Εγω απο οτι ξερω η τραπεζα αγοραζει μεν γραμματια αλλα σε χαμηλοτερη τιμη απο την αξια τους...Οποτε ο εμπορας χανει αφου το <<ρισκο>> το περνει η τραπεζα που πρεπει να βγαλει και αυτη το κατιτις...
Εγω απο οτι ξερω η τραπεζα αγοραζει μεν γραμματια αλλα σε χαμηλοτερη τιμη απο την αξια τους...Οποτε ο εμπορας χανει αφου το <<ρισκο>> το περνει η τραπεζα που πρεπει να βγαλει και αυτη το κατιτις...
εγώ πάντος σαν έμπορος (όχι μηχανών!!) θα το θεωρήσω απίθανο την σήμερων ημέρα να δεχθεί κάποιος γραμματία.....εδώ πλέον επιταγές παίρνουμε δύσκολα αν δεν είμαστε σίγουροι για την προέλευση τους..... στα γραμμάτια 80% θα φας φόλα και άμα πας να κυνηγήσεις 99% θα πάρεις τα @@ σου..... τι λέτε τώρα....
Άσε που για να μην θέλεις να πάρεις ένα μικρό δάνειο σίγουρα κάποιο λάκο έχει η φάβα.....![]()
Γ@μώ το φελέκι μου πρέπει να ανέβω στο πατάρι να βρω τα βιβλία από το πανεπιστήμιοΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω απο οτι ξερω η τραπεζα αγοραζει μεν γραμματια αλλα σε χαμηλοτερη τιμη απο την αξια τους...Οποτε ο εμπορας χανει αφου το <<ρισκο>> το περνει η τραπεζα που πρεπει να βγαλει και αυτη το κατιτις......
Εγω παντως ετσι τα θυμαμαι τα πραγματα....
Εχεις κανονισει πχ 10,000Ε σε γραμματια και πας στην τραπεζα...Πανω απο 9,000 δυσκολα θα τα αγορασει....Αν τα αγορασει :smilea:
Οπότε στον έμπορο θα υπογράψεις γραμμάτια για 11.000Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω παντως ετσι τα θυμαμαι τα πραγματα....
Εχεις κανονισει πχ 10,000Ε σε γραμματια και πας στην τραπεζα...Πανω απο 9,000 δυσκολα θα τα αγορασει....Αν τα αγορασει :smilea:...
Παραπανω τοκους δηλαδη
Αν τα παρει το ξαναλεω..Δεν ξερω αν αναλαμβανουν τετοιες ευθυνες οι τραπεζες πλεον και με τι διακανονισμο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Οπότε στον έμπορο θα υπογράψεις γραμμάτια για 11.000...
![]()
![]()
Άρα τα προεξοφλούν, επομένως το επιτόκιο που θα ζητήσει ο έμπορος για την πώληση με γραμμάτια λογικά είναι μεγαλύτερο από το επιτόκιο χορήγησης δανείου από πιστωτικό ίδρυμα...
Καλοκαίριασε και θέλουμε να πάμε για banιο μικρέ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
![]()
Καλοκαίριασε και θέλουμε να πάμε για banιο μικρέ;τσου, τσου, τσου...
![]()
Μπράβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τσου, τσου, τσου...
![]()
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Π.Μ. ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!
Μα..... δεν έστειλα πμ....Ρόμπα έγινα.......
![]()
Εγώ πάντως με γραμμάτια αγόρασα τη μηχανάρα μου...![]()
Απο εκεί που την αγόρασες... λογικόΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εγώ πάντως με γραμμάτια αγόρασα τη μηχανάρα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο εκεί που την αγόρασες... λογικό![]()
![]()
![]()
Τώρα ο Θωμάς γιατί μου την είπε?![]()