Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Hayabusa ή GSXR600 / 750

δεν ξερω τι ακριβώς εννοείς με το "να στρίβει καλύτερα", πάντως τα κλιπονάτα μηχανάκια θέλουν περισσότερη "προσπάθεια" και καλύτερη τεχνική στο στρίψιμο από το Σ2 σου με το πλατύ του τιμόνι...

Παλαιό μέλος
    Το ξέρω και είμαι πολύ παλιός οδηγός (27 χρόνια) και φυσικά έχουν περάσει από τα χέρια μου SS απλά πριν αρκετά χρόνια και για αυτό δεν τα ξέρω τόσο καλά πλέον τα σημερινά μοντέλα.
    Raised from the Dead

παρε blackbird...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    Sorry αλλα δεν το ξέρω εκτός και εάν ενοείς το CBR XX
    Raised from the Dead

ναι αυτό εννοεί

Παλαιό μέλος
    Πολύ παλιό μοντέλο και δεν έχει αλλάξει καθόλου τόσα χρόνια οπότε σύντομα θα βγει καινούριο και μετά άντε να το δώσεις άσε που δεν βρίσκεις και πολλά
    Raised from the Dead

afou telika eisai anamesa se busa kai gsxr600/750
    tote kalytera gia sena 8a htan na epilekseis to busa.
    Me vash auta pou les oso afora th xrhsh pou 8a kaneis pisteuw oti to busa 8a sou einai
    yperarketo.Kai oso afora ta gkazia re paidia..oloi 8eloume gkazi.Aplws alloi exoun metro kai alloi oxi.O antrhrwpos den eipe oti 8elei na parei kalh mhxanh gia na phgainei me 300.Mono kai mono h idea omws se kanei na niw8eis kalytera.Pare to busa aderfe den prokeite na metaniwseis.
    www.myspace.com/deathmetalito

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    1000 ρι σουπερσπορ προτεινω εγω μονο για να μη κανει κανεις πολλες αλλαγες και χανει λεφτα.
    Αυτα εχουν την καλυτερη οδικη συμπεριφορα αφου αυτα ειναι αντιγραφα των αγωνιστικων.
    Αλλιως για μεσο μεταφορας υπαρχει το αυτοκινητο.Καπως ετσι θα σκεφτηκε η Χοντα και καταργησε το xx χωρις να το αντικαταστησει.

RSV Tuono 1000RRRRR.... Το avatar του/της elmariacci
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Αυτα εχουν την καλυτερη οδικη συμπεριφορα αφου αυτα ειναι αντιγραφα των αγωνιστικων.
    Αν νομιζεις οτι με τις 15Κ ευρω που κοστιζουν τα 1000αρια ss παιρνεις αντιγραφο των αγωνιστικων,εισαι πολυ γελασμενος,η αυτοι που εδωσαν 62000 για το desmosedici πολυ μ@λακες...ενα απο τα 2.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Αλλιως για μεσο μεταφορας υπαρχει το αυτοκινητο.Καπως ετσι θα σκεφτηκε η Χοντα και καταργησε το xx χωρις να το αντικαταστησει.
    Αμα ξερεις ι.χ μεταχειρο με 8-9000 που 300αριζουν πες μας και μας να παμε να παρουμε...
    I'm a mean machine drinking gasoline...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elmariacci
    Αν νομιζεις οτι με τις 15Κ ευρω που κοστιζουν τα 1000αρια ss παιρνεις αντιγραφο των αγωνιστικων,εισαι πολυ γελασμενος,η αυτοι που εδωσαν 62000 για το desmosedici πολυ μ@λακες...ενα απο τα 2.
    ...
    Γεγονός ότι τα σημερινά 1000αρια ΔΕΝ είναι ισάξια των αγωνιστικών .............. τα πλησιάζουν
    ΑΛΛΑ ...........
    Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θες απάντηση για το τι είναι κάποιος που δίνει 62000 για μηχανή ;;;
    Θα πάει στις αντιπαραθέσεις μετά ...........
    Όχι τόσο για το ποσό ............ αλλά για το αν έχουν τις απαραίτητες ικανότητες για να εκτιμήσουν τις διαφορές και παραπάνω δυνατότητες μιας τέτοιας κατασκευής !!! Δηλαδή με το πόσο πραγματικά νόημα είχε μια τέτοια αγορά ή απλά έκανε την Κ@Β@@ του ............... και προσωπικά καταλαβαίνω το τι σημαίνει κάνω την Κ@Β@@ μου, καθώς δεν φτάνω ούτε το 60-70% των δυνατοτήτων της μηχανής μου .............. άλλο όμως 12500 ή 15000 και ΠΟΛΥ ΑΛΛΟ 62000 Ε .......
    Επίσης εγώ όταν την πουλήσω θα χάσω 4 περίπου χιλιάρικα ............ αυτός ;;;
    Από την άλλη το τι κάνει καθένας τα φράγκα του, δικό του θέμα .......... αλλά πόσοι λες να έχουν 62000 Ε τα οποία να μπορούν να διαθέσουν για μηχανή ;;; Και φυσικά τίθεται και θέμα Value for Money γιατί αν με ρωτάς ΌΣΟ καλή και να είναι ΤΟΣΑ λεφτά δεν τα αξίζει .........
    Άσε που με τις τιμές των ανταλλακτικών της θα φοβόμουνα να την πλαγιάσω .......... εκτός εαν τα είχα χοντρά !!!
    ΔΕΝ μιλάω για συγκεκριμένα πρόσωπα ή για συγκεκριμένα μηχανάκια, για να μην παρεξηγηθώ ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Γεγονός ότι τα σημερινά 1000αρια ΔΕΝ είναι ισάξια των αγωνιστικών .............. τα πλησιάζουν
    ΑΛΛΑ ...........
    Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θες απάντηση για το τι είναι κάποιος που δίνει 62000 για μηχανή ;;;
    Θα πάει στις αντιπαραθέσεις μετά ...........
    Όχι τόσο για το ποσό ............ αλλά για το αν έχουν τις απαραίτητες ικανότητες για να εκτιμήσουν τις διαφορές και παραπάνω δυνατότητες μιας τέτοιας κατασκευής !!! Δηλαδή με το πόσο πραγματικά νόημα είχε μια τέτοια αγορά ή απλά έκανε την Κ@Β@@ του ............... και προσωπικά καταλαβαίνω το τι σημαίνει κάνω την Κ@Β@@ μου, καθώς δεν φτάνω ούτε το 60-70% των δυνατοτήτων της μηχανής μου .............. άλλο όμως 12500 ή 15000 και ΠΟΛΥ ΑΛΛΟ 62000 Ε .......
    Από την άλλη το τι κάνει καθένας τα φράγκα του, δικό του θέμα .......... αλλά πόσοι λες να έχουν 62000 Ε τα οποία να μπορούν να διαθέσουν για μηχανή ;;; Και φυσικά τίθεται και θέμα Value for Money γιατί αν με ρωτάς ΌΣΟ καλή και να είναι ΤΟΣΑ λεφτά δεν τα αξίζει .........
    Άσε που με τις τιμές των ανταλλακτικών της θα φοβόμουνα να την πλαγιάσω .......... εκτός εαν τα είχα χοντρά !!!
    ΔΕΝ μιλάω για συγκεκριμένα πρόσωπα ή για συγκεκριμένα μηχανάκια, για να μην παρεξηγηθώ ......

την απαντηση ουσιαστικα την δινεις μονος σου αλλα καλλιτερα θα ηταν να ρωτησεις κατοχους f430 carerra tubo κτλ γιατι τα αγοραζουν....(σε μια χωρα που η λεξη σωστοι δρομοι και πιστα ειναι Κινεζικα)

Παλαιό μέλος
    Προστιθέμενη αξία σας λέει κάτι; Εξάλλου και εσείς μηχανάκια που δεν μπορείτε να τα πάτε, έχετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    την απαντηση ουσιαστικα την δινεις μονος σου αλλα καλλιτερα θα ηταν να ρωτησεις κατοχους f430 carerra tubo κτλ γιατι τα αγοραζουν....(σε μια χωρα που η λεξη σωστοι δρομοι και πιστα ειναι Κινεζικα)
    Οι απαντήσεις μπορεί να ποικίλουν ............... όπως
    -Για την Κ@@@Α μου
    -Για να βγάζω πιπίνια
    -Γιατί απλά έχω τα φράγκα
    -Για φιγούρα
    -Γιατί έτσι γουστάρω
    -Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε ;;;
    κ.λ.π., κ.λ.π.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι το ίδιο ...........
    ένα αυτοκίνητο ... το πάει κανείς πιό εύκολα στα 220 240 ή και παραπάνω ..........
    Μια μηχανή ;;; Πόσοι ;;;

Επίσης το αγοραστικό κοινό για ένα αυτοκίνητο είναι σε ηλικίες μέχρι και 65 χρονών, άλλωστε αυτοί που έχουν τόσα φράγκα συνήθως είναι άνω των -ήντα .....
    Το αγοραστικό κοινό για μια τέτοια μηχανή δεν πιστεύω ότι ξεπερνάει τα 45 χρόνια ........
    Προσέξτε άλλο το θα ήθελα να την κάνω βόλτα, άλλο το μπορώ να συμβιώσω με τις απαιτήσεις της (κυρίως σωματικές)

Επίσης αυτοί με τα πορσικά και φερραρικά κ.λ.π. αν τους ρώταγες ΜΑΛΛΟΝ Harley Davidson θα αγόραζαν και όχι Desmosedici καθώς τα Χαρλευ τα ξέρουν όλοι (μεγάλη αναγνωρισιμότητα) ενώ το Ντέσμο λίγοι και ακόμα ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ, αν πιάνεις το υπονοούμενο ...........

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

μονο αυτο να σχολιασω, αν καποιος αποφασισει να δωσει μια desmocedici μετα απο μερικα χρονιακια, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα χασει λεφτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μονο αυτο να σχολιασω, αν καποιος αποφασισει να δωσει μια desmocedici μετα απο μερικα χρονιακια, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα χασει λεφτα...

Τα ίδια λέγανε και κάποιοι με Bimota .............. αλλά ................ ΔΕΝ

Κοίτα, αν το μηχανάκι το στολίσει, τότε παίζει αυτό που λες ............... αν το κυκλοφορεί

Παιδιά δεν έχω κάτι με το μηχανάκι (εξαιρετικό είναι) ή με αυτούς που θα το αγοράσουν, δικαίωμα τους εντέλλει, ΑΛΛΑ 62000 ;;; Αυτοί που μπορούν να διαθέσουν ΤΟΣΑ φράγκα για μηχανή, συνήθως ΔΕΝ είναι αυτό που θα λέγαμε μηχανόβιοι ............... άρα εκτιμούν πραγματικά το μηχανάκι γι' αυτό που είναι ή το βλέπουν σαν status symbol και μόνο ;;;

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα καθώς ΔΕΝ γνωρίζω κάποιον να το έχει, απλά λέω την άποψη μου και άλλωστε ΠΑΝΤΑ υπάρχουν εξαιρέσεις στα πάντα ..........

Πάντως το θέμα έχει πάει ΕΝΤΕΛΩΣ αλλού ................. μάλλον να το λήγουμε ;;;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μαρσπιε Gsxr600/750
    από adrenalin στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2007, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •