Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    παντως επειδη και εγω σε μαγαζι δουλευω ειναι πολυ σπαστικο να μπενει καποιος να σε ρωταει επι 15-20 λεπτα και να μην αγοραζει τπτ στο τελος

οποιος εχει δουλεψει σαν πωλητης καταλαβαινει οποιος δεν εχει δουλεψει απλα δε ξερει πως ειναι...
    ξερω πολυ καλα πως ειναι και για τον λογο αυτο ντρεπομαι πολλες φορες αλλα δεν εχει να κανει, θες ρε φιλε να μαθεις πληροφοριες για ενα προιον και να δεις αν σου κανει τι δλδ δεν θα ψαξεις δεν θα ρωτησεις , δεν θα δωκιμασεις ?
    και απο την αλλη ημουν διατεθιμενος να πληρωσω κατι παραπανω και να τα παρω απο αυτον αλλα όχι και ετσι!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

παντως επειδη και εγω σε μαγαζι δουλευω ειναι πολυ σπαστικο να μπενει καποιος να σε ρωταει επι 15-20 λεπτα και να μην αγοραζει τπτ στο τελος

οποιος εχει δουλεψει σαν πωλητης καταλαβαινει οποιος δεν εχει δουλεψει απλα δε ξερει πως ειναι...
    Μπορεί να είναι σπαστικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουμε κατεβασμένα μούτρα και θα είμαστε έτοιμοι να τον αρπάξουμε απο τον λαιμό επειδή μας καθυστέρησε λίγο για 20 λεπτά??
    Εσένα δλδ πως θα σου φαινόταν να πήγαινες σε μαγαζί να δώσεις τα καλά σου τα ευρουλάκια και να είχες αντιμετώπιση επιεικώς απαράδεκτη?Θα ψώνιζες μετά?
    Θα του έλεγες και ευχαριστώ?

Επειδή έχω δουλέψει σε 2 μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και επειδή και εγω ο ίδιος καμιά φορά φρίκερνα , το ξανασκέφτηκα και το βλέπω τώρα σαν πελάτης σε άλλα μαγαζιά!
    Ο πελάτης δεν είναι χαζός ώστε να μη δει τα ξινισμένα μούτρα του υπαλλήλου!

Στην θέση σου φίλε McTalas θα ζητούσα τον υπεύθυνο , εκτός και εαν ήταν ο ίδιος οπότε δεν ξαναπερνούσα ούτε απο έξω!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Τι άλλο να πεί ρε παιδιά....
    Ωπ!Λάθος κατάλαβα,συγγνώμη,άκυρο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Στην θέση σου φίλε McTalas θα ζητούσα τον υπεύθυνο , εκτός και εαν ήταν ο ίδιος οπότε δεν ξαναπερνούσα ούτε απο έξω!!
    δεν εχει να κανει με τον πωλητη απο οτι εχω ακουσει και απο αλλου ετσι ειναι και οι υπευθυνοι εκιε περα!

κοιτα , ξερω πως ειναι ο κεντρικος εισαγωγεας, ενταξει βρεξει χιωνισει θα πουλησει τα προιοντα του σε χονδρικη αλλα δεν πηγα στο κεντρικο μαγαζι που ειναι γεματο απο κουτες και εχουν τρεχουν να στειλουν παντου παραγκελιες, εγω πηγα στο μαγαζι που εχει ανοιξει ,και καλα , για λιανικη πωληση και ο υπαλληλος του (που μπορει και να ειναι το ιδιο το αφεντικο) εκεινη την ωρα σκουπιζε και το μαγαζι ηταν άδειο!!

Ασε να μην πιασω που το ανοιγει κατα τις 10:30 με 11:00 αλλα αυτο το ξεπερναμε!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ....
    Γι'αυτό υπάρχει και η Ηλιούπολη
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ναι ρε παιδια συμφωνω μαζι σας και εγω σαν πελατης το ιδιο κανω

αλλα εγω πρωτα πριν παω σε ενα μαγαζι θα ρωτησω κανα φιλο θα ψαξω λιγο τη δουλεια και θα παω στο μαγαζι μετα μπορει να τον πριξω αλλα θα αγορασω..

αλλα ειναι μερικοι που μπενουν συνεχεια ρωτανε ρωτανε και ποτε δεν αγοραζουν ε δε θα κατσω να τρωω τα νευρα μου με αυτους

αυτος που θα αγορασει τον καταλαβαινεις... και αυτος που θα στα πριξει παλι τον καταλαβαινεις
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Γι'αυτό υπάρχει και η Ηλιούπολη
    και μενω και δίπλα!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Καθε δουλεια εχει το πρηξιμο της..Ομως αν καποιος θελει να λεγεται επαγγελματιας να την
    κανει σωστα αλλιως..........ΚΛΕΙΣΙΜΟ.......

Αυτος ειναι ο βασικος λογος μαζι βεβαια με τις τιμες για τον οποιο τα μαγαζια εγιναν απλα

............ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ..........

Α και McTalas οταν αγορασεις το προιον σταματα εξω απο το μαγαζι να σε δει ο μαγγας
    μμμμμμμμππππππππππππππππααααααααααααααααααςςςςςςςς ςςςςςςςςςς
    και αλλαξει η νοοτροπια του γραψ@ρχιδισμου...........

ναι ρε παιδια συμφωνω μαζι σας και εγω σαν πελατης το ιδιο κανω

αλλα εγω πρωτα πριν παω σε ενα μαγαζι θα ρωτησω κανα φιλο θα ψαξω λιγο τη δουλεια και θα παω στο μαγαζι μετα μπορει να τον πριξω αλλα θα αγορασω..

αλλα ειναι μερικοι που μπενουν συνεχεια ρωτανε ρωτανε και ποτε δεν αγοραζουν ε δε θα κατσω να τρωω τα νευρα μου με αυτους

αυτος που θα αγορασει τον καταλαβαινεις... και αυτος που θα στα πριξει παλι τον καταλαβαινεις
    καταλαβα τι λες αλλα εσυ το πας στο αλλο ακρο, δεν ειπαμε για πριξιμο του στηλ "και ποσο κανει αυτο?" ή "και κατεβαστε μου εκεινα τα παπουστια απο εκεεει παανω" και αλλα τετοια, μια δυο ερωτησεις του εκανα, ζητημα να τον αποσχολισα και 5'...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Α και McTalas οταν αγορασεις το προιον σταματα εξω απο το μαγαζι να σε δει ο μαγγας
    μμμμμμμμππππππππππππππππααααααααααααααααααςςςςςςςς ςςςςςςςςςς
    και αλλαξει η νοοτροπια του γραψ@ρχιδισμου...........
    σιγα μην κατσω να ασχοληθω κιαλλο ...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Καθε δουλεια εχει το πρηξιμο της..Ομως αν καποιος θελει να λεγεται επαγγελματιας να την
    κανει σωστα αλλιως..........ΚΛΕΙΣΙΜΟ.......

Αυτος ειναι ο βασικος λογος μαζι βεβαια με τις τιμες για τον οποιο τα μαγαζια εγιναν απλα

............ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ..........
    αμα ειχες εσυ ομως μαγαζι με αξεσουαρ μηχανων δε θα ελεγες τα ιδια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    καταλαβα τι λες αλλα εσυ το πας στο αλλο ακρο, δεν ειπαμε για πριξιμο του στηλ "και ποσο κανει αυτο?" ή "και κατεβαστε μου εκεινα τα παπουστια απο εκεεει παανω" και αλλα τετοια, μια δυο ερωτησεις του εκανα, ζητημα να τον αποσχολισα και 5'...

ναι ρε c .. σου ειπα ηταν λαλακας αυτος...

απλα σε γενικες γραμμες μιλαω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παιδιά μη είσαστε απόλυτοι...

Οι περισσότεροι των πελατών , δεν γνωρίζουν. Θέλουν την βοήθεια των έμπειρων ( ;;;; ) πωλητών ακόμα και για το τι γίνεται όταν θα πλύνουν το κράνος και πως πραγματικά θα μπορεί να νιώσει σίγουρος για αυτό που αγοράζει και μετά την αγορά του.

Οπότε μπορεί κάποιος πελάτης που θα μπεί στο μαγαζί σας, να έχει περάσει απο καμιά δεκαριά πριν για να κάνει μια κατάθεση της τάξης των 300-10000 ευρώ για κράνος/μηχανή. "καμμένος" όπως είναι απο άλλα μαγαζιά είναι κουμπωμένος και περιμένει να δεί και εσάς πως θα αντιδράσετε.

Κανόνας των πωλήσεων... πουλάς με χαμόγελο, διώχνεις με χαμόγελο. Αντιμετωπίσεις του στυλ, τώρα θα μας τα πρήξει είναι καθαρά αντι-επαγγελματικές. Έχω δουλέψει σε κατάστημα αξεσουάρ μηχανών, ανταλλακτικά Ι.Χ. , ρούχα κτλ... ο κανόνας δεν αλλάζει.

Εκείνος που θέλει να δώσει απο 300- ++++ χρήματα , περιμένει και απαιτεί συμπεριφορές ακόμα και αν αυτός σε κάποια σημεία μπορεί να γίνει προκλητικός. Η επιτυχία είναι να του "τα πάρεις" με τέτοιο τρόπο που στο τέλος να πεί και ευχαριστώ , αν και στην αρχή απλά ήθελε να ρωτήσει.

Δύσκολο σίγουρα, αλλά αυτό είναι που δίνει και καλή σχέση με τον πελάτη (δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στον ελεύθερο χρόνο του) και μπορεί και καλό πάτημα στο μέλλον .

Απο την άλλη , δίνει και προσωπική ικανοποίηση σε σένα.

Δύσκολο μάθημα όπως είπα... αλλά απαραίτητο όταν είσαι πωλητής.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

αμα ειχες εσυ ομως μαγαζι με αξεσουαρ μηχανων δε θα ελεγες τα ιδια...

Δηλαδη φιλε μονο αυτα τα μαγαζια εχουν ζορι στη δουλεια???

Φιλε ζορι υπαρχει σε ολες τις δουλειες,καθε μια διαφορετικο αλλα παντα ΖΟΡΙ ειναι

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είμαι πολύ κιτσαρίας
    από Road67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 12:36
  2. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50
  3. Ειμαι πολυ προβληματισμενος...
    από Runner Ducati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί