Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 183

Θέμα: Σχόλια & ευχές περί "ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας..."

Κριμα....... anyway... σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα.......
    Πρωτα απο ολα αφου εισαι εσυ καλα, τα αλλα ηρεμησε και θα γινουν, αλλα οπως και ναχει εσυ μετρας πανω απο ολα............

στο θεμα τωρα, ψαχτο γιατι και πως, η ειναι κατασκευαστικη αστοχια, η φταιει μηχανικος, δεν υπαρχει αλλη περιπτωση, ειχα ακουσει πριν μερικους μηνες παλι για αλλο ενα SV που ειχε σπασει το μοτερ, εχω ξανακουσει και για αλλο απο τις παλιοτερες εκδοσεις αλλα αυτο ηταν και λιγο τσιγλισμενο οποτε δεν μετραει μαλλον, αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε και οι μηχανικοι ειναι............

ηρεμησε ρε... στα @@ σου..........................

βγες για καμια μπυρα..............

Πρώτα απ' όλα είσαι κολόφαρδος που ζεις.
    Δεύτερο πιστεύω οτι το πρόβλημα αφειλεται στην επισκευη του κομπλερ και να πας στον σφακιανακη και να τους
    ΓΑΜΗΣΕΙΣ.

Β. το τελέυταίο που μου έκανε ήταν να μου αλλάξει το κόμπλερ τις μίζας που για να βγεί , ανοίγει καπάκι και λύνει σασμάν....
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Ανήσυχο Μέλος...
    πηρε επαναστατικη τροπη το θεμα..

μαζι σου ρε SVman
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Tropeas,θα συμφωνήσω λίγο με τον n1k3man
    Γνώμη μου μην βάλεις δικηγόρο από την αρχή.Δες ποια θα είναι η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας και ανάλογα πράξε.Να σου πω την αλήθεια,σημασία για σένα αλλά και για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους,ανάμεσα τους κι εγώ,θα έχει η αντίδραση της αντιπροσωπείας χωρίς τη μεσολάβηση δικηγόρου.Τουλάχιστον στην αρχή μην κινηθείς με δικηγόρο.
    Να δούμε αξίζει να παίρνει κανείς αντιπροσωπείας και να σπαταλά τόσα χρήματα στα εξουσιοδοτημένα ή πάνε όσα φράγκα τζάμπα.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις!

καλη τυχη ρε!

μετα θα ερθεις απο Δελεαρ να μας πεις τι εγινε

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Τι να πεις ρε συ!

Και μόνο που προσπαθώ να σκεφτώ το σκηνικό με εσένα στη μέση της Αττικής (και τον κάθε γελοίο που χαζεύει)

Αφού είχες αίσιο τέλος (εσύ και μόνο εσύ είσαι το 1ο ενδιαφέρον) τότε, απλά πήγαινε και κράξ' τους. Είναι γελοίοι και ανεύθυνοι.

Να'σαι πάντα καλά ρε.

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

katarxas na pw oti pragmatika eisai para poli tixeros (mesa stin atixia su) kai eftixos pu isoun se efthia kai oxi se strofi...

na rwtisw omws kati asxeto?

ta ladia apo ton kinitira pu pigane?
    minane panw sto odostroma?

perimenoume oloi ta apotelesmata apo tin adiproswpia..

kai gia na katalavw kati allo...

λες πως αποτομα εκανε μεταλικο θοριβο (με τι ταχυτητα ησουνα και με πωσες στροφες?)
    και μετα ειχε μπλοκαρει εντελοσ ο κινητιρας?
    ειναι ακομα "κωλημενοσ"?
    ο σιμπλεκτησ δεν δουλευε?

αν ειναι ετσι κατι πρπειε να εχει πιαστει αναμεσα σε καποια γραναζια...

αλλα με προβληματιζει πολυ αυτο για την μιζα... κανονικα εχει ενα γραναζι απο τεφλον αρα για να σπασσιε ετσι πρπει να ντεχτικε αποτομα μεγαλυ δυναμη... μηπωσ κομπλαρε αποτομα η μιζα?

θα το μαθουμε αυριο...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ενημερωσα το αμαξακι της Αττικής που ήρθε με τα φώτα , ότι σε εκείνο το σημείο χυθηκαν γύρω στα 2 λιτρα λάδι , για να καθαριστεί, μισό λιτρο στην Express Service & άλλο μισό λίτρο στην δικιά μου οδική, και ότι στάζει ακόμα...

Πήγαινα με 160 με 6η και 7.000 στροφές περίπου αν θυμάμαι καλά (πάει μέχρι 10.500 και μετά κόκκινα και κόφτης στα 11.500)

Είναι ακόμα κολλημένο , τωρα όμως τσουλάει λιγο και κολάει, θελει λίγο μπρος πισω , ακούγεται μεταλικός θόρυβος και ξανατσουλάει λίγο...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αυτό είναι που λένε είχες Άγιο.
    Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ούτε το έχω ακούσει από άλλον.
    Κατά τα φαινόμενα στο "εξουσιοδοτημένο" πρέπει να αναζητήσεις την αιτία για αυτό που έγινε. Εάν όντως είναι έτσι πρόκειται για εγκληματικό σφάλμα.

τυχερος εισαι φιλε!
    κινηγησε τους, πηγαν να σε σκοτωσουν.Το θεμα δεν ειναι μονο η μηχανη αλλα και η ζωη σου. Η μηχανη ειναι απο μονη της αρκετα επικινδυνη αμα ειναι να σκανε ετσι τα μοτερ ΓΑΜΙΣΕ τα.
    Καλη δικαιωση πραγματικα
    Απολαυστε στη ζωη, καθε γ@μημενη της στιγμη!!!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    File mou Tropea kalhspera..

katarxhn ... to prwi prin pas sthn Suzuki ... pas se eklhsia kai anaveis keraki ...
    O 8eos htan ontos mazi sou palikari mou, kai efxwme na einai to teleftaio kai na ksemperdepseis grhgora kai akourasta.
    Apo thn alh, 8a symfwnhsw me ta paidia pou egrapsan pio prin.
    Mhn pas me toso epi8etikes dia8eseis sthn Antipros.
    Eksistwrhse tous SWSTA kai kerea ta gegonota mias kai oi ypef8ynoi (pistevw oti) einai akomh Av8rwpoi!!
    Apo ekei kai pera zhtise tous oti 8eleis me HREMIA panw apo ola (oso mpwreis vevea, h zwh sou paixthke korona grammata) ala na 8hmase oti einai gia DIKO sou kerdos.. (antikatastash moter/moto k.o.k.).
    File kai pali kala kseberdemata kai anamenoume nea sou.

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Θα πω κι εγώ πως πάνω απ' όλα σημασία έχει πως την έβγαλες χωρίς την παραμικρή αμυχή...
    Όλα τα υπόλοιπα, αν και πολύ σημαντικά, έρχονται σε δεύτερη μοίρα...

Κάτι άλλο που με θλίβει, είναι πως κανένας οδηγός κυτίου δε ρίσκαρε να σταματήσει πίσω σου με αναμένα όσα φώτα έχει και δεν έχει για προστατεύσει εσένα και τους υπόλοιπους οδηγούς...
    Προσωπικά, αν ήμουν εκεί, αυτό θα έκανα...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    πω πω ρε φιλε τυχερος ησουν... καλα λενε τα παιδια αναψε κερακι σε ολους τους αγιους.
    απο οτι φαινεται δεν ηταν καλη μερα η κυριακη, η nimbus εμεινε απο μπουζι,εσενα σου εσκασε ο κινητηρας εγω επεσα σε λακουβα με αποτελεσμα να στραβωσει ζαντα,να παραμορφωθει ο σκελετος του ελαστικου (για αλλαγμα ηταν οποτε..) και παραλιγο να πεσουμε με την κοπελα απο την μηχανη!
    ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ! ρε μπας και ανεβηκε ο μητσοτακης σε καμια μοτο χθες?

κουραγια tropeas αφου δεν επαθες τιποτα υπο τις συνθηκες αυτες...εχεις και εγγυηση ακομα
    ΤΥΧΕΡΟΣ!

Σα κουρεμενη μπιελα μου κανει ...τεσπα ειναι λιγο περιεργο εκεινο το σημειο...

Τωρα η αντιπροσωπεια μαλλον θα παει για ολικη επισκευη...εκει εσυ πρεπει να επιμεινεις ...ευγενικα οτι αυτο δεν παιζει και οτι θεωρεις τον κινητηρα αναξιοπιστο κλπ κλπ μηπως και καταφερεις αλλαγη μοτερ

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  2. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 22:33
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια