Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: χανω το φρενο μετα απο παρατεταμενη πιεση...

mipws anepaisthita exeis kratimeno synexeia estw kai ligo to freno kai brazoun ta ygra ???
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    κρυο δεν το κανει σε καμια περιπτωση,μονο επειτα απο πιεση και επιβραδυνσεις απανωτες απο πολλα κμ.
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    mipws anepaisthita exeis kratimeno synexeia estw kai ligo to freno kai brazoun ta ygra ???
    φυσικα και δεν το κραταω πατημενο....να ηταν το πισω θα ελεγα οτι μπορςι να γινει αυτο....αλλα στο μπροστα με τιποτα!!!

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Παιζει να εχουν αναψει οι δισκοπλακες οποτε οτι και να κανεις δε θα βρεις γιατρεια...δε βλεπω να τη γλιτωνεις την 400αρου...

...ex 88 SS 600 GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Παιζει να εχουν αναψει οι δισκοπλακες οποτε οτι και να κανεις δε θα βρεις γιατρεια...δε βλεπω να τη γλιτωνεις την 400αρου...
    ...explain please.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

δεν ειναι λιγα τα χιλιομετρα (γυρω στα 23000 απ οτι καταλαβα) για να θελει δισκοπλακες? θα μου πεισ εξαρταται κ απο τη χρηση
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Δεν εχει να κανει με τη χιλιομετρα αλλα με τη χρηση
    Οι δισκοι μπορει να αναψουν σε καποια φαση της ζωης τους, αν ζεσταθουν πολυ και αποτομα χωρις να τους δοθει χρονος να κρυωσουν. Πχ απανωτα φρεναρισματα απο τα 200 και ξανα και ξανα, χωρις ενδιαμεσα να προλαβουν να κρυωσουν. Ισως να εχετε παρατηρησει σε μερικες μοτο ενα μπλεδιζον χρωμα που εχουν οι δισκοι, (συνηθως στους πισω συμβαινει ευκολοτερα) ακομα και οταν ειναι κρυοι. Αυτο ειναι σημαδι "αναμματος"

Στη περιπτωση αυτη το υλικο του δισκου τροποποιειται θερμικα και αλλαζει τις ιδιοτητες του και, απο κει και περα δεν επανερχεται ποτε στο φυσιολογικο

Ελπιζω να σας καλυψα

...ex 88 SS 600 GR

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    μια βόλτα από το φρενομάγαζο να πάρει μια γνώμη από ειδικό...και γω έλεγα να αλλάξω δισκόπλακες στο χορνετ (45000κμ) και με εκραξε...μόλις άκουσα και την τιμή ένα μυστήριο πράμα....άλλαξα γνώμη!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Οι δικές μου δισκόπλακες έχουν ένα ελαφρό μπλεδάκι αλλά τα φρένα μου παραμένουν άριστα.

Re: χανω το φρενο μετα απο παρατεταμενη πιεση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    ρε παιδια εχω ενα πορβληαμ εδω και πολυ καιρο.
    εχω ενα yamaha r1 tou 03 το πηρα με 2400 κμ ,οταν λοιπον φρεναρω δυνατα απο τα 150-170 4-5 φορες συνεχομενα,αυξανεται η διαδρομη του φρενου κατα το ιμηση!
    δηλαδη εκει που η μανετα πιανει στα 2 εκατοστα για να αρχισει να φρεναρει,μετα απο πιεση θελει 4-5 εκατοστα για να αρισει παλι να φρεναρει...
    εχω αλλαξει τακακια,υγραφρενων,εχω βαλει σωληνακια υψηλης πιεσεως αλλα το προβλημα εξακολυθει να υπαρχει.εχει παθει κανεις κατιπαρομοιο?

Ήδη σου δόθηκε η απάντηση μην ψάχνεις αλλού .... κοίτα πρώτα στα βασικά ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εντοσθια τρομπας...

+1137 ..... από εδώ ξεκινάνε τα βάσανα σου .... εγώ θα άλλαζα και τσιμουχάκια στις δαγκάνες ....άσε τις δισκόπλακες ήσυχες ... αν στο πρώτο φρενάρισμα έχεις σωστή αίσθηση τι δουλειά έχουν να φταίνε οι δίσκοι ;;;

νομίζω αυτό το μοντέλο φοράει Brembo (τες πα ) δεκαεξάρα ακτινική ;;;

Re: Re: χανω το φρενο μετα απο παρατεταμενη πιεση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ήδη σου δόθηκε η απάντηση μην ψάχνεις αλλού .... κοίτα πρώτα στα βασικά ....

+1137 ..... από εδώ ξεκινάνε τα βάσανα σου .... εγώ θα άλλαζα και τσιμουχάκια στις δαγκάνες ....άσε τις δισκόπλακες ήσυχες ... αν στο πρώτο φρενάρισμα έχεις σωστή αίσθηση τι δουλειά έχουν να φταίνε οι δίσκοι ;;;

νομίζω αυτό το μοντέλο φοράει Brembo (τες πα ) δεκαεξάρα ακτινική ;;;

Καμια σχεση αυτο που λες, το πρωτο φρεναρισμα δεν παιζει ρολο, μετα οταν ανεβουν οι θερμοκρασιες θα φανει το αναμμα...τεσπα, δεν επιμενω....οτι νομιζετε

...ex 88 SS 600 GR

Re: Re: Re: χανω το φρενο μετα απο παρατεταμενη πιεση...

Καμια σχεση αυτο που λες, το πρωτο φρεναρισμα δεν παιζει ρολο, μετα οταν ανεβουν οι θερμοκρασιες θα φανει το αναμμα...τεσπα, δεν επιμενω....οτι νομιζετε
    Δημήτρη , αν μιλούσαμε για αγωνιστική και παρατεταμένη χρήση θα έπαιζε τον πρώτο ρόλο ο δίσκος ....

Ας κοιτάξει όμως πρώτα τρόμπα και τσιμουχάκια στις δαγκάνες γιατί αν πάει κατευθείαν σε δίσκους θέλει πολλά χρήματα ....

ούτε εγώ επιμένω πάντως ... απλά ξεκινάς με την οικονομικότερη λύση στο πρόβλημα πιστεύω... την γνώμη μας λέμε εδώ μέσα .. θεοί δεν είμαστε ...

Σωστο!

...ex 88 SS 600 GR

δισκοι εν παιζει να ειναι...δυσκολο το βλεπω...αν κρινω και απο το ρ6 που ειχα στα 90000 κμ δεν ειχχα αλλαξει ποτε δισκους με την ιδια χρηση που κανω κια σε αυτο τωρα...
    το ποιο πιθανο ειναι να ειναι κατι με τα τσιμουχακια ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    αν οδηγεις με το χερι πανω στη μανετα παιζει και να αναβουν.
    μερικες φορες ασκουμε λιγη πιεση στη μανετα και δεν το καταλαβενουμε με τα γαντια.
    αν ηταν προβλημα με αναμα τον δισκων και θερμικη καταστροφη τους απο επιφανειακη βαφη λόγω αποτομης αλλαγης θερμοκρασιας 1ον θα στραβωναν κατα 99% και 2ον στην επόμενη βολτα με κρυα φρενα δεν θα ειχε το ιδιο φρενο αφου θα ειχε αλλάξει ο συντελεστης τριβης του δισκου.
    αν τα τακακια σου ειναι στο τελος τους τα φρενα αναβουν πιο γρηγορα γιατι μεταφερουν πιο μεγαλα ποσα θερμοτητας στα εμβολα και μετα στα υγρα.
    για αρχη θα σου ελεγα να κανεις αλλαγη στα υγρα και μια καλη εξαερωση δεν στοιχιζει τιποτα και ειναι το πιο συχνω προβλημα και αν οπως λες εχεις κανει πολες φορες να δεις τα τσιμουχακια της τρομπας αν και χλομο εγω στο rgv με τρομπες 20ετιας και δεν εχουν προβλημα
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία για το κράνος μετά από πέσιμο
    από Sheva στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2013, 19:40
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2007, 12:46
  3. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2005, 16:47
  4. Τα Ζώδια και τι λένε μετά από το sex!!!!!!!
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 22:01
  5. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 11:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ