γιατί θα έρθω με το καράβι...και θέλω κάποιον να πιάσει το ινβιλάι για να δέσω......χχχεεχε
γιατί θα έρθω με το καράβι...και θέλω κάποιον να πιάσει το ινβιλάι για να δέσω......χχχεεχε
On the Road Again
Θα με πείτε κι εμένα να μάθω που είναι το μαγαζί?
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Πάρε με στο 697.320.6891 μεταξύ 20:00-20:30 να σου πωΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Θα με πείτε κι εμένα να μάθω που είναι το μαγαζί?![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
ωχ οχι σημερα !!!
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
εχουμε θρυλο σημερα
βρε καλα μου τυπακια μια αλλη μερα !
Τελικά την έκαναν κοπάνα όλοι λόγο του καιρού φαντάζομαι...![]()
Δεν πειράζει, τουλάχιστον ήρθε ο Don Stratos και ήπιαμε ένα καφεδάκι και γνωριστήκαμε.
Την άλλη φορά ελπίζω να πάμε καλύτερα.
Α! Και κάτι τελευταίο... Εσείς λέγατε ότι δεν θα έρθετε γιατί έχει αγώνα... Που τον είδατε? Τσόντα είχε μόνο...![]()
![]()
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
τους γάβρους άλλο....είναι δυστυχισμένοι...ούτε το κινητό δεν ανοίγουν σήμερα....
Καλά ρε σκληρό πορνό πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα που ακούστηκε τέτοιο πράμα...
ΌΧι τίποτε άλλο θα φάει και καμιά καμπάνα από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ο ΓΑΒΡΟΣ.....
On the Road Again
που σε έγραφα ολόοοοκληρο κατεβατό για το πώς να πας????
ΟΥΣΤ!!!! Για την επόμενη όμως ξέρεις...
Sorry αδερφέ που δεν εμφανιστήκαμε αλλά η ΤΜανιακ καθότι αρρωστούλα έπρεπε να μείνει στο σπίτι...και μάντεψε ποιος την τάιζε σουπούλα...!!!
Ρε σείς, δεν τρέχει τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από DIT
Sorry αδερφέ που δεν εμφανιστήκαμε![]()
Ούτε να το συζητάτε! Απλά ήταν μια ευκαιρία να τα πούμε και μας τα χάλασε ο καιρός. Σιγά. Δε χανόμαστε![]()
Σιγά τον καιρό. Λίγη βροχούλα. Η κολοδουλειά πάλι με έχωσε. Next time αλλά να είναι και η Ειρήνη μαζί μας που όλο κανονίζουμε όταν είναι Λαμία.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA