Εγώ που το είχα ξεχάσει και δε θα έφτανα ούτε μέχρι τις Σέρρες;;!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cali
οοοχ ειναι κ αυτο.τουμπα,χαριλαου κεντρο πολυ δυσκολα βρισκεις καυσιμο.το γεμησα χθες κ σημερα δν παιζει τπτ![]()
![]()
Εγώ που το είχα ξεχάσει και δε θα έφτανα ούτε μέχρι τις Σέρρες;;!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cali
οοοχ ειναι κ αυτο.τουμπα,χαριλαου κεντρο πολυ δυσκολα βρισκεις καυσιμο.το γεμησα χθες κ σημερα δν παιζει τπτ![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Σε φερνω μπενζινα και γυριζω ουτρεχτη μεσημερι ....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Σε φερνω μπενζινα και γυριζω ουτρεχτη μεσημερι ....
![]()
![]()
![]()
με τον πονο μου παιζεις![]()
![]()
![]()
στο δρομο δν θα βρουμε κανενα?αν κ προς τα εκει πολυ δυσκολα οχι να βρεις βενζινη..βενζιναδικο δν βρισκειςτι θα γινει?
εγω δεν εχω ουτε μεχρι την καμαρα να ερθω εστω ενα καφε να πιναμε εκει κοντα !!!![]()
εσεις παντε και βλεπετε τι θα κανετε !! απο εμενα ακυρο προς το παρον εκτος αν βρω 1 λιτρο βενζινουλα![]()
ισως κ απο μενα ακυρο,γιατι πολυ δυσκολα τα πραματα.αν κ μεσα στη σερρες πιστευω πως σιγουρα θα εχει.τα σαββατοκυριακα η πολη ειναι νεκρα.οι αλλοι τι θα κανουν? κριμα ρε γμτ γιατι εχει κ πολυ γαματο καιρο
κοιτα εγω θα προσπαθησω να βρω εστω και κανα λιτρο για να ερθω καμαρα να παμε για κανα καφεδακι !!!
δν θα βρεις λες με τπτ να το γεμησεις?λεω να την ξαπλαρω σπιτι τελικα,για καφε τετοια ωρα βαριεμαι πολυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cali
δν θα βρεις λες με τπτ να το γεμησεις?λεω να την ξαπλαρω σπιτι τελικα,για καφε τετοια ωρα βαριεμαι πολυ.
de to nomizo katholou![]()
ο λαμουν ακομα θα σπρωχνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτός τελικά πήγε Σέρρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ο λαμουν ακομα θα σπρωχνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Αυτός τελικά πήγε Σέρρες?![]()
![]()