Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Αγχολυτικο...

τωρα ,εαν προσθεσω εγω την θεωρια που λεει οτι υλη ουσιαστικα δεν υπαρχει,αλλα ενεργεια ,που αναλογα την πυκνοτητα της την αντιλαμβανομαστε και ως υλη,θα μπλεξουμε πολυ λετε?

η για την εννοια του χρονου ως ενα αεναω τωρα που και αυτο το αντιλαμβανομαστε ως κατι μεταβαλλομενο χαριν διατηρησης της ψυχικης μας ισορροπιας...

μαλλον καλυτερα να περιοριστω στην μηχανολογια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τωρα ,εαν προσθεσω εγω την θεωρια που λεει οτι υλη ουσιαστικα δεν υπαρχει,αλλα ενεργεια ,που αναλογα την πυκνοτητα της την αντιλαμβανομαστε και ως υλη,θα μπλεξουμε πολυ λετε?

η για την εννοια του χρονου ως ενα αεναω τωρα που και αυτο το αντιλαμβανομαστε ως κατι μεταβαλλομενο χαριν διατηρησης της ψυχικης μας ισορροπιας...

μαλλον καλυτερα να περιοριστω στην μηχανολογια...

Αυτα που λες ειναι απολυτως σωστα!Μηπως παρακολουθεις μια εκπομπη στην ΕΤ-3 καθε Κυριακη??
    Στο ερωτημα που εθεσα στο προηγουμενο ποστ μου,δεν την γνωριζω την απαντηση ακομα στο ψαξιμο ειμαι.Απλα αυτο που εχω να πω ειναι πως εμεις οι φυσικοι κανουμε ενα μεγα λαθος.Διαχωριζουμε τις εννοιες των διαστασεων,δηλαδη οτι αλλο ειναο το μηκος,αλλο το πλατος αλλο ο χρονος.Αντιθετα οι μαθηματικοι μαθαινουν οτι τετοιος διαχωρισμος δεν υφισταται.Για αυτο και εχουμε χωρους Ν διαστασεων.Γιατι λοιπον να μετραμε τον χρονο σε διαφορετικες μοναδες??Πολυ απλα γιατι δεν αντιλαμβανομαστε τον χρονο αυτον καθεαυτον αλλα μεσω ενος αποτελεσματος του,της φθορας που προκαλει!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Αυτα που λες ειναι απολυτως σωστα!Μηπως παρακολουθεις μια εκπομπη στην ΕΤ-3 καθε Κυριακη??
    Στο ερωτημα που εθεσα στο προηγουμενο ποστ μου,δεν την γνωριζω την απαντηση ακομα στο ψαξιμο ειμαι.Απλα αυτο που εχω να πω ειναι πως εμεις οι φυσικοι κανουμε ενα μεγα λαθος.Διαχωριζουμε τις εννοιες των διαστασεων,δηλαδη οτι αλλο ειναο το μηκος,αλλο το πλατος αλλο ο χρονος.Αντιθετα οι μαθηματικοι μαθαινουν οτι τετοιος διαχωρισμος δεν υφισταται.Για αυτο και εχουμε χωρους Ν διαστασεων.Γιατι λοιπον να μετραμε τον χρονο σε διαφορετικες μοναδες??Πολυ απλα γιατι δεν αντιλαμβανομαστε τον χρονο αυτον καθεαυτον αλλα μεσω ενος αποτελεσματος του,της φθορας που προκαλει!
    οχι ,δεν βλεπω την εκπομπη...απλως εχω ασχοληθει παρα πολυ με φυσικη μια και ανεκαθεν μου προκαλουσε φοβερο ενδιαφερον...

υπαρχουν οπως θα ξερεις θεωριες,με τις οποιες εαν ασχοληθεις σοβαρα και τις μελετησεις ειναι πολυ πιθανον να χαζεψεις...οπως του ενιαιου πεδιου του einstein η της σχετικοτητας του καραθεοδωρη...(μην μου πεις οτι ειναι του einstein διοτι θα τσακωθουμε...

)

εδω ακομη και απλες συλλογιστικες μπορουν να σε προβληματισουν οπως για παραδειγμα αυτη που λεει οτι o αριθμος των στοιχειων των υποσυνολων ενος συνολου(with me?),ειναι μεγαλυτερος απο τον αριθμο των στοιχειων του αρχικου συνολου(γεγονος)...οποτε εαν θεωρησουμε το συμπαν ως συνολο εχων υποσυνολα,τοτε ο αριθμος των στοιχειων των υποσυνολων του θα ειναι μεγαλυτερος απο τον αριθμο των στοιχειων του αρχικου συνολου...

το αρχικο συνολο ομως ειναι το συμπαν...οποτε...?
    με πιανς?

λεω καλυτερα να το αφησουμε διοτι θα εμπλακουμε σε μια συζητηση χωρις ουσιαστικο τελος...
    το ζητημα ειναι τεραστιο με απειρες συνιστωσες...

υ.γ. διαβασε για την γραμμη του gador εαν θες να πηξεις ασχημα...

εαν παραπηξεις, καποια στιγμη σε καφε,θυμισε μου να σου δειξω την εφαρμογη πρακτικα με ενα κομματι χαρτι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    τοσο μικροι ειμαστε τελικα...

Οχι τοσο μικροι, οσο τα μυαλα ορισμενων που πιστευουν οτι δεν υπαρχει ζωη εκτος της Γης
    Πρεπει να ειναι τελειως ηλιθιος και αγραμματος καποιος για να πιστευει κατι τετοιο

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

μπορει o αριθμος των στοιχειων των υποσυνολων ενος συνολου ειναι μεγαλυτερος απο τον αριθμο των στοιχειων του αρχικου συνολου
    αυτο δεν μου φαινετε πολυ σωστο
    βεβαια εξαρταται γιατι συνολα μιλας, αλλα για μαθηματικα συνολα (πχ R πραγματικους) μου φαινετε λαθος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

οχι ,δεν βλεπω την εκπομπη...απλως εχω ασχοληθει παρα πολυ με φυσικη μια και ανεκαθεν μου προκαλουσε φοβερο ενδιαφερον...

υπαρχουν οπως θα ξερεις θεωριες,με τις οποιες εαν ασχοληθεις σοβαρα και τις μελετησεις ειναι πολυ πιθανον να χαζεψεις...οπως του ενιαιου πεδιου του einstein η της σχετικοτητας του καραθεοδωρη...(μην μου πεις οτι ειναι του einstein διοτι θα τσακωθουμε...

)

εδω ακομη και απλες συλλογιστικες μπορουν να σε προβληματισουν οπως για παραδειγμα αυτη που λεει οτι o αριθμος των στοιχειων των υποσυνολων ενος συνολου(with me?),ειναι μεγαλυτερος απο τον αριθμο των στοιχειων του αρχικου συνολου(γεγονος)...οποτε εαν θεωρησουμε το συμπαν ως συνολο εχων υποσυνολα,τοτε ο αριθμος των στοιχειων των υποσυνολων του θα ειναι μεγαλυτερος απο τον αριθμο των στοιχειων του αρχικου συνολου...

το αρχικο συνολο ομως ειναι το συμπαν...οποτε...?
    με πιανς?

λεω καλυτερα να το αφησουμε διοτι θα εμπλακουμε σε μια συζητηση χωρις ουσιαστικο τελος...
    το ζητημα ειναι τεραστιο με απειρες συνιστωσες...

υ.γ. διαβασε για την γραμμη του gador εαν θες να πηξεις ασχημα...

εαν παραπηξεις, καποια στιγμη σε καφε,θυμισε μου να σου δειξω την εφαρμογη πρακτικα με ενα κομματι χαρτι...

Την γραμμη του Gador δεν την γνωριζω αλλα επειδη μου αρεσουν τα πηξηματα θα ψαξω να βρω πραγματα για μελετη!
    Βεβαια τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει και ασχολουμαι λιγο με την Γεωμετρια Riemann γιατι ειναι κατι αναγκαιο αν θες να εμβαθυνεις λιγο πιο πολυ στην Κοσμολογια.Εχω φαει τρομερο χωσιμο,οποτε μολισ ξεκολλησω λιγο (η αν δω αν δεν παει αλλο

) θα ασχοληθω με αυτο που μου προτεινεις.
    Οσον αφορα την θεωρια του ενιαιου πεδιου,κατα τον Νανοπουλο,ειμαστε πολυ κοντα στην ολοκληρωση της!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

σαφεστατα και ειναι λαθος ακατονομαστε...γι αυτο και ειπα συλλογιστικη και οχι θεωρια η αξιωμα...

γιωργο...κατα berlitz moore και καποιων αλλων κυριων εχει ολοκληρωθει απο την 28η οκτωβριου του 1943...βλεπε uss eldridge η αλλιως αντιτορπιλικο λεων το οποιο μολις συνειδητοποιησαν οι αμερικανοι οτι μας το εχουν δωσει,ηρθαν κακην κακως και το εκαναν πακετο...οποτε ολο και καποια δοση αληθειας υπαρχει στον "μυθο"...

καληνυχτες...

σαφεστατα και ειναι λαθος ακατονομαστε...γι αυτο και ειπα συλλογιστικη και οχι θεωρια η αξιωμα...
    ναι, τωρα ειδα το συλλογιστικη,

σκεφτηκα να σε <<κραξω>> αλλα λεω ασε μην γινουμε πολυ ρομπα:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Ένα αρκετά καλό site απ' όπου κανείς μπορεί να αντλήσει σχετικό υλικό:
    http://physics4u.gr/
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Την γραμμη του Gador

οταν λετε gador δεν εννοητε τον Cantor που θεμελιωσε την θεωρια συνολων, ετσι δεν ειναι?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF