εχασες ερωτηση που εκανα εχθες στην "νηφαλια"!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ουτως ή άλλως πρέπει να βρεις μηχανάκι εσύ![]()
- "εσυ με τι μηχανακι θα ερθεις; "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχασες ερωτηση που εκανα εχθες στην "νηφαλια"!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ουτως ή άλλως πρέπει να βρεις μηχανάκι εσύ![]()
- "εσυ με τι μηχανακι θα ερθεις; "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να ετοιμαζομαστε...
Ο (κουτσος)διοργανωτης παρουσιαζει καμμια βελτιωση στο ποδαρ'?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Για πείτε γιατί ο ψηλός ετοιμάζεται πάλι....
Τι του έλεγες ρε Γιαννάκη..?
Τη φυσιολογική...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Για να ετοιμαζομαστε...
Ο (κουτσος)διοργανωτης παρουσιαζει καμμια βελτιωση στο ποδαρ'?![]()
Αλλα δε θεωρώ και ότι καλύτερο 1 μηνα μετα να τρέχει με μηχανή σε κατσάβραχα, καταπονώντας το, με όρθια οδήγηση για καποιες ώρες καθε μέρα. Ετσι μένουν τα κουσούρια...
Εγώ του τα 'πα, μεγάλο παιδί είναι ας κανει τα κουμάντα του
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν πιεζουμε καταστασεις,απλα ρωταμε![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Τι νέα απ το μέτωπο?![]()
![]()
Είμαι εδώ και μέρες σε μία πισίνα, διαβάζω βιβλία και παίζω playstation . . χάλια σου λέω . . αφού σκέφτομαι να διαμαρτυρηθώ στον γιατρό μου που μου σύστησε κολυμβητική φυσιοθεραπείαΑρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
Τι νέα απ το μέτωπο?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Είμαι εδώ και μέρες σε μία πισίνα, διαβάζω βιβλία και παίζω playstation . . χάλια σου λέω . . αφού σκέφτομαι να διαμαρτυρηθώ στον γιατρό μου που μου σύστησε κολυμβητική φυσιοθεραπεία![]()
![]()
![]()
... εεεετσι εεετσι να περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται!!!
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Μπας και ειναι κανενας, να φυγουμε για τα πανηγυρια, σημερα,αυριο, τωρα?![]()
Αφου ο διοργανωτης...κουτσαθηκε,εναποθετουμε τις ελπιδες μας για Δεκαπενταυγουστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
Μπας και ειναι κανενας, να φυγουμε για τα πανηγυρια, σημερα,αυριο, τωρα?![]()
Μαλλον με βλεπω να απολαμβανω την δροσια στα Επινιανα,αλλα αμα ειναι ριχτε καμμια εποικοδομητικη προτασις![]()
Μην ακουσω τιποτα π@παριες για Μυκονους και τα σχετικα![]()