Απο τοτε που το πηρες κουδουνιζε μαλλον και νομιζεις πως ειναι ο φυσικος του ηχος. Ε! Τοχεις συνηθισει κιολας και δεν σου κανει και καμμια εντυπωση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Απο τοτε που το πηρες κουδουνιζε μαλλον και νομιζεις πως ειναι ο φυσικος του ηχος. Ε! Τοχεις συνηθισει κιολας και δεν σου κανει και καμμια εντυπωση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Έχω ακούσει και μερικά Ducatiα που κάνουν σαν την Μητρόπολη πάντως![]()
Καλα τα ντουκατι ειναι ανεκδιηγητα. Αν σταθεις διπλα τους στο φαναρι, νομιζεις οτι θα πεταχτει κανα μεταλο απο τον κινητηρα και θα σουρθει πουθενα να σε σκοτωσει.![]()
![]()
![]()
Σαν να παίζει αριστερόχειρας δεξιόχειρο μαντολίνο κρατώντας μπουζόκλειδο:rotflmao:
Εντάξει για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις εγώ όλα τα μηχανάκια τα συμπαθώ, άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο.
Αλλά ότι και το καθένα έχει το χούι του το έχει δεν το συζητώ (εκτός από το δικό μου)
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ειμαστε γεννημενοι ολοι για πολιτικη καριεραΣε λιγο θα αρχισουμε και την ξυλινη γλωσσα. Προς το παρον ειμαστε για το διπλωματικο σωμα. Να μας δωσουν και πινακιδες ΔΣ να εχουμε προσβαση και στα αφορολογητα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ειμαστε γεννημενοι ολοι για πολιτικη καριεραΣε λιγο θα αρχισουμε και την ξυλινη γλωσσα. Προς το παρον ειμαστε για το διπλωματικο σωμα. Να μας δωσουν και πινακιδες ΔΣ να εχουμε προσβαση και στα αφορολογητα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ναι συμφωνω αλλα το μηχανακι σου ειναι χρεπι καβουρδιστηρι και ταυτοχρονα μπηντες...
Αλλα επειδη ειναι και φαρδυ σαν το πλοιο της αγαπης,οταν ταξιδευει και δεν ειναι χαλασμενο, ειναι μια πολυ καλη μηγοσκοτωστρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ειμαστε γεννημενοι ολοι για πολιτικη καριεραΣε λιγο θα αρχισουμε και την ξυλινη γλωσσα. Προς το παρον ειμαστε για το διπλωματικο σωμα. Να μας δωσουν και πινακιδες ΔΣ και ενα HONDA να εχουμε προσβαση και στα αφορολογητα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Εισαι σε καλο δρομο!
Θα δεις και εσυ καποια μερα το φως και θα το δωσεις οσο οσο το ματρακα που καβαλας
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σαν να παίζει αριστερόχειρας δεξιόχειρο μαντολίνο κρατώντας μπουζόκλειδο:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
Την πρωτομαγια που πηγα Πηλιο, τιγκα στο μυγακι η ζελατινα και οι χουφτες. Παντως χαβαλεδες φιλοι μου, οποιος δεν εχει ταξιδεψει με vstrom, δεν ξερει τι θα πει γρηγορο και ανετο ταξιδι, με τοσα λιγα λεφτα. Ολα τα αλλα που λετε τα ακουω βερεσε, αλλα τα λετε ωραια, γι αυτο και συνεχιστε.:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Την πρωτομαγια που πηγα Πηλιο, τιγκα στο μυγακι η ζελατινα και οι χουφτες. Παντως χαβαλεδες φιλοι μου, οποιος δεν εχει ταξιδεψει με vstrom, δεν ξερει τι θα πει γρηγορο και ανετο ταξιδι, με τοσα λιγα λεφτα. Ολα τα αλλα που λετε τα ακουω βερεσε, αλλα τα λετε ωραια, γι αυτο και συνεχιστε.:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Πήλιο ε? Εμείς το έχουμε δίπλα μας και δεν πάμε!![]()
![]()
Eλεγα να σου στειλω μηνυμα ναρθεις, αλλα σε ειχα χασει τελευταια. Θα ρχοσουνα; Λαυκο πηγα. Μετα την Αργαλαστη.
Ε ενα καφεδάκι θα πίναμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Eλεγα να σου στειλω μηνυμα ναρθεις, αλλα σε ειχα χασει τελευταια. Θα ρχοσουνα; Λαυκο πηγα. Μετα την Αργαλαστη.
Ενα P.M. ήθελε!![]()
Νταλακια μου. Το μετανοιωσα. Μολις μπηκα στον Βολο, κορναριζα σε ολα τα fmx που εβλεπα και ελεγα στην γυναικα, λες να ειαι ο Σακης αυτος;Την αλλη φορα θα σ ενημερωσω.
![]()