Εμενα που μου αρεσει, θα με αξιωσεις να το δω ολοκληρο; Βαλε μια μεγαλη φωτο να γουσταρο, ρε φιλαρακο tdm900.![]()
![]()
Εμενα που μου αρεσει, θα με αξιωσεις να το δω ολοκληρο; Βαλε μια μεγαλη φωτο να γουσταρο, ρε φιλαρακο tdm900.![]()
![]()
Ναι φιλαράκι...μόνο δώσε μου λίγο χρόνο να μου την στείλουν τα παιδιά που το έφτιαξα γιατί δεν την πήρα στο stickακι μου την ολόκληρη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
![]()
Λεω κ εγω, τοσες αντιπαθειες εχω εδω μεσα.Με την υσηχια σου αδερφε.
![]()
![]()
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από tdm900
Συγνώμη ρε παιδιά...!!!Τι real carbon ιστορίες μου λέτε.VStrom είναι το μηχανάκι δεν είναι κάνα supersport ή κάνα ιδιαίτερο μηχανάκι κάυλας να το καλωπίσεις με αληθινό κάρμπον.
Δεν λέτε που μπορούμε να κάνουμε την σούπερ φτήνια των πλαστικών της μηχανής να δείχνει κάπως ποιοτικά..θέλετε και real carbon.Ποιος θα πληρώσει real carbon για το Στρομα ρε παιδιά.Ποιος οίκος έχει ασχοληθεί με το Στρομα για real carbon?
Βέβαια τώτρα που το λέτε μπορεί να πηγαίνει και καλύτερα με real carbon!!Θα ελαφρύνει!!!
Και μην ξεχνιέσται...το Στρομα είναι ένα τίμιο φτηνό μηχανάκι για να κάνεις την δουλειά σου αξιοπρεπέστατα και οικονομικά.-
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα παίδες!!Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.
Πάντα φιλικά και αντικειμενικά (πιστεύω)!!![]()
απλα με καλυψες
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ καλα καρμπον?
συμφωνω με kalant!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ
Τελικά πόσο κόστισε?
Θα γυρίσω νικητής.....
90€
Μαλλον ειναι με την ιδια τεχνικη που "φτιαχνουν" στα μοντελα υπο κλιμακα τα ανθρακονηματα. Βαφη των διαφορων αποχρωσεων σε στρωσεις, με τη βοηθεια πλεγματων σαν σιτα για να αποδιδουν αυτα τα χαρακτηριστικα "τετραγωνακια" των ανθρακονηματων.
πες μας ομως που τα εβαψες??????
dwste re paidia plhrofories poy ta bapsate etsi na pame ki emeis na doume mhpws kanoume tipota!!!
OLA EINAI DROMOS
Σε Aftermarket παιζουν τίποτα τέτοια; Γιατί μου άρεσε η ιδέα και δε το κόβω να μου βάψει κανένας τα πλαστικά έτσι.
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8