Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: guzzi

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Γειά σας και από εμένα, πριν λίγο καιρό ήμουν ένας απόλυτα ευτυχισμένος κάτοχος ΧΤ660 R ...... σε κάποια φάση κάτι άρχισε να με χαλάει στο μηχανάκι...μαλλον το βαρέθηκα και ψάχνω για κάτιτις να μου κάνει κλικ, όταν είδα το breva 750 η καρδιά μου σκίρτησε!!! πανέμορφο μηχανάκι , βέβαια έχω επιφυλάξεις για θέματα αξιοπιστίας - χρηστικότητας αλλά διαβάζοντας όλα τα σχετικά με breva ποστς κάτι ξεκαθαρίζει....στον τομέα οδική συμπεριφορά τι λέει? ψάχνω για test ride βέβαια... στο ταξίδι με πόσα πάει άνετα? ο αέρας σε παίρνει από επάνω? κατανάλωση? εν τέλει τι διαφορές θα δω με το ΧΤακι μου? Δεν έχω μεγάλη πείρα από μηχανές, αλλά ένα από αυτά που με χαλάσανε στο ΧΤ είναι το ανέβα κατέβα συνέχεια στις ταχύτητες.....μου αρέσει και το GSF650 S ABS βέβαια αλλά είναι άλλη φιλοσοφία. Γιατί δεν το βγάζανε με ABS και το Breva 750? μόνο το 1100 ? κρίμα. Πιστευετε ότι χάνει από την έλλειψη ABS? Πάντως είναι ωραίο που δεν κυκλοφορεί πολύ από μια άποψη.......οποιαδήποτε γνώμη , ιδέα , ψυχολογική ανάλυση σε έναν μπερδεμένο άνω των πρώτων άντα άνθρωπα είναι ευπρόσδεκτη.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    ABS έχει και το 850.

Η οδηγική συμπεριφορά είναι πολύ καλή.
    Πέρσι άνοιξη-καλοκαίρι, έκανα κάμποσες φορές το Αθήνα-Λαμία για δουλειά, και το ταξίδι ήταν ευχάριστο & άνετο χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Προσωπικά δεν τρέχω ποτε πάνω από το όριο των 130, οπότε δε μπορώ να σου πω κρίσεις - πάντως μια φορά που βιαζόμουν πήγα με 160+ σταθερά και δεν είδα κάτι περίεργο.
    Το μόνο πρόβλημα είναι με το φέριγκ το μαμίσιο που δεν κόβει κάτι ιδιαίτερα όταν φυσάει αρκετά.
    Με το μεγαλύτερο φέριγκ λογικά θα είναι καλύτερα.

Για test ride θα βρεις σε αρκετά Πιάτζιο - ανάλογα με το που είσαι βέβαια.

GUZZI

ΦΙΛΕ FAZZE για πες μας πως παει με την καινουργια εξατμιση χωρις καταλυτη? αξιζει?
    ειδες μεγαλη διαφορα? η καταναλωση?

GUZZI

ΦΙΛΕ FAZEE για πες μας πως παει με την καινουργια εξατμιση χωρις καταλυτη? αξιζει?
    ειδες μεγαλη διαφορα? η καταναλωση?

Νέο μέλος
    λοιπόν στο breva έβαλα ελευθέρας εξάτμιση agostini κατευθείαν από mandello και έβγαλα τον καταλύτη, βάζοντας και μεταλλικό φίλτρο αέρος sprint (ήρθε κατευθείαν με την εξάτμιση). Στην κατανάλωση δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά (εφόσον ρυθμίστηκε και το μίγμα μετά το service), αλλά το μηχανάκι βγάζει υπέροχο ήχο πλέον και αρπάζει πολύ καλύτερα στις μεσαίες. πολύ καλύτερα το εννοώ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για Moto Guzzi Le Mans ή Aprilia Futura
    από astra998 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2018, 07:29
  2. moto guzzi v11;
    από manos187 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ