαζιέρα, κόλλησε την μπροστά από την μπαγαζιέρα στην θέση της σέλας που προορίζεται για τον συνοδηγό. Πιστεύω όμως ότι αν την βάλεις στα πόδια ανάμεσα από το τιμόνι και την σέλα, δένοντας την με δύο χταπόδια που θα δένουν στις θηλιές των μαρσπιέδων του συνοδηγού, θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Σε καμία περίπτωση μην αφήνεις τα φορτηγά να σε εγκλωβίζουν δεξιά. Είτε άφησε τα να σε προσπεράσουν και να μείνεις πίσω κινούμενος στην λωρίδα ασφαλείας ή προσπέρασε τα και απομακρύνσου από αυτά.

Σε κάθε περίπτωση να προσέχεις μήπως εμφανιστεί καμία λακούβα γιατί με 90-100 χαω οι αναρτήσεις δεν απορροφούν τους κραδασμούς όπως θα έπρεπε.

Παρεπιπτόντως, δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία που είναι να πηγαίνεις δικάβαλο με παπί από την μεσαιωνική πόλη της Ρόδου(Βόρειο άκρο νησιού) στο πρασονήσι(Νότιο ακρωτήρι) διανύοντας μέσα σε μία περίπου ώρα 80 και κάτι χιλιόμετρα χωρίς στάση.

Επίσης ωραία περίπτωση ήταν αυτή όπου είχα πάει στην Θήβα περνώντας από χιονισμένα τοπία και τα βουνά όπως αυτά του Κιθαιρώνα να είναι κάτασπρα. Δεν έκανα πολλές στάσεις αφού το χιονισμένο περιβάλλον είχε μετατρέψει τον κινητήρα από αερόψυκτο σε χιονόψυκτο. :hypnotize

Καλά ταξίδια... και να προσέχεις.
    Πάντα όρθιοι

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ταξιδι με παπι(Διαβαστε για να τρελαθειτε)
    από greekgenius στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2009, 10:33
  2. ...ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΑΠΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    από kostask2008 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2008, 12:25
  3. Ταξίδι με... παπί;;;
    από anf125 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2007, 07:55
  4. καζανοβας με παπι