έχω την εντύπωση ότι σπαμάρετε κύριε
έχω την εντύπωση ότι σπαμάρετε κύριε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Βασικά να τζαμάρω με τον κρούκη ήθελα αλλά μόνο σπαμάρισμα μού βγήκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
έχω την εντύπωση ότι σπαμάρετε κύριε![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ντάξει μωρέ μη το παίρνεις και κατάκαρδα,ουδείς άσφαλτος εξάλου και μέρες που είναι θα προσευχηθώ στο Μανιτού να συγχωρέσει και τις δικές σου κουτσουκέλες.
γιατί όμως να τζαμάρεις με τον κρούκη,απο το ιντερνε?αν επιτρέπεται φυσικά
Γιατί κάνει ρίμα με το "σπαμάρω" αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
γιατί όμως να τζαμάρεις με τον κρούκη,απο το ιντερνε?αν επιτρέπεται φυσικά
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εμπρός του φόρουμ παλουκάρια,σπαμάρετε και σπάστε τα ντουβάρια!
καλή συνέχεια και καλό jammin' Βαγγέλη.![]()
η προβολή αρχινάει σε λιγάκι και τα ποπκόρνια ακόμα δεν τα'χω έτοιμα,καταλαβαίνεις
Ειναι αποδεδειγμενο επιστημονικα οτι οι ανθρωποι που τρεφονται λιτα (οχι ανορεξικα)ζουν τα περισσοτερα χρονια.
Το Πασχα γενικα μου τι δινει με ολον αυτο τον παροξυσμο μασας που κυριαρχει.Τοσο πεινασμενος λαος ειμαστε ποια?![]()