Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Να πάρω Africa?

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Πάντα μου άρεσαν τα ΡΕΤΡΟ "ρολόγια" της

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	im003549.jpg 
Προβολές:	460 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	157184
    I had a dream ...

Ότι και να λέμε εμείς με τα νεότερα μηχανήματα ...

Ήταν και θα είναι αξεπέραστη ΓΚΟΜΕΝΑ !!!!!

Ομολογουμένως ...

Όνομα:	index2.jpg 
Προβολές:	457 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	157186
    I had a dream ...

Exclamation

Με το φιλαράκι τον Γιώργο στην Καστοριά.

Δεν βρίσκεις εύκολα τόσο αρχοντικά μηχανήματα σήμερα δυστυχώς. Μια νέα άφρικα πραγματικά λείπει από τα σημερινά μοτοσυκλετιστικά Roster ...

Αναμνήσεις ...

Όνομα:	im0022757.jpg 
Προβολές:	457 
Μέγεθος:	52,5 KB 
ID:	157188
    I had a dream ...

Tα <<προβλήματα>> που δεν είναι προβλήματα αλλά φθορές, είναι:
    Τρόμπες βενζίνης (βάζεις από mazda, 60ε)
    Aνορθωτής (και εκεί βάζεις, από κατάστημα στον Πειραιά, άλλον με κόστος περίπου 80ε)
    Ρουλεμάν τιμονιού (το βλέπεις με κούνημα του τιμουνιού μπρος πίσω (μην σε μπερδεψουν τα λάστιχα που έχει το τιμόνι, στο λαιμό εννοούμε)
    Ατέλειες στον σκελετό (στο βάψιμο εννοώ) κοντά στα ποδια, πάνω από τα μασπιέ.
    Το όργανο, πάνω από το κοντέρ, αν δεν δείχνει καλά, το ρυθμίζεις, δεν το αλλάζεις, αν δεν ``παίζει`` αλλαγή.
    Το μπροστινό γίνεται σουμιές έπειτα από κάποια κλμ wp
    Η εξάτμιση η μαμίσια (που είναι κ πολύ όμορφη) σαπίζει σε ακινησίες.
    Ρουλεμάν τροχού, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες άλλωστε.
    Kαι όπως είπε ο φίλος παραπάνω, μέχρι 3,500ε να δώσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
    Tα <<προβλήματα>> που δεν είναι προβλήματα αλλά φθορές, είναι:
    Τρόμπες βενζίνης (βάζεις από mazda, 60ε)
    Aνορθωτής (και εκεί βάζεις, από κατάστημα στον Πειραιά, άλλον με κόστος περίπου 80ε)
    Ρουλεμάν τιμονιού (το βλέπεις με κούνημα του τιμουνιού μπρος πίσω (μην σε μπερδεψουν τα λάστιχα που έχει το τιμόνι, στο λαιμό εννοούμε)
    Ατέλειες στον σκελετό (στο βάψιμο εννοώ) κοντά στα ποδια, πάνω από τα μασπιέ.
    Το όργανο, πάνω από το κοντέρ, αν δεν δείχνει καλά, το ρυθμίζεις, δεν το αλλάζεις, αν δεν ``παίζει`` αλλαγή.
    Το μπροστινό γίνεται σουμιές έπειτα από κάποια κλμ wp
    Η εξάτμιση η μαμίσια (που είναι κ πολύ όμορφη) σαπίζει σε ακινησίες.
    Ρουλεμάν τροχού, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες άλλωστε.
    Kαι όπως είπε ο φίλος παραπάνω, μέχρι 3,500ε να δώσεις
    Ξέχασα κάτι σκουρίτσες που βγάζει.

+ 1000000000000 πάντως

Κώστα πρέπει να το είχες κι εσύ το Afriκάκι έτσι ?
    I had a dream ...

Ένα συν και από εμένα για την αγορά της.
    Ένα καλό τεχνικό έλεγχο σε μοντέλο μετά το 2001 και χτύπα το. Ειδικά εσένα που δεν έχεις "εμπειρία" από ψεκασμούς ΑBS και λοιπά καλούδια (έτσι ώστε να πεις ότι έχεις μάθει σε αυτά και θα το θεωρήσεις τεχνολογικό πισωγύρισμα ) θα σε καλύψει πλήρως.
    Τα χρόνια της φαίνονται αλλά δεν παύει να είναι μια ωραία μηχανή με αποδεδειγμένη αξιοπιστία που πάει παντού. (βλέπε Lariseos )

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Ξέχασα κάτι σκουρίτσες που βγάζει.

+ 1000000000000 πάντως

Κώστα πρέπει να το είχες κι εσύ το Afriκάκι έτσι ?
    Φίλε μου όχι, δεν την είχα.
    Ήθελα να την πάρω, μου ζητούσαν 4.500-5.000ε (πιστεύω ότι οι μισοί από όσους έχουν άφρικα δεν έχουν καμία σχέση με μοτο, απλά την πήραν επειδή έγραφε αφρικα και οι κουβέντες για την τιμή ήταν, έχει ιστορια, το καλυτερο μοντελο κλπ πουδεν φτιάχνουν την τιμή αυτά ). Έτσιβρήκα το 1100 και το πήρα πένα.
    Έχω κάνει και ``διατριβή`` γιατί κατά ένα περίεργο τρόπο, δεν ξέρω πως, νιώθω την κάθε μοτο όταν ανέβω πάνω της. Κάποια φιλαράκια 2 πήραν άφρικα και είμουν κατά καποιο τρόπο αυτός που τις τσέκαρα, οπότε ήταν 2 φορές ευθύνη από ότι να την έπαιρνα εγώ. Αλλά και σχολούμε γενικότερα, έχω οδηγήσει πάρα πολλές μοτο και έχω μια άποψη. Προχθές είδα μια 1150GS. Πολύ καλή μοτο η συγκεκριμένη. Βέβαια είχα και κρητήριο την δικιά μου, είναι σχεδόν ίδιες. Έγραφε 44.000κλμ. Του λέω είνα πολύ καλή και συντησημένη, αλλά εχει κάνει από 70.000-75.000κλμ. Παίρνει τον ξαδερφό του που του την έιχε πουλήσει και του είπε είχα ρίξει 30.000κλμ. Μείναμε όλοι μαμακες και εγώ που έπεσα μέσα. Το κατάλαβα από το θόρυβο που άρχισαν και έκαναν οι πεταλούδες ιντζέκσιον. Εκεί στα 75.000κλμ αρχίζουν και ακούγονται λίγο. Μπορεί και να έτυχε οκ, μην λέμε ότι είμαστε και μάστορες οι θεοί.

Ακόμα ίσως πάρω άφρικα, για το λάιτ ανάβαση βουνό που πάμε καμια φορά. Ή ένα R80 GS θα δείξει. Ή σκέφτομαι κ τρανσαλπ σαν ελαφρύτερο.
    Γενικά πάντως η αφρικα είναι και επερεκτιμημένη, είναι καλή μοτο, αλλά όχι και όπως τα παρουσιάζουν. Αυτοί που τις χαίρονται έχουν γνώμη, η άλλη κατηγορία που είπα, άστα. Έχει την μοτο, και δεν έχει ουτε κρανος να φανταστεις. που έχει πάει δηλ. αυτός.
    Αυτά τα λίγα

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι, όποιο και να διαλέξεις θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.
    Ήμουν κάτοχος Transalp από το '89 και η επόμενη ήταν Africa.
    Θα συμφωνήσω με κάποιους που ανέφεραν ότι η Transalp είναι πιο κατάλληλη για αρχή.
    Πάρε όποια βρεις σε πιο καλή κατάσταση, γιατί δεν είναι εποχή να αγοράζεις ανταλακτικά και να τρέχεις συνεργεία ιδίως Honda.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    για την ιστορια παντως και επειδη εχει συζητηθει εκατονταδες φορες, η τελευταια Αφρικα σαν μοντελο ηταν 2000 και οχι 01 κτλ...

ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Οποτε δεν παιζει άλλος ανορθωτης π.χ στο 2003

Εβρισκες εν ολιγοις μεχρι και το 2003 καινουρια, αρα η αδεια ηταν 2003 και οχι το μοντελο!

Τρομπα βενζινης, 6 ειχα αλλαξει αλλα εγω την ειχα και μεσα στις λασπες όλη την ωρα! :rotflmao: :rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=70218

Παντως ακομα και χωρις τρομπα πηγαινε η ρημαδα...εννωνες τα σωληνακια παρακαπτωντας την και εκανες τη δουλεια σου! ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ!

Ανορθωτη ειχα αλλαξει μονο μια φορα και αυτον τον εβαλα απο ΤΟΓΕΛΟ με 55 ευρω! Σιγα μην εδινα 170 στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ!

Ειχα κατα νου να παρω αλλον ενα να τον εχω καβατζα αλλα μετα απο λιγο την πουλησα!

Ρουλεμαν, τιμονιου και τροχου δεν ειχα αλλαξει στα 83.000 χλμ που ειχε! Και δεν ειχαν προβλημα! Μπορει βεβαια να ετυχε!

Ελατηριο WP πισω και το αυτό και μπροστα!

Λαδακια μην τσιμπαει πολλα γιατι τοτε θελεις ελατηρια βαλβιδων και ειναι κοστος μεγαλο μιας και πρεπει να λυθει το μοτερ...και αν το κανεις, καν του μια γενικη να τελειωνεις!

Αν ακους την καμπανα της, το πιθανοτερο ειναι να μην εχει 30000χλμ πχ αλλα περισσοτερα...απο 50000 ομως μη σε προβληματισει, ολες βαρανε!

ΑυτΙα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    για την ιστορια παντως και επειδη εχει συζητηθει εκατονταδες φορες, η τελευταια Αφρικα σαν μοντελο ηταν 2000 και οχι 01 κτλ...

ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Οποτε δεν παιζει άλλος ανορθωτης π.χ στο 2003

Εβρισκες εν ολιγοις μεχρι και το 2003 καινουρια, αρα η αδεια ηταν 2003 και οχι το μοντελο!

Τρομπα βενζινης, 6 ειχα αλλαξει αλλα εγω την ειχα και μεσα στις λασπες όλη την ωρα! :rotflmao: :rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=70218

Παντως ακομα και χωρις τρομπα πηγαινε η ρημαδα...εννωνες τα σωληνακια παρακαπτωντας την και εκανες τη δουλεια σου! ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ!

Ανορθωτη ειχα αλλαξει μονο μια φορα και αυτον τον εβαλα απο ΤΟΓΕΛΟ με 55 ευρω! Σιγα μην εδινα 170 στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ!

Ειχα κατα νου να παρω αλλον ενα να τον εχω καβατζα αλλα μετα απο λιγο την πουλησα!

Ρουλεμαν, τιμονιου και τροχου δεν ειχα αλλαξει στα 83.000 χλμ που ειχε! Και δεν ειχαν προβλημα! Μπορει βεβαια να ετυχε!

Ελατηριο WP πισω και το αυτό και μπροστα!

Λαδακια μην τσιμπαει πολλα γιατι τοτε θελεις ελατηρια βαλβιδων και ειναι κοστος μεγαλο μιας και πρεπει να λυθει το μοτερ...και αν το κανεις, καν του μια γενικη να τελειωνεις!

Αν ακους την καμπανα της, το πιθανοτερο ειναι να μην εχει 30000χλμ πχ αλλα περισσοτερα...απο 50000 ομως μη σε προβληματισει, ολες βαρανε!

ΑυτΙα!

Sorry για το Spam αλλά γιατί το πουλάς εσύ το BMW ?
    I had a dream ...

Sorry για το Spam αλλά γιατί το πουλάς εσύ το BMW ?

Τη μπέμπα μακαρι να μπορουσα να την κρατησω αλλα με το CBR αυτη τη στιγμη στη φαση που ειμαι δυστυχως δεν με παιρνει και για τα 2!

τα πραγματα με τη δουλεια μου πήραν άλλη τροπη απο αυτη που υπολογιζα και ετσι ενα απο τα 2 πρεπει να φυγει!
    Επιλεγω το BMW γιατι το χάρηκα αρκετα...

...επειδη ομως ενα onoff βολεύει για πολλά, ετσι αν μου τυχει ξανα κανενα καλο Αφρικα (οπως εχω αναφερει) δεν θα διστασω!Ξερω οτι η διαφορα που θα νιωσω θα ειναι τεραστια και ειναι λογικο, θα με βολεψει ομως ετσι κι αλλιως γι αυτο που ειναι οποτε χαλαλι οι επιδοσεις!

Παντως τη μπεμπα, προχτες που την κυκλοφορισα για λιγο...ασε, μου ρχεται να παω να χτυπησω δανειο και να την κρατησω εγω που την εκτιμω αφανταστα τουλαχιστον!

Τη μπέμπα μακαρι να μπορουσα να την κρατησω αλλα με το CBR αυτη τη στιγμη στη φαση που ειμαι δυστυχως δεν με παιρνει και για τα 2!

τα πραγματα με τη δουλεια μου πήραν άλλη τροπη απο αυτη που υπολογιζα και ετσι ενα απο τα 2 πρεπει να φυγει!
    Επιλεγω το BMW γιατι το χάρηκα αρκετα...

...επειδη ομως ενα onoff βολεύει για πολλά, ετσι αν μου τυχει ξανα κανενα καλο Αφρικα (οπως εχω αναφερει) δεν θα διστασω!Ξερω οτι η διαφορα που θα νιωσω θα ειναι τεραστια και ειναι λογικο, θα με βολεψει ομως ετσι κι αλλιως γι αυτο που ειναι οποτε χαλαλι οι επιδοσεις!

Παντως τη μπεμπα, προχτες που την κυκλοφορισα για λιγο...ασε, μου ρχεται να παω να χτυπησω δανειο και να την κρατησω εγω που την εκτιμω αφανταστα τουλαχιστον!

Σου εύχομαι καλοπούλητη.

Δεν ξέρω αλλά σαν πρόταση λέω το εξής.

Μήπως να διώξεις το CBR και να κρατήσεις την Μπέμπα ?

Σϊγουρα΄θα στρώσουν τα πράγματα, όμως όχι και τόσο πολύ ώστε να μπορούμε να αγοράζουμε μηχανές των 15.000 ευρώ και βάλε . Άσε που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα.
    I had a dream ...

Soy

Το διόρθωσα ... δες παραπάνω
    I had a dream ...

Σου εύχομαι καλοπούλητη.

Δεν ξέρω αλλά σαν πρόταση λέω το εξής.

Μήπως να διώξεις το CBR και να κρατήσεις την Μπέμπα ?

Σϊγουρα΄θα στρώσουν τα πράγματα, όμως όχι και τόσο πολύ ώστε να μπορούμε να αγοράζουμε μηχανές των 15.000 ευρώ και βάλε . Άσε που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Καταλαβαίνω τι λές!
    Το CBR ομως (και να τελειωσουμε εδω το spam) οπως εγραψα και παραπανω, δεν το εχω χαρεί ακόμα!
    Κολησα και με τα 4κυλινδρα οποτε...καταλαβαινεις!

Δεν κολάω παντως γενικοτερα με τα μηχανακια! Αυτα μου κανουν τα γουστα μου και οχι εγω τα δικα τους!

Καλα να ειμαστε να τα αλλαζουμε!

Τωρα ειναι λοιπον η σειρα της μπέμπας!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  3. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02
  4. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 17:02
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ