+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν δεν εισαι στο 2% των ελληνων οδηγων μοτοσυκλετας που μπορουν να καταλαβουν τις διαφορες στο γκαζι ή στο στησιμο των 2 μηχανακιων,
ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!
![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν δεν εισαι στο 2% των ελληνων οδηγων μοτοσυκλετας που μπορουν να καταλαβουν τις διαφορες στο γκαζι ή στο στησιμο των 2 μηχανακιων,
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Διαφωνεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πόσο απλά δλδ;![]()
![]()
Eγώ πάλι αναιρώ ότι κράξιμο έριξα στο CBR απ'όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο νετ, δεν χρειάστηκαν πάνω από δύο δευτερόλεπτα για να το ερωτευτώ αβίαστα αβασάνιστα αυθαίρετα κι ανώμαλα με το που το είδα μαύρο κι άραχνο στη βιτρίνα, ρωτήστε και τον road spirit να σας πει
Καλά και το Κ8 γούναρος είναι δεν το συζητώ αλλά εγώ θα έπαιρνα το Honda που είναι και πιο γρήγορο απ'όλα![]()
![]()
στη μπίστα το είδα σε αγώνα (μεγαρα), παει μαμιώνταςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Eγώ πάλι αναιρώ ότι κράξιμο έριξα στο CBR απ'όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο νετ, δεν χρειάστηκαν πάνω από δύο δευτερόλεπτα για να το ερωτευτώ αβίαστα αβασάνιστα αυθαίρετα κι ανώμαλα με το που το είδα μαύρο κι άραχνο στη βιτρίνα, ρωτήστε και τον road spirit να σας πει
Καλά και το Κ8 γούναρος είναι δεν το συζητώ αλλά εγώ θα έπαιρνα το Honda που είναι και πιο γρήγορο απ'όλα![]()
![]()
στις σερρες το είδα σε τρακντει, σε κουβεντούλα με τον ιδιοκτήτη και πρωην κατοχο 600RR είπε οτι το 600 ηταν ... τούβλο !! μπροστά στην ευελιξία του 1000...
χτες μου ήρθε και το τεύχος ιουνίου του sportrider απο αμερικα... εχει το συγκριτικο της χρονιάς για τα 1000αρια....
θέτε αποτελέσματα ?? :wacko:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΝαιΑρχικά δημιουργήθηκε από S16
Διαφωνεις ?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
gia peΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στη μπίστα το είδα σε αγώνα (μεγαρα), παει μαμιώντας
στις σερρες το είδα σε τρακντει, σε κουβεντούλα με τον ιδιοκτήτη και πρωην κατοχο 600RR είπε οτι το 600 ηταν ... τούβλο !! μπροστά στην ευελιξία του 1000...
χτες μου ήρθε και το τεύχος ιουνίου του sportrider απο αμερικα... εχει το συγκριτικο της χρονιάς για τα 1000αρια....
θέτε αποτελέσματα ?? :wacko:![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
που ακριβως ειναι το R1 μπροστα απο το gsxr, και πόσο απλά δλδ?
προσωπικα, θα διαλεγα παντως cbr ή R1, έχω βαρεθει να βλεπω gsxr
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
οτι και να'ναι ρε Γιαννακο ειναι ασχημο το π0υστικο!!![]()
δεν μπορουσαν δλδ να του βαλουν ενα ωραιο κουστουμακι απο πανω αφου δεν εχει να κανει με το στησιμο, την γεωμετρια και το μοτερ της μηχανης.(μην ακουσω τιποτα για αεροδυναμικη γιατι...:a04: )
των παγκοσμιων γιατι τις βγαζουν ομορφες τις μηχανες???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτό ειναι υποκειμενικό ρε μαν.... εγω το βρίσκω πολυ όμορφο... και ο μακηςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οτι και να'ναι ρε Γιαννακο ειναι ασχημο το π0υστικο!!![]()
μολις το ειδε live επαθε πλακα...
λοιπον, δεν το εχω μπροστα μου τώρα... και χτες στο σπιτι μια ματια στα γρήγορα του εριξα γιατι δεν ειχα χρόνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
gia pe![]()
εντελώς συνοπτικα :
στο δρόμο:
1. ninja 08
2. CBR 08
3. gixxer
4. r1
στη πίστα (βαθμολογία βάσει διαφόρων κριτηρίων πλην γυρολογίου):
1. ninja 08
2. gixxer
3. cbr 08
4. r1
(η διαφορα gixxer-cbr ηταν αμελητέα παντως, αν θυμαμαι καλα 90,2 το ένα, 90,4 το άλλο)....
στη πίστα (γυρολόγιο):
1. cbr
2. ninja
3. gixxer
4. r1
γενικώς, εκθείασαν το νέο νίντζα με μοναδικό μειον την ακραία σπορ θεση και εργονομία, κατι που το εκανε εντελως αβολο για δρόμο, ταξιδάκι κλπ κλπ
επίσης, για το νεο cbr είπαν οτι το μοτερ σκοτώνει στις μεσαίες, είναι οτι πιο δυνατό έχουν δοκιμάσει, αλλά μετα στις ψηλές ξεφουσκώνει αρκετα. Έχει αίσθηση πουπουλο, κατι που φάνηκε απο το γυρολόγιο. Το σοβαρό του μειον φαίνεται να είναι το μπροστινό που δεν δουλεύει σωστά και δεν δίνει καλή αίσθηση. Ουσιαστικά, ήταν το κριτήριο που το έριξε στη βαθμολογία... αμα είχε καλύτερο μπροστινό μάλλον η κατάταξη θα ήταν αλλιώς
το gixxer δεν ειχε κατι μειον, απλα τα 2 νεα μοντέλα ανέβασαν πολύ τον πύχη. Επίσης, το ρ1 απλά έμεινε πίσω σε εξέλιξη (... έλεος ρε πούστη μου, που εχουμε φτάσει με το ρυθμό εξέλιξης σήμερα...)
Kai afou eisai sto 99% twn ellhnwn pou ta "exoun" ola, pare gsxr...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ektos kai an eisai sto 10% poy katalabainoun oti den yparxei meros sthn Ellada na ta pas ta mhxanakia, opote pare z.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ το δέχομαι ότι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτή την στιγμή ΑΛΛΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
1) Μετά από 5-6 μήνες (άντε και 1 χρόνο) κάποιο άλλο θα πάρει αυτή την θέση όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια λόγω ανταγωνισμού. Οπότε θα έχεις ξεμείνει με μια μηχανή που και δεν θα είναι η καλύτερη και θα είναι ΑΣΧΗΜΗ. Εκτός εαν σου αρέσει οπότε δεν μπορώ να πω τίποτε.
2) Πόσοι από εσάς είναι τόσο καλοί οδηγοί που να μπορούν να εκμεταλευτούν στο έπακρο τις μηχανές αυτές ώστε πραγματικά να έχει σημασία το ότι είναι κατα 5% καλύτερη από μια άλλη ή ότι έχει 5-6 ίππους παραπάνω? Με το χέρι στην καρδιά απαντήστε. Και 30 ίππους λιγότερους να είχε πάλι στον ίδιο χρόνο θα γυρνούσαμε στην πίστα. Για να μην πω ότι μπορεί και γρηγορότερα...
Άρα εγώ πηγαίνω στο θέμα εμφάνισης. Ποιο σου αρέσει περισσότερο εσένα?
Απ'ότι είδα και πιο πάνω το Kawasaki είναι στην κορυφή τελικά και όχι το CBR και μου αρέσει και πολύ περισσότερο από το CBR ειδικά εαν βγάλεις την μαλακία την εξάτμηση που φοράει μαμά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το γεγονος οτι το r1 07-08 ειναι σχεδιασμενο απο το μηδεν ενο το gsxr ειναι βελτιομενο στα σημεια δε σας λεει κατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
που ακριβως ειναι το R1 μπροστα απο το gsxr, και πόσο απλά δλδ?
Τα 6 πιστονα?
Το ηλεκτρονικο γκαζι?
Τα σχολια των περιοδικων (και μιλαω γενικα και οχι πιάνοντας καποιο συγκεκριμενο) ειναι υπερ του R1.
Απο εκει και περα ο καθενας κρινει με βαση τα γουστα του και το τι θελει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στο δρόμο:
1. ninja 08
γενικώς, εκθείασαν το νέο νίντζα με μοναδικό μειον την ακραία σπορ θεση και εργονομία, κατι που το εκανε εντελως αβολο για δρόμο, ταξιδάκι κλπ κλπ
Καλα και πως το εβγαλαν καλυτερο στο δρομο τοτε?
Η το δρομο τον εννοουν σαν ανοιχτη στην κυκλοφορια πιστα?![]()
εεε.... ολα για τον φ0υτσο ειναι.(εμφανισιακα, αντε εκτος το ρ1, αρα..) ..παρε 1098.
(spam)![]()