Ρε συ Χρήστο, έχω δη ένα κασόνι από ΒΜW σε καλή κατάσταση.
Να το φέρω ?
έτσι για να συνεισφέρω και εγώ στην κατασκευή.
Να την κάνουμε
endourostreetταξιδιάρα ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ Χρήστο, έχω δη ένα κασόνι από ΒΜW σε καλή κατάσταση.
Να το φέρω ?
έτσι για να συνεισφέρω και εγώ στην κατασκευή.
Να την κάνουμε
endourostreetταξιδιάρα ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε free rider, πραγματικά το εννοείς και θα το κάνεις (η θα προσπαθήσεις τουλάχιστον)!!! Ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ για την όρεξη και το κουράγιο σου.
Τώρα, σχετικά με τις τιμονόπλακες, δεν νομίζω να χρειστεί ιδιαίτερη πατέντα (μια εύκολη λύση είναι το κόψιμο και κόλλημα του λαιμού του XT - αν υπάρχει).
Για το ψαλίδι...![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται ότι θα σκληρήνεις τις αναρτήσεις (ελατήρια, λάδια) και όχι μόνο προφόρτιση.
Βάζε και καμιά photo με την πρόοδο των εργασιών, έτσι για να γουστάρουμε εξ αποστάσεως.![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δυστιχώς δεν υπάρχει λαιμός και άλλα καλά...τότε θα έπρεπε να υπάρχει και ο σκελετός...δυσκολο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Φιλε free rider, πραγματικά το εννοείς και θα το κάνεις (η θα προσπαθήσεις τουλάχιστον)!!! Ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ για την όρεξη και το κουράγιο σου.
Τώρα, σχετικά με τις τιμονόπλακες, δεν νομίζω να χρειστεί ιδιαίτερη πατέντα (μια εύκολη λύση είναι το κόψιμο και κόλλημα του λαιμού του XT - αν υπάρχει).
Για το ψαλίδι...![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται ότι θα σκληρήνεις τις αναρτήσεις (ελατήρια, λάδια) και όχι μόνο προφόρτιση.
Βάζε και καμιά photo με την πρόοδο των εργασιών, έτσι για να γουστάρουμε εξ αποστάσεως.![]()
![]()
αλλά δεν με νοιάζει
πατένταααα
ετσι φτιάχνονται οι μηχανές...
για να δούμε...
και η ζωή συνεχίζεται...
να είμαι ο δοκιμαστής του εγχειρήματος !![]()
Αλλά δεν θέλω αντιδράσεις τύπου![]()
Ο Δρ. Δρακατώρ!
Δεν πίνω γιατί οδηγώ!
κανονικά!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μη κανετε παρεα του Ταναση του βρωμιαρη ρεεεεε!!!! θα σας τρελανει ολους ...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!