Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: Pegaso ή Freewind μεταχείρα;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Ρε σεις παίδες...

funduro

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

οπως και να τα βαλεις ειναι πολυ καλυτερο το aprilia.
    Θες αναρτηση ,θες πλαισιο ,θες κινητηρα ,θες φρενα ,θες ομορφια ,θες ανεση ...οτι και να θες ειναι τουλαχιστον δυο κλικ πανω απο το suzuki με το απεριγραπτο μπροστινο που ειναι για γελια και για κλαματα ,τα υποτιθεμενα φρενα,την απαισια οψη του η τον αρχαιο κινητητρα ....
    Αν σε ενδιαφερει αυτη η καθε αυτη η μοτοσυκλετιστικη αποψη ειναι ξεκαθαρη .αν θες να κουσκουδιασουμε περι ιταλιας και γιαπωνιας ειναι αλλο...

αλλα και στο κους κους παλι ανυπαρκτοι ειναι οι σχιστοματιδες ... :rotflmao:
    το funduro φοραει περιπου τον ιδιο κινητηρα με το πηγασσο ...αλλα πασχει παρα πολυ απο μιζα.
    FORZA ITALIA......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	italian_flag.gif 
Προβολές:	298 
Μέγεθος:	85,5 KB 
ID:	128799
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    οπως και να τα βαλεις ειναι πολυ καλυτερο το aprilia.
    Θες αναρτηση ,θες πλαισιο ,θες κινητηρα ,θες φρενα ,θες ομορφια ,θες ανεση ...οτι και να θες
    θες μηχανικους, θες συνεργεια, θες καθυστερηση στα ανταλακτικα, θες εξυπηρετηση, θες δυκτιο???

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θες μηχανικους, θες συνεργεια, θες καθυστερηση στα ανταλακτικα, θες εξυπηρετηση, θες δυκτιο???

εγω παντως δεν ειχα ουτε μια βλαβη...(στον πηγασσο ε )και δεν ειμαι και ο πιο ευγενικος με τα μηχανακια .... ρωτα τον old σε τι κατασταση εβγαλε το 4ημερο στα αγραφα ...και εβγαλε ακομα μερικες χιλιαδες χιλιομετρα σε αυτην την κατασταση χωρις να ζητησει τιποτα ...
    οσο για το δικτυο ναι ...αυτο ειναι ενα προβλημα ,που νομιζω οτι ειναι και το μοναδικο μειον

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

..οσο για το δικτυο ναι ...αυτο ειναι ενα προβλημα ,που νομιζω οτι ειναι και το μοναδικο μειον
    έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο το τελευταίο καιρό, και θα βελτιωθεί και άλλο (βλ. μαμά piaggio και χρήση του δικτύου της)

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο το τελευταίο καιρό, και θα βελτιωθεί και άλλο (βλ. μαμά piaggio και χρήση του δικτύου της)
    μακαρι...γενικοτερα η aprilia εχει αδικησει τα μοντελα της λογω του κακου δικτυου της..παρολο που εχει καταπληκτικα μοντελα ...
    Τωρα μπαινουμε στον κοπο να συγκρινουμε μια μοτοσυκλετα 5βαλβιδη με υδροψυξη με brebo με ακλοντητο σκελετο ,με πολυ ομορφο σχεδιασμο με αλουμινενιο ψαλιδι με με με με ....με το suzuki που νομιζεις οτι βγηκε στην παραγωγη το 1983.
    Με αεροψυκτο κινητηρα που και αυτο καιει φλατζες κεφαλης ... :rotflmao:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

εγω παντως δεν ειχα ουτε μια βλαβη...(στον πηγασσο ε )και δεν ειμαι και ο πιο ευγενικος με τα μηχανακια .... ρωτα τον old σε τι κατασταση εβγαλε το 4ημερο στα αγραφα ...και εβγαλε ακομα μερικες χιλιαδες χιλιομετρα σε αυτην την κατασταση χωρις να ζητησει τιποτα ...
    καλα αντιλαμβανεσαι οτι αν καλεσουμε εδω τον αντωνη σε ξεφτυλισε μονο και μονο λογω ιταλιας ετσι???

κατα τα αλλα τι να ζητησει ενα τιποτα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Ρε σεις παίδες...

Κοντοζυγώνει και για μένα η ώρα να πάρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πρώτη μου μηχανή!!!

Βρήκα στον Τρικαλιώτη στην Θεσσαλονίκη μια funduro του 99 ή 98 αν θυμάμαι καλά με 3200 ευρά αλλά έχει και ένα freewind δεν θυμάμαι ποιας χρονολογίας με 2300....

Τι σκατά να προτιμήσω γαμώτο...???

Η αλήθεια είναι ότι θα ζοριστώ λίγο οικονομικά για το BMW (και μου αρέσει και περισσότερο...) αλλά η τιμή για το suzuki ειναι δελεαστική..

Το κακό είναι ότι ο εν λόγω πωλητής δίνει 3 μηνες εγγύηση ή 3000 χιλιόμετρα....ΜΟΝΟ!!! Οτι περάσει πρώτο...
    Δεν είναι λίγο ρε σεις??

Περιμένω τα φώτα σας παρακαλώ...!

Μάλλον δεν χρειάζεται απάντηση...ε???
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ωραια...πειτε τωρα στο παλικαρι να παρει ταιφοον που εχει και απ σαιντ νταουν εν αντιθεση με το σουζουκι !!!!

Μάλλον δεν χρειάζεται απάντηση...ε???
    σου απαντησα στην αρχη της σελιδας.

ωραια...πειτε τωρα στο παλικαρι να παρει ταιφοον που εχει και απ σαιντ νταουν εν αντιθεση με το σουζουκι !!!!
    δηλαδη πιστευεις οτι ειναι καλυτερο το σουτζουκι !??σοβαρα τωρα ?

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

μακαρι...γενικοτερα η aprilia εχει αδικησει τα μοντελα της λογω του κακου δικτυου της..παρολο που εχει καταπληκτικα μοντελα ...
    Τωρα μπαινουμε στον κοπο να συγκρινουμε μια μοτοσυκλετα 5βαλβιδη με υδροψυξη με brebo με ακλοντητο σκελετο ,με πολυ ομορφο σχεδιασμο με αλουμινενιο ψαλιδι με με με με ....με το suzuki που νομιζεις οτι βγηκε στην παραγωγη το 1983.
    Με αεροψυκτο κινητηρα που και αυτο καιει φλατζες κεφαλης ... :rotflmao:

το μηχανακι του 83 κυκλοφορει ακομα.

το αλογακι δεν το βλεπω και πολυ συχνα παντως....χμμμμ τι να σημαινει αυτο αραγεΣ????

δηλαδη πιστευεις οτι ειναι καλυτερο το σουτζουκι !??σοβαρα τωρα ?
    ωραια....να οριοθετησουμε τη λεξη ΄΄καλυτερο΄΄ ???

Είχα freewind παλια και είχα και aprilia πιο πρόσφατα. Αν μιλάς για τον παλιό Πήγασο είναι ούτως ή άλλως πολύ κατώτερος απο το freewind . Αλλα γενικότερα δε βλέπω το λόγο να μπλέξεις με ιταλικό εργοστάσιο για να πάρεις ενα μηχανάκι χρηστικό / πόλης. Αμα μου έλεγες για κανα tuono η mille να το καταλάβω. Αλλα τώρα να θές να πάς στη δουλειά σου και να σου κάνουνε κόλπα τα ηλεκτρικά του πήγασου δε λέει καθόλου.

Το freewind τότε , ήτανε το πιο καλο στημένο on-off by the way.

αυτα ειναι συμπερασματα εμπειρου μοτοσυκλετιστη, με εμπειριες απο διαφορα μηχανακια και πολλα χλμ στη σελα ειπες ????

ελα σοβαρα τωρα φωτη....ο ανθρωπος ενδιαφερεται για μηχανη και οχι για αποθηκευτικο χωρο καλλυντικων
    Δεν χρειάζεται να μου υπενθυμίζεις την μικρή μου εμπειρία στις μηχανές.
    Παραθέτω την μέχρι τώρα μου συναναστροφή με το μηχανάκι που διαπραγματεύται εν αρχη του thread. Ούτε έμπειρος είμαι, ούτε θέλω να κάνω τον "καμπόσο".
    Απλά, παραθέτω την """"εμπειρία""" μου με το μηχανάκι τους τελευταίους 2,5 μήνες, τα τελαυταία 7000 χλμ που έχω κάνει μαζί του. Αυτό είναι όλο....

Όσο για τα πλαϊνά σταντ και τα λοιπά, λύνονται πάρα μα πάρα πολύ εύκολα (ασχέτως δικιάς μου ραθυμίας).Και μη ξεχνάμε ότι σε Άφρικα βρέθηκε ανορθωτής απο Ducati.

Γνώμη μου είναι το λοιπόν, ότι εφ'όσον σκέφτεσαι για μεταχειρισμένο μηχανάκι, πρέπει να επομιστείς και τα ρίσκα.

Και μη με κοροϊδεύετε......

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Repare manual για Freewind suzuki
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 16:00
  2. Ανορθωτής PEGASO???
    από TIMPLALEXIS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 10:26
  3. Suzuki Freewind xanei ladia
    από rallisg στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 01:58
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Gnwmi gia to APRILIA PEGASO 650EI
    από tsoschr στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2004, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας