Γειά σας και από εμένα, πριν λίγο καιρό ήμουν ένας απόλυτα ευτυχισμένος κάτοχος ΧΤ660 R ...... σε κάποια φάση κάτι άρχισε να με χαλάει στο μηχανάκι...μαλλον το βαρέθηκα και ψάχνω για κάτιτις να μου κάνει κλικ, όταν είδα το breva 750 η καρδιά μου σκίρτησε!!! πανέμορφο μηχανάκι , βέβαια έχω επιφυλάξεις για θέματα αξιοπιστίας - χρηστικότητας αλλά διαβάζοντας όλα τα σχετικά με breva ποστς κάτι ξεκαθαρίζει....στον τομέα οδική συμπεριφορά τι λέει? ψάχνω για test ride βέβαια... στο ταξίδι με πόσα πάει άνετα? ο αέρας σε παίρνει από επάνω? κατανάλωση? εν τέλει τι διαφορές θα δω με το ΧΤακι μου? Δεν έχω μεγάλη πείρα από μηχανές, αλλά ένα από αυτά που με χαλάσανε στο ΧΤ είναι το ανέβα κατέβα συνέχεια στις ταχύτητες.....μου αρέσει και το GSF650 S ABS βέβαια αλλά είναι άλλη φιλοσοφία. Γιατί δεν το βγάζανε με ABS και το Breva 750? μόνο το 1100 ? κρίμα. Πιστευετε ότι χάνει από την έλλειψη ABS? Πάντως είναι ωραίο που δεν κυκλοφορεί πολύ από μια άποψη.......οποιαδήποτε γνώμη , ιδέα , ψυχολογική ανάλυση σε έναν μπερδεμένο άνω των πρώτων άντα άνθρωπα είναι ευπρόσδεκτη.....![]()